Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ειναι ενα open world/sandbox game. οποτε συνεχιζει να σου προσφερει διασκεδαση, ακομη και αν εχεις τελειωσει την βασικη ιστορια.

Θεωρητικά, αυτά...

Μπορεί το περιεχόμενο του sandbox να είναι μόνο ότι χρειάζεται για την ιστορία, και να μην υπάρχει value πρακτικό μετά...Όπως το Skyrim, που τελείωνες το story και άνοιγες και τον χάρτη...Sandbox, και καλά, αλλά μετά είχε λιγότερο ενδιαφέρον και από το να βάζεις σε σειρά τα πιάτα του Σ/Κ για πλύσιμο... :-D

Δημοσ.

Alithinos πως δεν έχουνε δειξει πράματα,

έχουνε δειξει βασικά στοιχεια που θα εμπεριέχει το παιχνίδι οπως πχ ότι θα χτιζεις καταφυγια (09:13) κτλ ή ότι τα οπλα θα δέχονται πολλές μετατροπες (12:20)

απλώς δεν έχουνε δειξει πολλά gameplay βιντεο και πολλές φορές ίσως έτσι να ειναι και καλύτερα.

ότι έδειξαν, το έδειξαν στην e3.

• Like 1
Δημοσ.

Ας κάνω μια ερώτηση στους φανατικούς των κονσολών. Πώς γίνεται να modάρεις στις κονσόλες; Δεν θα χρειαστεί να απελευθερώσουν κώδικα όχι μόνο του παιχνιδιού, αλλά και της κονσόλας όπου θα συνεπήγαγε το γεγονός ότι η Micro ή η Sony θα μπορούσαν να τους κάνουν μήνυση; Ερώτηση και όχι απάντηση οπότε πείτε μου τι ισχύει.

Δημοσ.

Ας κάνω μια ερώτηση στους φανατικούς των κονσολών. Πώς γίνεται να modάρεις στις κονσόλες; Δεν θα χρειαστεί να απελευθερώσουν κώδικα όχι μόνο του παιχνιδιού, αλλά και της κονσόλας όπου θα συνεπήγαγε το γεγονός ότι η Micro ή η Sony θα μπορούσαν να τους κάνουν μήνυση; Ερώτηση και όχι απάντηση οπότε πείτε μου τι ισχύει.

Λογικά απλά θα κατεβάζουν το Mod. Κάτι σαν το Steam workshop υποθέτω 

Δημοσ.

Λογικά απλά θα κατεβάζουν το Mod. Κάτι σαν το Steam workshop υποθέτω 

δηλαδή θα κατεβάζουν τα ίδια mods που φτιάχνουν οι modders στο pc;

Δημοσ.

Θα ντυθώ λίγο το μανδύα του προβοκάτορα, αν μη τι άλλο να μιλήσουμε και λίγο για το παιχνίδι.

Δεν έχω ιδέα για το gameplay του και την ατμόσφαιρα αλλά εικάζω πως θα πέσει πολύς φανμποϊσμός και θεοποίηση από το ευρύ(τατο) κοινό της Bethesda για ένα παιχνίδι που τεχνικά από τα όσα έχουμε δει το βρίσκω κάτω του μετρίου. Τα γραφικά του δε μου φάνηκαν ούτε καν "καλά". Είναι κακά. Απλά κακά. Φτωχά μοντέλα, ακόμα πιο φτωχά textures και από τα screenshots τουλάχιστον

Εννοείται βέβαια πως ολοκληρωμένη άποψη δεν υπάρχει και άλλα πράγματα έχουν περισσότερη σημασία (και σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ κουμπωμένος απέναντι στη Bethesda και την προσέγγισή της στο τι εστί RPG αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), πως πρέπει να δούμε σταθερότητα, φωτισμούς, animation κλπ, πως είναι open world, αλλά και πάλι βλέπω ΑΥΤΟΝ τον τεχνικό τομέα να τον εκθειάζουν κοινό και κριτικοί και μετά να ξινίζουμε τα μούτρα μας αλλού αν τα FPS πέφτουν στα 50.

/discuss

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...