Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αμα ειναι απο ps4 τι γραφεις οτι για πλακα βαλαν προτεινομενη 780... προφανως και τα γραφικα δεν θα ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα αλλα και αυτα παραπανω δεν ειναι αξια συγκρισεων με τα των υπολογιστων τουλαχιστον!
BigBOSS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ναι ενταξει περιμενε τέτοιες διαφορες για την έκδοση για pc, console port ειναι φιλε μου. απο την άλλη σιγουρα θα ειναι βελτιωμένο, δηλαδή αυτο έλειπε να μην ειναι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τα γραφικά είναι πολύ σάπια, ελπίζω να είναι σε Low/720P αυτό που βλέπω στις εικόνες. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Βασικά δεν έχει AO και για αυτό τα textures φαίνονται super flat, το SSAO τελευταία στα games buggy είναι, μονο με HBAO σώζεται η κατάσταση ειδικά σε χόρτα κτλ. Εγώ απλά θέλω καλά textures, φωτισμό και AO, προσωπικά είναι τα μονο που κάνουν αισθητή διαφορα.
BigBOSS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ απλά θέλω καλά textures, φωτισμό και AO, προσωπικά είναι τα μονο που κάνουν αισθητή διαφορα. ε αυτα πιστεύω θα υπάρχουν στην pc έκδοση
Alithinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 το μεγάλο κακό θα είναι το animation των χαρακτήρων, θυμειθείτε το αυτό που σας λέω. εντάξει textures και φωτισμοί φτιάχνονται, και θα φτιάξουν εύκολα και γρήγορα με mods. τα animations όμως δύσκολα. υ.γ. αυτό το texture του χώματος με τα χαλίκια κάπου το έχω ξαναδεί...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ε αυτα πιστεύω θα υπάρχουν στην pc έκδοση Δεν αμφιβάλλω απλά μιλάω γενικά στα games τι μου κάνει την διαφορα Get rdy
Silverage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Fallout 4 – First In-Game Screenshots From Final Version Leaked Online http://www.dsogaming.com/screenshot-news/fallout-4-first-in-game-screenshots-from-final-version-leaked-online/ http://imgur.com/a/7yIiP μάλλον βάλαν για πλάκα προτεινομενη GTX 780 πιστευω άνετα θα τρέχει 60 fps σε 750ti τουλάχιστον high. Aπο γραφικά μέτριο έως πολύ μέτριο, να δούμε απο role playing πως θα τα πάει. Πιστεύω το δυνατο σημειο θα ειναι η εξερεύνηση, ελπιζω και οι διαλογοι να ειναι εμπνευσμένοι και όχι σαν του Fallout 3 αν και με τίποτα δεν πιστεύω να φθάσει τους αντιστοιχους του Wasteland 2. υγ: απο ps4 οι εικονες Τί χάλι είναι αυτό!;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 δεν θα είναι έτσι στο pc, δεν θα είναι και witcher αλλα μην γκανιάζετε ακόμα.
totalius Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω αν εχω χάσει επεισόδια αλλα λίγες ημερες πριν τη κυκλοφορία του δε θα έπρεπε να εχουν βγει κάποια screenshots απο pc;
InfinitySurfer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μην περιμένετε και πολλα-πολλά. Bethesda είναι αυτη. Η ίδια καρβουνομηχανή από την εποχή του Morrowind, με κάποιες αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι θα ειναι απλά ένα shoot-em-up, και ka-boom, σε περιβάλλον, post-apocalyptic. Δεν είναι rpg αυτο, με διαλόγους conroller Δ-Χ-Υ-Ο, του στυλ "ο καλός ο κακός και ο άσχημος". Ειδικά τώρα που το Witcher είναι ακόμα φρέσκο στη μνήμη, θα δούμε πολλές απογοηεύσεις από άτομα που έχουν υπερ-hypeαριστεί. Φυσικά για αυτους που θέλουν κυρίως εκρήξεις, αίμα, και όπλα...θα είναι μια χαρά παιχνίδι.
Silverage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά για αυτους που θέλουν κυρίως εκρήξεις, αίμα, και όπλα...θα είναι μια χαρά παιχνίδι. Μπα, αν έχει τέτοια μουφογραφικά και αυτοί θα απογοητευτούν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μην περιμένετε και πολλα-πολλά. Bethesda είναι αυτη. Η ίδια καρβουνομηχανή από την εποχή του Morrowind, με κάποιες αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι θα ειναι απλά ένα shoot-em-up, και ka-boom, σε περιβάλλον, post-apocalyptic. Δεν είναι rpg αυτο, με διαλόγους conroller Δ-Χ-Υ-Ο, του στυλ "ο καλός ο κακός και ο άσχημος". Ειδικά τώρα που το Witcher είναι ακόμα φρέσκο στη μνήμη, θα δούμε πολλές απογοηεύσεις από άτομα που έχουν υπερ-hypeαριστεί. Φυσικά για αυτους που θέλουν κυρίως εκρήξεις, αίμα, και όπλα...θα είναι μια χαρά παιχνίδι. Βασικά η Bethesda είναι developer και όχι μονο publisher οποτε μήπως μπερδεύεσαι, δηλαδή τι είχε το Fallout 3 k το Skyrim? Τα υπόλοιπα από που τα κρίνεις και νιώθεις ότι θα λείπει το rpg στοιχειο? εκτος άμα υποθέτεις αβάσιμα χωρίς κιόλας να το διευκρινίζεις, no offence αλλα δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής που να συμβαδίζει με αυτά που λες. 1
Oroku Saki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγω που θελω αιμα εκρηξεις και οπλα αλλα και καλα γραφικα να προετοιμαζομαι για απογοητευση.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα