Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λέτε τώρα ρε παιδιά? Μιλάμε για ένα story που στο τέλος του 3 πρέπει να αποφασίσεις ποιος θα θυσιαστεί πεθαίνοντας από ραδιενέργεια την στιγμή που στα 2 μέτρα στεκόταν ένας super mutant, τι να λέμε τώρα, βαθύ story με Έμφαση στην λεπτομέρεια

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λέτε τώρα ρε παιδιά? Μιλάμε για ένα story που στο τέλος του 3 πρέπει να αποφασίσεις ποιος θα θυσιαστεί πεθαίνοντας από ραδιενέργεια την στιγμή που στα 2 μέτρα στεκόταν ένας super mutant, τι να λέμε ρώτα, βαθύ story με Έμφαση στην λεπτομέρεια :P

Fixed ;)

• Like 1
Δημοσ.

Fixed ;)

Εντωμεταξύ έψαχνα λέξη λέξη από την αρχή να βρω τι έγινε fixed μέχρι να προσέξω την φατσούλα στο τέλος :P

Βρήκα και διόρθωσα ένα λάθος ελέω autocorrect έτσι, so thanks dude :)

• Like 2
Δημοσ.

Όχι τίποτα αλλα υπάρχει κόσμος που δεν νιώθει την ειρωνεία γραπτώς (και όχι μόνο) για αυτό και στο είπα αν και το ξέρεις πια φαντάζομαι ;) Πάντως επειδή πρόσφατα έπαιξα το 4 με άπειρα mods το Nuca Cola DLC ίσως να ήταν καλύτερο από όλο το game :D Αν και δεν παίζω ποτε dark side αυτή την φορα η όλη φάση μετά το τέλος του main story αν δεν πας με Institute και κοιτάξεις τα stats πόσους έχεις καθαρίσει νομίζω κολλάει ωραία να go full raider prick :D και ειδικά μετά το πρήξιμο quests με τα settlements, payback time Preston! :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το κατ ευχαριστήθηκα. Μπορεί να είχε τα bugs του (λογικό για τέτοιο μέγεθος), όχι τα καλύτερα δυνατά γραφικά, απλουστευμένο gameplay αλλά απογοητευτική εμπειρία δε το λες για κανένα λόγο. Κατανοώ πως μετά το 3 NV πολλά παιδιά δεν περιμένατε μία τέτοια μετάβαση, όμως ..παρά την πιο "ελαφριά" φύση του στέκεται αξιοπρεπέστατα.

Το δυστυχές είναι πως τα τελευταία χρόνια για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακούγονται περισσότερο οι αρνητικές φωνές/απόψεις με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο κόσμος. Πριν ασχοληθώ μαζί του, διάβασα τα χείριστα και τελικά ήρθα αντιμέτωπος με μία κλασσική bethesda εμπειρία. Το μόνο που δε μου έκατσε πολύ καλά ήταν η λιτότητα με την οποία εισήχθησαν κάποιοι μηχανισμοί (των αποικιών) αλλά φαντάζομαι έγινε πειραματικά για επόμενα παιχνίδια της.

Τώρα γιατί ήταν διαφορετικό; Η γνώμη μου είναι διότι έχει αλλάξει το κοινό. Δε γίνεται πλέον να στοχεύει μία εταιρεία στους σκληροπυρηνικούς φανς, οφείλει να κάνει ανοίγματα. Κι εφόσον ζούμε στην περίοδο που τα casuals, τα fps μπαμ μπουμ κτλ ευδοκιμούν, είναι λογικό να πήρε στοιχεία.

Όσο αφορά τα ESs, αυτά είναι διαφορετικές περιπτώσεις από πολλές απόψεις. Λόγω της ιστορίας που τα συνοδεύει (και δεν εννοώ το lore) , όταν με το καλό κυκλοφορήσει το επόμενο, θεωρώ δεδομένο πως θα είναι κάτι που θα ταρακουνήσει ποικιλοτρόπως το κοινό, Φυσικά θα ακουστούν και πάλι οι γκρίνιες αλλά δεδομένα δε θα είναι ανάλογη περίπτωση με FO4. Ήδη κυκλοφορούν κάποια αστεία στο ίντερνετ του τύπου ~άτομα με τελευταίους i7~ θα χρειαστούν αναβάθμιση μόνο όταν κυκλοφορήσει το es6.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως το κατ ευχαριστήθηκα.

Προσωπικά το είπα μέτριο και άνω του μετριου με πάμπολλα mods, πάντως άμα το "κατ ευχαριστήθηκες" vanilla με mods θα πάθεις ζημια. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω παίξει κανένα,τι να προτιμήσω?Το 4 ή το NV?

Νομίζω αναλόγως σε τι δίνεις βάρος σε ένα game

Δημοσ.

Bασικά να είναι περισσότερο rpg παρά fps.Τωρα το να έχει καλό main story,open world κτλ είναι τα ευκόλως εννοούμενα.

Δημοσ.

Bασικά να είναι περισσότερο rpg παρά fps.Τωρα το να έχει καλό main story,open world κτλ είναι τα ευκόλως εννοούμενα.

Νομίζω είσαι για NewVegas

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...