Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα ειναι απο ps4 τι γραφεις οτι για πλακα βαλαν προτεινομενη 780...

προφανως και τα γραφικα δεν θα ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα αλλα και αυτα παραπανω δεν ειναι αξια συγκρισεων με τα των υπολογιστων τουλαχιστον!

Δημοσ.

ναι ενταξει περιμενε τέτοιες διαφορες για την έκδοση για pc, console port ειναι φιλε μου.

απο την άλλη σιγουρα θα ειναι βελτιωμένο, δηλαδή αυτο έλειπε να μην ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν έχει AO και για αυτό τα textures φαίνονται super flat, το SSAO τελευταία στα games buggy είναι, μονο με HBAO σώζεται η κατάσταση ειδικά σε χόρτα κτλ. Εγώ απλά θέλω καλά textures, φωτισμό και AO, προσωπικά είναι τα μονο που κάνουν αισθητή διαφορα.

Δημοσ.

Εγώ απλά θέλω καλά textures, φωτισμό και AO, προσωπικά είναι τα μονο που κάνουν αισθητή διαφορα.

ε αυτα πιστεύω θα υπάρχουν στην pc έκδοση

Δημοσ.

το μεγάλο κακό θα είναι το animation των χαρακτήρων, θυμειθείτε το αυτό που σας λέω.

εντάξει textures και φωτισμοί φτιάχνονται, και θα φτιάξουν εύκολα και γρήγορα με mods.

τα animations όμως δύσκολα.

υ.γ. αυτό το texture του χώματος με τα χαλίκια κάπου το έχω ξαναδεί...

OMxyGZW.jpg

Δημοσ.

Fallout 4 – First In-Game Screenshots From Final Version Leaked Online

http://www.dsogaming.com/screenshot-news/fallout-4-first-in-game-screenshots-from-final-version-leaked-online/

http://imgur.com/a/7yIiP

hv4SIQM.jpg

μάλλον βάλαν για πλάκα προτεινομενη GTX 780 :-D

πιστευω άνετα θα τρέχει 60 fps σε 750ti τουλάχιστον high.

Aπο γραφικά μέτριο έως πολύ μέτριο, να δούμε απο role playing πως θα τα πάει.

Πιστεύω το δυνατο σημειο θα ειναι η εξερεύνηση, ελπιζω και οι διαλογοι να ειναι εμπνευσμένοι και όχι σαν του Fallout 3 αν και με τίποτα δεν πιστεύω να φθάσει τους αντιστοιχους του Wasteland 2.

υγ: απο ps4 οι εικονες

Τί χάλι είναι αυτό!;

Δημοσ.

δεν θα είναι έτσι στο pc, δεν θα είναι και witcher αλλα μην γκανιάζετε ακόμα.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν εχω χάσει επεισόδια αλλα λίγες ημερες πριν τη κυκλοφορία του δε θα έπρεπε να εχουν βγει κάποια screenshots απο pc;

Δημοσ.
Μην περιμένετε και πολλα-πολλά. Bethesda είναι αυτη.

Η ίδια καρβουνομηχανή από την εποχή του Morrowind, με κάποιες αναβαθμίσεις.

Το παιχνίδι θα ειναι απλά ένα shoot-em-up, και ka-boom, σε περιβάλλον, post-apocalyptic.

Δεν είναι rpg αυτο, με διαλόγους conroller Δ-Χ-Υ-Ο, του στυλ "ο καλός ο κακός και ο άσχημος".

Ειδικά τώρα που το Witcher είναι ακόμα φρέσκο στη μνήμη, θα δούμε πολλές απογοηεύσεις από άτομα που έχουν υπερ-hypeαριστεί.

Φυσικά για αυτους που θέλουν κυρίως εκρήξεις, αίμα, και όπλα...θα είναι μια χαρά παιχνίδι.

Δημοσ.

Φυσικά για αυτους που θέλουν κυρίως εκρήξεις, αίμα, και όπλα...θα είναι μια χαρά παιχνίδι.

Μπα, αν έχει τέτοια μουφογραφικά και αυτοί θα απογοητευτούν.

Δημοσ.

Μην περιμένετε και πολλα-πολλά. Bethesda είναι αυτη.
Η ίδια καρβουνομηχανή από την εποχή του Morrowind, με κάποιες αναβαθμίσεις.
Το παιχνίδι θα ειναι απλά ένα shoot-em-up, και ka-boom, σε περιβάλλον, post-apocalyptic.
Δεν είναι rpg αυτο, με διαλόγους conroller Δ-Χ-Υ-Ο, του στυλ "ο καλός ο κακός και ο άσχημος".
Ειδικά τώρα που το Witcher είναι ακόμα φρέσκο στη μνήμη, θα δούμε πολλές απογοηεύσεις από άτομα που έχουν υπερ-hypeαριστεί.

Βασικά η Bethesda είναι developer και όχι μονο publisher οποτε μήπως μπερδεύεσαι, δηλαδή τι είχε το Fallout 3 k το Skyrim? Τα υπόλοιπα από που τα κρίνεις και νιώθεις ότι θα λείπει το rpg στοιχειο? εκτος άμα υποθέτεις αβάσιμα χωρίς κιόλας να το διευκρινίζεις, no offence αλλα δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής που να συμβαδίζει με αυτά που λες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...