{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Όλα είναι αστεία και το ότι ρωτάει κόσμος αν μπορεί να το τρέξει στις τάδε ρυθμίσεις με τόσα fps είναι ακόμα πιο αστείο.Του Vegas Minimum CPU Speed: Dual Core 2.0 GHz Processor or better RAM: 2 GB OS: Windows 7 / Vista / XP Video Card: NVIDIA GeForce 6 series or better, ATI Radeon X1300 XT series or better Free Disk Space: 10 GB 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το φτιάχνεις βαρύ next-gen ή unoptimized ή ανακοινώνεις λογικές απαιτήσεις..Όλα τα άλλα..
seithan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Fallout 4 – Official PC Requirements Minimum -Windows 7/8/10 (64-bit OS required) -Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent -8 GB RAM -30 GB free HDD space -NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent Recommended -Windows 7/8/10 (64-bit OS required) -Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent -8 GB RAM -30 GB free HDD space -NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent Στα προτεινόμενα, η 780 δεν έχει διαφορά με την 290χ, τόσο σε ταχύτητα αλλά και σε μέγεθος μνήμης;
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αφου δεν γραφουν για 16Gb ram παλι καλα Παντως αυτα φενεται να ειναι τα νεα standar που θα βλεπουμε σε τετοια παιχνιδια δηλαδη recommended Cpu i7 -minimun cpu i5 Ram 8gb Gpu Gtx 780-970 Amd R9 290 και σε λιγο και R9 390.
icenex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη εγω που ειμαι νοσταλγος του 1-2(turb-based και δεν συμμαζευεται) πρεπει να ανησυχω που δεν εχω τρελες απαιτησεις απο τα γραφικα?Τεσπα παιδια ελπιζω να υπερβαλουν στο θεμα απαιτησεων(οπως κανουν ολες οι εταιρειες τελευταια) γιατι δεν εχω και τον πιο προσφατο επεξεργαστη.Περα απο αυτο ελπιζω οτι θα ειναι το παιχνιδι που θα κολλησω για καιρο γιατι ουτε το w3 δεν με κρατησε αν και θελω να το τελειωσω καποια στιγμη..μαλλον φταιει το γεγονος οτι μου αρεσει να παιζω με παρεα κοινως multiplayer(bf4,diablo 3 κτλ). Επειδη ειμαι φανμποι θα το τιμησω το παιχνιδι απο την πρωτη μερα και ας ειναι αμαρτωλο ελπιζω μονο να εχει καλυτερο first person απο το 3 και το NV μιας κ κολλημενος με το bf4 ισως εχω πολλες απαιτησεις απλα περιμενω καλυτερη εμπειρια απο τα προηγουμενα,αλλιως θα βολευτω με την ατμοσφαιρα και τον κοσμο του fallout.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 το να βλεπεις Minimum i5 Και recommended i7 το αντιλαμβανομαι...αλλα το να βλεπω διπλα στον i5 τον phenom με κανει και τρελενομαι γτ νιωθω οτι με κοροιδευουν...Δλδ απο την μια το πιαχνιδι τρεχει και ειναι Playable (απλα οχι με υψηλα γραφικα) με τον phenom αλλα και ενα τερας 4πυρηνο με HT χρειαζεται για τα rec...-.- Για την καρτα γραφικων το καταλαβαινω...Min 2gb και rec 4gb...Οκ το δεχομαι. Αλλα στους επεξεργαστες...???
BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Οι απαιτήσεις ειναι πολύ πλασματικές, και το Battlefront θέλει GTX 970, 16 GB ram(!!) αλλά μια χαρά το παιζω σε GTX 770, 6GB ram και i7 920 3.8ghz high/ultra 60fps+/1080p. επισης ειναι εξωφρενικο να βάζεις i5 min όταν και με i3 θα παίζεται μια χαρά. #icenex παίξε Wasteland 2, εξαιρετικό, σε λιγες μέρες έρχεται και η Director's Cutl με πολλές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
icenex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 #icenex παίξε Wasteland 2, εξαιρετικό, σε λιγες μέρες έρχεται και η Director's Cutl με πολλές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Εχω την εντυπωση οτι θυμιζει fallout tactics που δεν τρελενομαι παρα fallout 1-2 εκτος αν δεν καταλαβα καλα απο τα gameplay που ειδα στο youtube.Thanks παντως για την προταση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Έλα ρε guys σταματήστε να πιστεύετε lazy προσπάθειες εταιριών να πουλήσουν hardware, εδώ το W3 παίζει μια χαρά με με full textures σε 1gb GPU με 4gb ddr2 και μιλάμε για σοβαρά graphs όχι κονσολαδικα όπως είναι το fallout. So relax και άμα στην τελική δεν παίζει το game στο hardware που έχετε είναι πρόβλημα του game και όχι δικό σας. Άμα ήταν exclusive pc title τότε το ξανασυζητούσαμε. 5
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Έλα ρε guys σταματήστε να πιστεύετε lazy προσπάθειες εταιριών να πουλήσουν hardware, εδώ το W3 παίζει μια χαρά με με full textures σε 1gb GPU με 4gb ddr2 και μιλάμε για σοβαρά graphs όχι κονσολαδικα όπως είναι το fallout. So relax και άμα στην τελική δεν παίζει το game στο hardware που έχετε είναι πρόβλημα του game και όχι δικό σας. Άμα ήταν exclusive pc title τότε το ξανασυζητούσαμε. Ετσι.. Απλα και ωραια.. 1
Elven_King Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 πάρα, πάρα πολύ υψηλές απαιτήσεις - υψηλότερες ακόμα και από του Witcher 3 που είχε απείρως καλύτερη μηχανή γραφικών.
icenex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ασχετο ειχα ξεχασει οτι θα βγαλουν app game για κινητα μιλαω για το fallout shelter μολις ειδα τα βιντεακια το θυμηθηκα. Εχει βγει κ το εχω λιωσει απο χθες παιρνω την δοση μου μεχρι να βγει το παιχνιδι 2
Apoll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Στα προτεινόμενα, η 780 δεν έχει διαφορά με την 290χ, τόσο σε ταχύτητα αλλά και σε μέγεθος μνήμης; Εξαρτάται το μοντέλο. Για 290Χ υπολογίζουν την reference, το ίδιο και για την 780 με αρχαίους drivers. Γιατί με τους τελευταίους οδηγούς και στις δύο εταιρίες, η 290Χ ρίχνει ακόμα και την 780Τι στο πάτωμα. Πάνω κάτω ίδιες είναι. και τα 3GB της 780 όντως θα την κρατήσουν πίσω αν πέσουν high res texture mods, μεγάλες αναλύσεις κλπ. Δες αντίστοιχα προβλήματα με το Skyrim που με μερικά πολύ καλά mods χρειάζεσαι 8GB VRAM πόσο μάλλον 4GB. Γι αυτό ο μλκ μετάνοιωσα που δεν αγόρασα πέρισυ 2 GTX780 6GB. Αλλά αυτό μέχρι που πήρα την 295Χ2 Αθόρυβη, τρομερό overclock.... Αλλά βέβαια την σήμερον όλα είναι σχετικά. Όλοι εμείς που έχουμε Freesync/Gsync οθόνες τα έχουμε γραμμένα όλα, και κοιτάμε να βγάζουμε σταθερά πάνω από τα 33-40 fps και όλα είναι τέλεια 2
icenex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εψαχνα το ιντερνετ τι παραπανω πληροφοριες μπορω να βρω για το παιχνιδι κ βρηκα αυτην την σελιδα http://vault111.com/character/που δειχνει πως θα γινεται το character build και ποσο διαφορετικα θα δουλευουν τα περκς.Βεβαια δεν εχει ολες τις πληροφοριες απο θεμα τι κανουν ολα τα περκς αλλα παιρνεις μια ιδεα πως θα δουλευει το ολο θεμα με τα σκιλς.Και ενα που προσεξα δεν θα εχεις 5 ποιντς σε καθε στατ οπως strength perception κτλ και να εχεις 5 ποιντς για τα μοιρασεις οπου θες εσυ οπως ηταν στο 3 και το NV αλλα θα ξεκινας με 1 σε καθε στατ και θα εχεις να προσθεσεις αλλους 21 ποντους..πραγμα που θα κανει το παιχνιδι να σκεφτεις που θα ριξεις το βαρος στον χαρακτηρα σου..τουλαχιστον αυτο συμπερανα εγω.Δεν ξερω αν το εχει ηδη πει αλλα ειπα να το αναφερω γιατι μου εκανε εντυπωση. Αντε να βγει να λιωσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα