panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αντε να βγει, να περιμένουμε κάνα εξάμηνο με χρόνο να το στρώσουν και να λιωσουμε Μιά μικρή διόρθωση....
seithan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εξαρτάται το μοντέλο. Για 290Χ υπολογίζουν την reference, το ίδιο και για την 780 με αρχαίους drivers. Γιατί με τους τελευταίους οδηγούς και στις δύο εταιρίες, η 290Χ ρίχνει ακόμα και την 780Τι στο πάτωμα. Πάνω κάτω ίδιες είναι. και τα 3GB της 780 όντως θα την κρατήσουν πίσω αν πέσουν high res texture mods, μεγάλες αναλύσεις κλπ. Δες αντίστοιχα προβλήματα με το Skyrim που με μερικά πολύ καλά mods χρειάζεσαι 8GB VRAM πόσο μάλλον 4GB. Γι αυτό ο μλκ μετάνοιωσα που δεν αγόρασα πέρισυ 2 GTX780 6GB. Αλλά αυτό μέχρι που πήρα την 295Χ2 Αθόρυβη, τρομερό overclock.... Αλλά βέβαια την σήμερον όλα είναι σχετικά. Όλοι εμείς που έχουμε Freesync/Gsync οθόνες τα έχουμε γραμμένα όλα, και κοιτάμε να βγάζουμε σταθερά πάνω από τα 33-40 fps και όλα είναι τέλεια Δηλαδή με freesync/gsync στα 30fps δεν παρατηρεις "σπάσιμο ";
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή με freesync/gsync στα 30fps δεν παρατηρεις "σπάσιμο "; Αν είσαι μέσα στο ελάχιστο όριο που δουλεύει η αντίστοιχη τεχνολογία, όχι. π.χ η XL2730Z που έχω δουλεύει το Freesync μεταξύ 40-144 (με hack 33-144). Η αντίστοιχη Asus δουλεύει μεταξύ 33-96 (αν και είναι 144hz οθόνη). Υπάρχει άλλη οθόνη που δουλεύει από τα 30fps. Και πίστεψε όλους όσους έχουν αντίστοιχες οθόνες και λένε ότι οι τεχνολογίες αυτές αξίζουν. Είναι μία επένδυση και σταματάς να κυνηγάς κάρτες γραφικών κάθε δυο χρόνια.
SpirosKerkyra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μιας και δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά, το 4 θα μπορώ να το παίξω; ή ειναι συνεχεια (ιστορικά) ;
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μιας και δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά, το 4 θα μπορώ να το παίξω; ή ειναι συνεχεια (ιστορικά) ; Όλα είναι ανεξάρτητα. Επίσης τα Fallout πριν από το 3 και το New Vegas, είναι τελείως διαφορετικά είδη παιχνιδιών επίσης. 1
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μιά μικρή διόρθωση.... Λεπτομεριες εγω προσωπικα θα το τιμησω μιας κ φανμποι της σειρας κ ας εχει ενα καρο προβληματα...Θα το λιωσω απο την πρωτη μερα κ αμα παρω και t-shirt δωρο μαζι με το παιχνιδι οπως λενε οτι θα δινουν θα παιζω και φοραω και το μπλουζακι και θα το πλυνω μολις το τερματησω..φανταστειτε μποχα που θα βγαλει δηλαδη Περα απο την πλακα θελω να πιστευω οτι θα ειναι το παιχνιδι που θα με κανει να κολλησω γιατι μεχρι τωρα οσα παιχνιδια single player εχω πιασει τα παραταω καποια στιγμή χωρις να τα εχω τερματησει... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και τι ακριβώς είναι αυτό που νομίζεις ότι θα σε κάνει να κολλήσεις με αυτό, γιατί μπορώ να σκεφτώ games καλύτερα του Fallout, εκτος άμα το θέμα σου είναι το post-apocalyptic rpg.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει να κολλησεις με το fallout ειναι νορμα νομιζω δεν ειναι κανα τυχαιο παιχνιδι. Προσωπικα ειναι η αγαπημενη μου σειρα και μονο το Witcher 3 τα τελευταια 5 χρονια με εχει κανει να κολλησω ετσι με παιχνιδι..
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και τι ακριβώς είναι αυτό που νομίζεις ότι θα σε κάνει να κολλήσεις με αυτό, γιατί μπορώ να σκεφτώ games καλύτερα του Fallout, εκτος άμα το θέμα σου είναι το post-apocalyptic rpg. Ειχα κολλησει ασχημα με το 1-2 τα ειχα τερματησει ουτε που θυμαμαι ποσες φορες..Μου αρεσει η θεματολογια του παιχνιδιου και το γεγονος που οι επιλογες που κανεις εχουν αποτελεσμα στο κοσμο οπως ειναι προσφατο παραδειγμα το w3 απλα το συγκεκριμενο παιχνιδι το παρατησα γιατι περιμενω να βγουνε ολα τα dlc κ τοτε να το τελειωσω.Κοινως περιμενω να κολλησω με τον κοσμο του fallout παρα με το αν θα ειναι καλυτερο σε γραφικα η σε gameplay σιγουρα θα ειναι μπονους αν ειναι καλο κ σε αλλους τομεις.Δυστυχως οταν ειχε βγει το 3 και το ΝV δεν ειχα τον υπολογιστη να τα χαρω και οταν τελικα πηρα το pc αντε να τα τερματησα κανα 2 φορες το καθενα και μετα τα βαρεθηκα ενιωσα οτι δεν ειχαν το βαθος που ειχαν το 1-2 μπορει να κανω και λαθος κριτικη αλλα εγω αυτην την εμπειρια ενιωσα. Επισης παντα σκεφτομουν οταν ειδα για πρωτη φορα τα vertibirds των enclave στο 2 πως θα ηταν να μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις κ απο οτι ειδα απο τα βιντεο θα ειναι εφικτο εστω και σαν επιβατης..Οποτε πιο πολυ ειναι προσμονη για να δω πραγματα και μερη που θα ειδα η θα ηθελα να δω στο κοσμο του fallout και θελω να πιστευω οτι το 4 θα εχει πολλα να μας δειξει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φανταζομαι αφου σου αρεσαν τα 1 και 2 οπως ειναι λογικο κιολας, πως να μην σου αρεσουν δηλαδη, θα εχεις δει το Wasteland 2..
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φανταζομαι αφου σου αρεσαν τα 1 και 2 οπως ειναι λογικο κιολας, πως να μην σου αρεσουν δηλαδη, θα εχεις δει το Wasteland 2.. Ωραιο το wasteland αλλα μου θυμησε πιο πολυ το fallout tactics παρα fallout οποτε 1 μηνα υπομονη να βγει το παιχνιδι και καλο λιωσιμο
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ο τελος του χρονου τα σπαει με expansion w3 και fallout 4.. Απλα δεν γινεται καλυτερα
panther_512 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πάντως Fallout New Vegas του έριξα 174 ώρες χαλαρά.... Όπως με όλα τα RPGs αυτού του μεγέθους (βλέπε Witcher 3), θα το αφήσω τουλάχιστον ένα τρίμηνο να ωριμάσει... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πάντως Fallout New Vegas του έριξα 174 ώρες χαλαρά.... Όπως με όλα τα RPGs αυτού του μεγέθους (βλέπε Witcher 3), θα το αφήσω τουλάχιστον ένα τρίμηνο να ωριμάσει... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορουσα να περιμενω θα εκανα και εγω το ιδιο.. Υπαρχει αυτο το μεγαλο ΑΝ με μερικα παιχνιδια που τα θελω εχθες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα