{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικό dude να δείχνουν μέρα γιατί όλα φαίνονται πιο ωραία, αν και δείξαν νύχτα αλλα δεν θυμάμαι να έχει νόημα για κάτι η ώρα στο game. Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά μονο στο Dying Light ένιωσα νύχτα πραγματική.
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά τα γραφικά, ΠΑΙΖΟΥΝ ρόλο, μην λέμε αερολογίες. Ειδάλλως θα βάζαν γραφικά Amiga, 25ετίας. Σίγουρα δεν είναι το παν αλλά σε 3d περιβάλλον παίζουν σημαντικό ρόλο στο immersion του παίχτη. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω βρει ακόμη βίντεο νύχτας. Έχω την εντύπωση οτι μας δείχνουν οτι καλύτερο-όμορφο από το παιχνίδι, δηλαδή την περίοδο της ημέρας και ασχολούνται με την παρουσίαση της νύχτας. Αναρωτιέμαι, τόσο βαρετό είναι να παίζεις νύχτα το FA4; Σαφως και παιζουν ρολο τα γραφικα και μαλιστα μεγαλο. Αυτο το immersion που περιγραφεις ειναι μερος της διαδραστικοτητας ενος παιχνιδιου και ειναι εξισου σημαντικο οπως ο καλος ηχος, το καλο σεναριο, και φυσικα το ιδιο το παιχνιδι. Υπαρχουν ομως παιχνιδια μια στο τοσο που παροτι δεν δρεπουν δαφνες σε επιπεδο γραφικων, εχουν τετοιο playability και επηρεαζουν τοσο πολυ διαδραστικα τον παικτη με τον κοσμο τους, που τα γραφικα περνανε σε δευτερη μοιρα. Ενα απο αυτα τα ελαχιστα ειναι το Fallout. Το οποιο το πετυχαινε με τον υπεροχο και αξεπεραστο post nuclear κοσμο του ακομη και σε εποχες που ηταν ενα "ισομετρικο" tbs της Interplay. 3
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σαφως και παιζουν ρολο τα γραφικα και μαλιστα μεγαλο. Αυτο το immersion που περιγραφεις ειναι μερος της διαδραστικοτητας ενος παιχνιδιου και ειναι εξισου σημαντικο οπως ο καλος ηχος, το καλο σεναριο, και φυσικα το ιδιο το παιχνιδι. Υπαρχουν ομως παιχνιδια μια στο τοσο που παροτι δεν δρεπουν δαφνες σε επιπεδο γραφικων, εχουν τετοιο playability και επηρεαζουν τοσο πολυ διαδραστικα τον παικτη με τον κοσμο τους, που τα γραφικα περνανε σε δευτερη μοιρα. Ενα απο αυτα τα ελαχιστα ειναι το Fallout. Το οποιο το πετυχαινε με τον υπεροχο και αξεπεραστο post nuclear κοσμο του ακομη και σε εποχες που ηταν ενα "ισομετρικο" tbs της Interplay. Θα συμφωνήσω μερικώς διαφωνόντας οτι το FA στην εποχή του είχε ΟΝΤΩΣ καλά γραφικά και γενικά ήταν μπροστά σε σχέση με οτι άλλο είχε παρουσιαστεί στο genre από πλευράς σεναρίου, gameplay. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω μερικώς διαφωνόντας οτι το FA στην εποχή του είχε ΟΝΤΩΣ καλά γραφικά και γενικά ήταν μπροστά σε σχέση με οτι άλλο είχε παρουσιαστεί στο genre από πλευράς σεναρίου, gameplay. Δεν ειχε τοσο καλα γραφικα, αρτιστικα ηταν παρα πολυ προσεγμενο με λεπτομερεια. Αναλογικα ομως για την εποχη θεωρουνταν καλυτερα απο τα σημερινα του fallout και ειδικα αν αναλογιστεις οτι μιλαμε για tbs .. Το θυμαμαι οταν το πρωτοειχαμε βαλει στο PC μου τοτε ,που ειχαμε κολλησει στην λεπτομερεια που ειχε δωθει με ενα φιλο. Τα καλα γραφικα τοτε τα ειχε το Half Life, το πρωτο Unreal που εβγαζε ματια κατι Quake,Turok και γενικα τα fps μονοπωλουσαν τα καλα γραφικα σε σχεση με τα ομορφα ομολογουμενως stategy games και adventures της εποχης που ακομη ηταν δυνατα genre τοτε.. (Total Annihilation,C&C κ.ο.κ). Αντε και το Diablo απο το συναφι.. 4
seithan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειχε τοσο καλα γραφικα, αρτιστικα ηταν παρα πολυ προσεγμενο με λεπτομερεια. Αναλογικα ομως για την εποχη θεωρουνταν καλυτερα απο τα σημερινα του fallout και ειδικα αν αναλογιστεις οτι μιλαμε για tbs .. Το θυμαμαι οταν το πρωτοειχαμε βαλει στο PC μου τοτε ,που ειχαμε κολλησει στην λεπτομερεια που ειχε δωθει με ενα φιλο. Τα καλα γραφικα τοτε τα ειχε το Half Life, το πρωτο Unreal που εβγαζε ματια κατι Quake,Turok και γενικα τα fps μονοπωλουσαν τα καλα γραφικα σε σχεση με τα ομορφα ομολογουμενως stategy games και adventures της εποχης που ακομη ηταν δυνατα genre τοτε.. (Total Annihilation,C&C κ.ο.κ). Αντε και το Diablo απο το συναφι.. Για την εποχή του και τον τύπο παιχνιδιού είχε πολύ καλά γραφικά. Ακόμη και τώρα δεν είναι ασχήμα, φαντάσου! < 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι συζηταμε τωρα με την παιχνιδαρα, ακομη θυμαμαι την ανατριχιλα οταν το ειχα βαλει τοτε στο PC και κοιταγαμε ο ενας τον αλλο τον φιλο μου.. Δεν υπαρχει παιχνιδι σαν το Fallout για εμενα 4
Alithinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά η Bethesda είχε ένα κακό IMO με τα παιχνίδια της όσων αφορά τη νύχτα. Αυτό είναι ότι ο φωτισμός των χώρων γίνεται με global illumination, το οποίο καθορίζει τη φωτεινότητα για τα πάντα, και by default του θέτουν μια τιμή η οποία κάνει ακόμα και τη νύχτα να φαίνονται τα πάντα ξεκάθαρα σαν να ήταν μέρα. Αυτό το έχουν τα παιχνίδια της από εποχές Morrowind, αλλά τουλάχιστον εντός κλειστών χώρων όπως πχ dungeons, υπήρχαν πραγματικά σκοτεινά μέρη, όπως θα έπρεπε να είναι, μέχρι και το Oblivion. Όπου καποια dungeons για να τα περάσεις θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχες πυρσό στο ένα σου χέρι ή να χρησιμοποιούσες spell για να φωτίζει το χώρο. Στο Fallout 3 αν θυμάμαι καλά ήταν κάπως σκοτεινές οι νύχτες, και υπήρχαν και κάποια σημεία σε dungeons πολύ σκοτεινά, που χρειαζόσουν να ανάψεις το φωτάκι για να δεις καλά. Αλλά στο Skyrim το τερμάτισαν! Στο Skyrim όλα τα dungeons είναι γεμάτα φως, και παρομοίως και οι εξωτερικοί χώροι είναι πάντα φωτισμένοι. Ποιος ξέρει τι θα κάνουν με το Fallout 4 ? Είναι σαν να αποφάσισαν να αφαιρέσουν απ το παιχνίδι το σκοτάδι για να μην 'κουράζεται' ο παίκτης με το να βγάζει πυρσούς. Κατά τη γνώμη μου, την καλύτερη νύχτα αλλά και διαχείριση του σκοταδιού γενικότερα την έχω δει στα παιχνίδια S.T.A.L.K.E.R. CS, και COP. Σε εξωτερικούς χώρους τη νύχτα, το μόνο που είναι φωτισμένο και φαίνεται είναι ο ίδιος ο ουρανός με τα άστρα του. Όλα τα άλλα μαυρίλα, και χρειάζεσαι οπωσδήποτε χρήση φακού ή night vision goggles για να δεις τι γίνεται. Θα μου άρεσε μια παρόμοια ρεαλιστική προσέγγιση και για το Fallout 4. 2
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Fallout 4 completely revamps the way perks work 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 275 perks!?!? lol Σε 70 base perks Φερτο σου λεω δεν μπορω να περιμενωωωωω! ;p 1
mike299 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από mike299
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το βίντεο απο πάνω φαίνεται να έχει κάποιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα