Bspus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχες παιξει τα προηγουμενα και σου αρεσαν (το 3 και new vegas τα πιο παλια δεν ειναι συγκρισιμα)? Αν οχι καταλαβαινω γιατι δεν σε ενθουσιαζει αυτο που βλεπεις εδω. Σιγουρα ο τεχνικος τομεας δε διεκδικει δαφνες αλλα δεν εχω δει και τι γραφουν. Ειναι σαφης η βελτιωση απο τα προηγουμενα αλλα εχουν περασει και αρκετα χρονια οποτε δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως Εμενα μου φαινονται αξιοπρεπεστατα τα γραφικα και ουτως η αλλως δεν ειναι ο λογος που το περιμενω. Η ανησυχια μου ειναι οτι θα το παρακανουν με το crafting στα σπιτια και το sandbox στοιχειο και θα παραμελησουν το σεναριο. Ηδη μου φαινεται οτι το εχουν παρατραβηξει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ τα graphs φαίνονται μια χαρά ειδικά σε σχέση με το previous Fallout που δεν είχε καν dynamic light/shadows, από εκεί και πέρα αδιάφορα τα graphs μιας και λογικά θα τρέχει καλύτερα έτσι. Ανησυχία για το crafting γιατί? Πριν δεν μπορούσες σιγαστήρα να βάλεις χωρίς mods. Τα σπίτια είναι τελείως bonus όπως και στο skyrim, άμα θες. Σενάριο δεν περιμένω πολλά και δεν με νοιάζει tbh για post-apocalyptic game, just survive (with style) στο mad max το story είναι να φτιάξεις αμάξι το lore και τα easter eggs για μένα είναι αρκετά. Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο fallout yet από ότι έχουν δείξει.
Occultist Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει ακόμα το ότι θα είναι capped στα 30fps ΚΑΙ στο PC;
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 7 Fallout Cults Who Dealt With the Apocalypse So Weirdly 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει ακόμα το ότι θα είναι capped στα 30fps ΚΑΙ στο PC; Που το είδες αυτό dude? Θυμάσαι κανένα game τους capped στα 30fps?! Πρώτο link στο search... http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/06/22/no-of-course-fallout-4-wont-be-locked-at-1080p30fps-on-pc/
Tmark Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς παραβιάζουν κανόνα τα referral links.
Tobajara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχες παιξει τα προηγουμενα και σου αρεσαν (το 3 και new vegas τα πιο παλια δεν ειναι συγκρισιμα)? Ναι, τα έχω παίξει. Το Fallout 3 δε μου άρεσε γενικά σαν παιχνίδι ενώ το New Vegas μου άρεσε πολύ, αν και όταν το είχα παίξει είχε ακόμα προβλήματα με bugs. Μιλάω ανεξαρτήτως γραφικών πάντα. Για τα γραφικά τους, όσο τα θυμάμαι στον καιρό τους γιατί πάνε και χρόνια, δεν ήταν χειρότερα από το μέσο όρο και ειδικά το New Vegas ήταν και από τα όμορφα παιχνίδια της εποχής του. Έχει περάσει τόσος καιρός, βέβαια, που το μόνο μέτρο σύγκρισης από τη Bethasda είναι το Skyrim ενώ τα παραδείγματα από open world τίτλους είναι γνωστά. Από gameplay περιμένω μηχανισμούς μάχης της προκοπής και γενικά να μην είναι ένα reskined Elder Scrolls αλλά να αποκτήσει το δικό του χαρακτήρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Dude από combat τι ειλικρινά περιμένεις "fps" είναι (οποτε καμια σχέση με TES και πάντα είχε το δικό του χαρακτήρα)και σιγά μην βάλουν και cover system Τώρα άμα παίζεις 3rd person δεν ξέρω γιατί πολύ απλά δεν το έκανα ποτε οποτε αδιάφορο, άμα περιμένεις βαθύ combat system στο melee νομίζω θα απογοητευθείς, να παρακαλάς να είναι έστω σαν του skyrim αλλα τα melee weapons ποτε δεν είχαν ιδιαίτερη φάση σε Fallout. Εγώ το stealth εύχομαι να είναι καλύτερο γιατί πριν ήταν λίγο αστείο.
Occultist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Που το είδες αυτό dude? Θυμάσαι κανένα game τους capped στα 30fps?! Πρώτο link στο search... http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/06/22/no-of-course-fallout-4-wont-be-locked-at-1080p30fps-on-pc/ Μου έφτιαξες τη μέρα! 1
Alastor192 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το παχινδι θα *** μαγκες,εδω και 15 χρονια η Bethesda παντα παραδιδει χωρις ουδεμια εξαιρεση.Και αυτο γιατι σε αντιθεση με αλλες εταιριες κολοσσους που κανουν ετησιο milking στα franchises τους,αυτοι βγαζουν παιχνιδια κατα μεσο ορο ανα 3 χρονια.Συγκεκριμενα μαλιστα,το fallout 4 θα βγει βγει 4 χρονια μετα απ'το προηγουμενο release τους,οποτε πιστευω πως δουλεψαν ακομα περισσοτερο στο συγκεκριμενο τιτλο Have faith,bethesda always delivers ΥΓ:Αν τα γραφικα ηταν επιπεδου Witcher 3,τοτε τι θα ειχαν να κανουν οι modders? 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ok ναι αλλα κάνουν ένα λάθος imho, μπουκώνουν τα games με άπειρο υλικό καταλήγοντας όλα σχεδόν να είναι μέτρια, εδώ φαίνεται να έχουν αφοσιωθεί σε πιο core elements, lets hope for the best γιατί δεν νομίζω κανένα άλλο game να σε κάνει να ξεχάσεις το W3 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ok ναι αλλα κάνουν ένα λάθος imho, μπουκώνουν τα games με άπειρο υλικό καταλήγοντας όλα σχεδόν να είναι μέτρια, εδώ φαίνεται να έχουν αφοσιωθεί σε πιο core elements, lets hope for the best γιατί δεν νομίζω κανένα άλλο game να σε κάνει να ξεχάσεις το W3 Δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι συγκρισιμο με το Fallout πλην του W3 αυτη τη στιγμη imho.. Γενικα για εμενα η σειρα ειναι η all time fav μου, και ειδικα τα πρωτα δυο.. 1
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Fallout 4 - Behind The Scenes Trailer with Dogmeat https://www.youtube.com/watch?v=mbq2OSSEzl4
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά τα γραφικά, ΠΑΙΖΟΥΝ ρόλο, μην λέμε αερολογίες. Ειδάλλως θα βάζαν γραφικά Amiga, 25ετίας. Σίγουρα δεν είναι το παν αλλά σε 3d περιβάλλον παίζουν σημαντικό ρόλο στο immersion του παίχτη. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω βρει ακόμη βίντεο νύχτας. Έχω την εντύπωση οτι μας δείχνουν οτι καλύτερο-όμορφο από το παιχνίδι, δηλαδή την περίοδο της ημέρας και ασχολούνται με την παρουσίαση της νύχτας. Αναρωτιέμαι, τόσο βαρετό είναι να παίζεις νύχτα το FA4;
panther_512 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως το immersion που είχα στον κόσμο του Fallout New Vegas, τον είχα σε ελάχιστα παιχνίδια. Πραγματικά ζούσα τον κόσμο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα