Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα δεν με πειραζει που πρεπει να κατεβασω λιγο data αλλα να ειναι λιγο γιατι αμα ειναι να κατεβασω 20 γιγα τοτε ειναι για πολυ βρισιμο.Πραγματικα ξενερωτικο οσο δεν παει θα ελεγα.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι τα δεδομενα πανε και ερχονται στα παντα πλεον λες και ειναι στραγαλια και vdsl δεν βλεπω ακομη στην περιοχη μου.. /sigh

Επισης καθε 6μηνο οπως παει θελουμε και ενα νεο hdd αν κραταμε αρχειο και δεν σβηνουμε οτι κατεβαζουμε.. Δεν συμφερει θα το σταματησω το αθλημα και θα το γυρισω σε ψαρεμα..

Δημοσ.

Χρειάζεται να ξαναπώ ότι δεν υπάρχουν retail παιχνίδια στα pc εδώ και αρκετά χρόνια;  :devil:

ακριβώς κακά τα ψέματα το μέλλον ειναι το digital, βασικά στο pc ειναι το παρόν, επισης ηδη προχωράει και στις κονσολες.

Δημοσ.

Ψιλό αδιάφορο άμα η retail δεν έχει dvd, φυσικά προτιμώ να έχει από το να κατεβάζω, το θέμα όμως είναι το κουτί και τα παρέπει, δηλαδή το MGS ήταν αίσχος γιατί δεν είχε τίποτα, ούτε manual. Στην τελική αυτά σου μένουν.

Δημοσ.

Εγω παντως θα κανω petition για να μου δωσουν επιδοτηση ενα σκληρο δισκο για να κανω backup τα digital downloads.. Αν ειναι καθε φορα που θελω να βαζω ενα συγχρονο παιχνιδι σε steam,uplay,origin να κατεβαζω παλι 40-50Gb την κατσαμε την boat..

Κρατας backup αλλα σε 10-15 παιχνιδια να το κανεις, εβγαλες κοστουμακι..

Δημοσ.

Δηλαδη γιατι σε κανει να πιστευεις οτι το fallout φορεσε skin elder scrolls? quest ειχε,character build ειχε το δικο του συστημα που παραμενει..πολεις-χωρια-μερη με npc που τους μιλουσες για να παρεις αποστολες ειχε κτλ.Σορρυ αλεξ αλλα θα διαφωνησω το παιχνιδι αυτο ειχε ταυτοτητα απο μονο του απλα εξελιχθηκε σε fps-3d person αν αυτο το θεωρεις skin τοτε οκ συμφωνω

ε αυτό λέω και εγώ ότι το game εξελίχθηκε 

ας πούμε στην προηγούμενη έκδοσή του πήραν τους μηχανισμούς του oblivion πρόσθεσαν τα fallout settings και ταντάάά fallout 3 

περιμένω το ίδιο να συμβεί και με την τωρινή έκδοση του game δηλ skyrim μηχανισμούς με fallout settings = fallout 4

και είμαι και ευχαριστημενος 

ελπίζω με νέο account στο steam και κατέβασμα του υπόλοιπου κώδικα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το μπάλωμα του θείου 

να μπορέσω να δω το παιχνίδι γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να πληρώνω 50ρικα για solo games 

μου φαίνεται πάλι σε twitch.tv θα την βγαλω :P

Δημοσ.

Τι να τις κανουμε τις μπυρες οταν και εδω δυστηχως πεφτει κοροιδια με την pc εκδοση,σχεδον αλα metal gear καταστασεις ?

http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-pc-discs-dont-contain-full-data-partial-/1100-6431658/

Τι στο καλο νεα ηλιθια μοδα ειναι αυτη???

Αίσχος. Απλά αίσχος. Ήμουν που ήμουν χλιαρός για το παιχνίδι, τώρα δεν το αγοράζω παρά μόνο ψηφιακό στα 5 ευρώ κι ας είναι μετά από χρόνια.

Και τρίχες θα επιβραδύνει την πειρατία.

• Like 1
Δημοσ.

36 euro για 100h+ game (φαντάζομαι) είναι μια χαρά. Τώρα το drm κτλ δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα τελευταία games.

Τουλάχιστον. . Αλλα περι ορέξεως. .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέτε ότι οι φυσικές φόρμες διανομής πέθαναν, θα ίσχυε αν τα παιχνίδια παρέμεναν στα 5-10gb που ήταν μέχρι πριν 2-3 χρόνια.

Τη στιγμή που υπάρχουν παιχνίδια 50 και 60gb, όχι, θέλω να τα αγοράσω σε δισκάκια.

Δεν έχω όρεξη να περιμένω 3-4 μέρες για να παίξω το παιχνίδι που αγόρασα, και θα προτιμήσω το install να γίνει σε μισή ώρα από δισκάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Μα για μενα προσωπικα οπως ειπα δεν με ενοχλει να κατεβασω 1-2 γιγα αρχεια το θεμα ομως να ειναι λιγα τα γιγα που θα κατεβασω γιατι αμα ειναι συνολο 30 κ θελει πανω απο 10 γιγα τοτε ειναι μεγαλη μαλακια κ ο βασικος λογος της μαλακιας ειναι οτι αγοραζω σε φυσικη μορφη γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι να κατεβει το παιχνιδι μιση μερα.Αγοραζω τα δισκακια μου για να μπορω να παιξω μετα απο μιση ωρα η ποσο θα κανει αν ειναι ολοκληρο το setup απο το dvd.

Δημοσ.

Χρειάζεται να ξαναπώ ότι δεν υπάρχουν retail παιχνίδια στα pc εδώ και αρκετά χρόνια; :devil:

Δεν πειράζει, υπάρχουν κολλέκτορες. ;)

Εμενα δεν με πειραζει που πρεπει να κατεβασω λιγο data αλλα να ειναι λιγο γιατι αμα ειναι να κατεβασω 20 γιγα τοτε ειναι για πολυ βρισιμο.Πραγματικα ξενερωτικο οσο δεν παει θα ελεγα.

Στο Χbox κάπου 30+GB είναι αν θυμάμαι καλά, οπότε κάπου τόσο (και παραπάνω) υπολόγισε.

Εγω παντως θα κανω petition για να μου δωσουν επιδοτηση ενα σκληρο δισκο για να κανω backup τα digital downloads.. Αν ειναι καθε φορα που θελω να βαζω ενα συγχρονο παιχνιδι σε steam,uplay,origin να κατεβαζω παλι 40-50Gb την κατσαμε την boat..

Κρατας backup αλλα σε 10-15 παιχνιδια να το κανεις, εβγαλες κοστουμακι..

DVDs :D Πχ 8 δισκάκια για το BS Infinte με όλα τα DLC. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...