Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εδώ και στο εξής θα φανεί το τεράστιο "κακό" που έκανε το Witcher 3 και οι Πολωνοί. Ακόμα και οι ίδιοι έχουν να ξεπεράσουν το Everest που δημιούργησαν στο μέλλον. Εγώ σε γνωστούς μου προτείνω να τελειώσουν τα παιχνίδια της ίδιας φιλοσοφίας (rpg style) που έχουν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη τους και μετά να πιάσουν το W3. Είναι σίγουρο ότι παρά τα bugs που θα έχει το Fallout 4 θα είναι το λιγότερο από τα καλύτερα games των τελευταίων κακών χρόνων για την gaming κοινότητα. Ποιός όμως δίνει έστω και ελάχιστες πιθανότητες να είναι ανώτερο και να το απολαύσει περισσότερο από το W3 ;

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I feel you, αλλα δεν πρέπει να το δεις έτσι, τουλάχιστον όχι όταν δεν είναι epic rpg, γιατί άμα τα βάλεις όλα στο ίδιο καζάνι δεν θα ξαναπαίξεις rpg ποτε μετά το W3, ίσως το Cyberpunk :D

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει υπαρχουν rpg και rpg.. Συνολικα νομιζω οτι το W3 ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει πλεον στην ζωη μου. Και δεν εχω παιξει και λιγο 30 χρονια πλεον και σε πολλες πλατφορμες, αν και δεν θεωρω ευατο hardcore gamer με τιποτα.

Π.χ αλλο πραγμα το Witcher 3,αλλο το Dark Souls,αλλο το Εlder Scrolls,αλλο το Mass Effect και αλλο το Fallout (καλα το fallout διαφοροποειται ουτως ή αλλως περισσοτερο). Περαν των πιο hardcore rpgs φυσικα..

Το καθενα εχει την χαρη του και υπαρχουν παιχνιδια σε καθε σειρα που εχουν γραψει ιστορια το καθενα προσωπικα. 

Αλλα συμφωνω οτι ακομη και το Fallout με το βαρυ ονομα, θα επισκιαστει φετος απο το W3. Εδω εχουν περασει 6 μηνες και βαλε και ακομη ντορος γινεται.. 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι ειναι για pc.Λεω οταν βγει να το παρω για pc αλλα φοβαμαι οτι το συστηματακι μου θα κλασει και δεν θα το παιξει καλα.Το θεμα ιεναι αν το ευχαριστηθω.Αμα ειναι να παιξει καλα θα το παρω pc,αλλιως με βλεπω ps4.

Δημοσ.

Ποιός όμως δίνει έστω και ελάχιστες πιθανότητες να είναι ανώτερο και να το απολαύσει περισσότερο από το W3 ;

αμα πας να παιξεις το Fallout 4 ξεκινώντας με αυτη τη σκέψη μάλλον δεν θα το ευχαριστηθεις οσο θα μπορούσες, σαν να εισαι με αλλη γκομενα και να σκεφτεσαι την πρωην γκομενα.

Άλλοι έπεσαν στην παγιδα να περιμένουν το Witcher 3 να έχει συστημα μαχης ιδιο με αυτο των Dark Souls, δηλαδη οτι ναναι απαιτήσεις, αν ηταν το Witcher 3 έτσι θα έπρεπε να αλλάξει ολο το παιχνίδι και ο σχεδιασμος του και πολλά απο αυτά που το χαρακτηριζουν θα χάνονταν, καθως ολα θα περιστρέφονταν μονο γύρω απο τις μάχες και την περιπλάνηση και όχι το role playing.

το Fallout 4 πανω απ'ολα απο εμένα θα παιχτει επειδη πιστεύω πως θα εχουν δημιουργήσει εναν πολύ πειστικο κόσμο αποκάλυψης που θα σε απορροφάει καθως κινήσε στις ερημιές του και τα ερειπια οπου θα μπορεις μάλιστα και να χτιζεις καταφυγια, δηλαδη για μενα δεν αποτελει αναγκαια συνθηκη το Fallout 4 να εχει το ιδιο ωραια quest line ή το ιδιο πειστικους χαρακτήρες οπως το Witcher 3 για να το ευχαριστηθω και να πω ειναι καλο παιχνίδι και action/rpg.

• Like 3
Δημοσ.

αμα πας να παιξεις το Fallout 4 ξεκινώντας με αυτη τη σκέψη μάλλον δεν θα το ευχαριστηθεις οσο θα μπορούσες, σαν να εισαι με αλλη γκομενα και να σκεφτεσαι την πρωην γκομενα.

Άλλοι έπεσαν στην παγιδα να περιμένουν το Witcher 3 να έχει συστημα μαχης ιδιο με αυτο των Dark Souls, δηλαδη οτι ναναι απαιτήσεις, αν ηταν το Witcher 3 έτσι θα έπρεπε να αλλάξει ολο το παιχνίδι και ο σχεδιασμος του και πολλά απο αυτά που το χαρακτηριζουν θα χάνονταν, καθως ολα θα περιστρέφονταν μονο γύρω απο τις μάχες και την περιπλάνηση και όχι το role playing.

το Fallout 4 πανω απ'ολα απο εμένα θα παιχτει επειδη πιστεύω πως θα εχουν δημιουργήσει εναν πολύ πειστικο κόσμο αποκάλυψης που θα σε απορροφάει καθως κινήσε στις ερημιές του και τα ερειπια οπου θα μπορεις μάλιστα και να χτιζεις καταφυγια, δηλαδη για μενα δεν αποτελει αναγκαια συνθηκη το Fallout 4 να εχει το ιδιο ωραια quest line ή το ιδιο πειστικους χαρακτήρες οπως το Witcher 3 για να το ευχαριστηθω και να πω ειναι καλο παιχνίδι και action/rpg.

Μην κολλάς στην λέξη ανώτερο αλλά δώσε έμφαση στην απόλαυση που γράφω. Δεν ισχύει για όλους αυτό όπως ούτε και σε μένα πριν κάποια χρόνια. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια δεν έχω την ίδια αίσθηση σε παιχνίδια που έχουν τεράστιο κόσμο και εξερεύνηση και χιλιάδες πράγματα να κάνεις χωρίς όμως δεμένο κεντρικό σενάριο,χαρακτήρες,quests. Πρέπει να έχω κάποιο δέσιμο για να με κρατήσει. Να φανταστείς ότι παίζω ξανά από την αρχή την σειρά τώρα (είμαι στο chapter 3 του Witcher 1 ee) και σαφώς το γουστάρω περισσότερο από παλιά γιατί το πάω σιγά διαβάζω τα πάντα, μιλάω με κάθε npc. Το skyrim δεν το αγάπησα ποτέ ενώ παραδέχομαι ότι είναι καλό παιχνίδι. Τα dragon age τα λατρεύω πάρα τα προβλήματα τους γιατί με κρατάει ο κόσμος τους και το σενάριο, χαρακτήρες κτλ. Τελευταία φορά που με κράτησε μόνο η περιπλάνηση και η αίσθηση της ατμόσφαιρας ήταν η απίστευτη σειρά S.T.A.L.K.E.R (ακόμα και τώρα που και που μπαίνω να χαθώ για ώρες στην ζώνη).
  • Like 1
Δημοσ.

Stalker σωστός, κάκιστο optimization & full bugs αλλα παιχνιδάρα, κρίμα που έχουμε τόσα λίγα post-apocalyptic games, από ταινίες έχουμε μπουχτίσει. Εγώ πάντως θα πουλούσα το σπίτι μου για TLOS open world rpg, ευτυχώς το Fallout πλησιάζει αν και προτιμώ το σοβαρό ύφος στο genre παρα το "κωμικό" του Fallout, still, ειλικρινά ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν που δεν νομίζω. Το μονο που με φοβίζει είναι ποσο καλο port θα βγάλουν, κανονικά με τα graphs που δείχνουν θα πρέπει να τρέχει άψογα ειδικά όταν το engine είναι το ίδιο με το Skyrim. Fingers crossed.

Δημοσ.

Stalker σωστός, κάκιστο optimization & full bugs αλλα παιχνιδάρα, κρίμα που έχουμε τόσα λίγα post-apocalyptic games, από ταινίες έχουμε μπουχτίσει. Εγώ πάντως θα πουλούσα το σπίτι μου για TLOS open world rpg, ευτυχώς το Fallout πλησιάζει αν και προτιμώ το σοβαρό ύφος στο genre παρα το "κωμικό" του Fallout, still, ειλικρινά ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν που δεν νομίζω. Το μονο που με φοβίζει είναι ποσο καλο port θα βγάλουν, κανονικά με τα graphs που δείχνουν θα πρέπει να τρέχει άψογα ειδικά όταν το engine είναι το ίδιο με το Skyrim. Fingers crossed.

Εγώ το περιμένω με αρκετά bugs (και σε quests αλλά και σε graphic glitches, που σε κανά δίμηνο θα λυθούν τα περισσότερα). Όπως λες και εσύ δεν πιστεύω να κάνουν κανά τρελό φάουλ, βλέπε optimization, γιατί με αυτά που έχουμε δει στον οπτικό τομέα είναι πενταετία πίσω (και λίγα λέω).

Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι ειναι για pc.Λεω οταν βγει να το παρω για pc αλλα φοβαμαι οτι το συστηματακι μου θα κλασει και δεν θα το παιξει καλα.Το θεμα ιεναι αν το ευχαριστηθω.Αμα ειναι να παιξει καλα θα το παρω pc,αλλιως με βλεπω ps4.

Αν δεν στο σηκωνει το συστημα της υπογραφης σου αγαπητε τοτε δεν θα το σηκωνει για τον περισσοτερο κοσμο με χειροτερα συστηματα απο το δικο σου. Γιατι και το Star Wars ή Witcher ειχαν υψηλες απαιτησεις αλλα μια χαρα τα επαιξες τα παιχνιδια :)

• Like 1
Δημοσ.

Από εδώ και στο εξής θα φανεί το τεράστιο "κακό" που έκανε το Witcher 3 και οι Πολωνοί. Ακόμα και οι ίδιοι έχουν να ξεπεράσουν το Everest που δημιούργησαν στο μέλλον. Εγώ σε γνωστούς μου προτείνω να τελειώσουν τα παιχνίδια της ίδιας φιλοσοφίας (rpg style) που έχουν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη τους και μετά να πιάσουν το W3. Είναι σίγουρο ότι παρά τα bugs που θα έχει το Fallout 4 θα είναι το λιγότερο από τα καλύτερα games των τελευταίων κακών χρόνων για την gaming κοινότητα. Ποιός όμως δίνει έστω και ελάχιστες πιθανότητες να είναι ανώτερο και να το απολαύσει περισσότερο από το W3 ;

αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οντως το W3 επιασε κορυφη,δεν μου φαινεται απιθανο καποιος να προτιμα Fallout απο Witcher.After all περα απτις διαφορες στο gameplay, ειναι τελειως διαφορετικα και τα settings

Π.χ οποιος γουσταρε STALKER και Metro 2033,δε σημαινει οτι γουσταρε και Call of Duty επειδη κρατας ενα οπλο και πυροβολας κ.ο.κ

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με το Witcher 3 που λέτε πάντως για μένα το δεύτερο έχει εμφανώς καλύτερο κεντρικό story.

Δημοσ.

Αν μπορουσα να περιμενω θα εκανα και εγω το ιδιο.. :D

Υπαρχει αυτο το μεγαλο ΑΝ με μερικα παιχνιδια που τα θελω εχθες.

Ε, τι να λέμε τώρα...θα ξέρω ότι έχει βγει τέτοια παιχνιδάρα και θα πετάω τάπες στα βαρέλια του Tennessee πόσους μήνες μέχρι να βγάλει βρύα?! Δεν παίζει... :whistle:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...