Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να δω οσο περισσοτερα γινεται απο το πρωτο playthrough και να κρατησω ενα save ωστε να δω και τις αλλες επιλογες μετα (και institute).

Υποθετω με minutemen ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι δεν σε αναγκαζει να εναντιωθεις με κανεναν αλλο εκτος απο institute.

Σε αυτην την περιπτωση ποσες αποστολες απο BoS και Railroad θα μου μεινουν που δεν θα μπορω να κανω, περα απο το nuclear option?

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γίνεται να έχει διαστημικές απαιτήσεις ένα texture pack από την στιγμή που τα textures θέλουν απλά VRAM ; Marketing BS μου μυρίζει κλασικά..Και τo texture pack αν κρίνουμε από το Skyrim, θα 'ναι gtp..

• Like 3
Δημοσ.

Θα χουν βάλει ασυμπίεστα textures για να φαίνεται ότι έκαναν δουλειά. Μόνο με ποιοτική συμπίεση από το "καλίγραμμο κορίτσι" ή κάποιον άλλο θα αξίζει να ασχοληθείς.

Οι απαιτήσεις σε cpu, το άκυρο της υπόθεσης.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασε και δεν ακούμπησε το συγκεκριμένο Fallout και αυτό είναι κρίμα. Αν το βάλουμε δίπλα στο New Vegas η διαφορά είναι χαώδης σε χρόνο και μελάνι που ξοδεύτηκαν.

Δημοσ.

Πέρασε και δεν ακούμπησε το συγκεκριμένο Fallout και αυτό είναι κρίμα. Αν το βάλουμε δίπλα στο New Vegas η διαφορά είναι χαώδης σε χρόνο και μελάνι που ξοδεύτηκαν.

Έχει πολύ ωραίο lore πάντως, βλέπε the toymaker, vault 75 (αυτό στο σχολείο) και πολλά άλλα.

Ιστορίες που σε αγγίζουν και στην περίπτωση του vault 75 θα μπορούσαν να γίνουν ταινίες.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει πολύ ωραίο lore πάντως, βλέπε the toymaker, vault 75 (αυτό στο σχολείο) και πολλά άλλα.

Ιστορίες που σε αγγίζουν και στην περίπτωση του vault 75 θα μπορούσαν να γίνουν ταινίες.

Το πρόβλημα με τα παιχνίδια της Bethesda είναι ότι ακόμα και αν έχουν κάποιες καλές ιστορίες, είναι τόσο λίγες και ασύνδετες με την κεντρική ιστορία καθώς και μεταξύ τους, που μοιάζουν περισσότερο με after thought παρά μέρος του κεντρικού σχεδιασμού.

Σαν να ζήτησαν από τους writers να γράψουν μερικά short story σχετικα με το παιχνίδι και στο τέλος διάλεξαν μερικά και τα έριξαν μέσα σε τυχαία σημεία.

Δεν έχω παίξει το fallout 4 αλλά αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει από άλλα παιχνίδια της εταιρείας

• Like 1
Δημοσ.

To New Vegas δεν αντεχες να μην το τερματισεις. Το στορυ ηταν απιστευτο. Προσωπικα πιστευω πολυ ομορφο και το 4 αλλα το βαρεθηκα νωρις.Ισως φταει που μας τα πριζαν παντου μ αυτο το παιχνιδι δεν ξερω...

• Like 2
Δημοσ.

Το "πέρασε και δεν ακούμπησε" είναι βαριά έκφραση, αρκετά άδικη. Όχι τόσο καλό όσο τα 3 + nv αλλά και πάλι αξίζει αν σου αρέσει το στυλ της Bethesda με χίλια

• Like 3
Δημοσ.

Το "πέρασε και δεν ακούμπησε" είναι βαριά έκφραση, αρκετά άδικη. Όχι τόσο καλό όσο τα 3 + nv αλλά και πάλι αξίζει αν σου αρέσει το στυλ της Bethesda με χίλια

Εγώ το βαρέθηκα νωρίς και μου αρέσουν τα Fallout απλά θέλω νέο παιχνίδι και όχι Facelift. Άλλωστε φαίνεται το ενδιαφέρον για το παιχνίδι από τις σελίδες στα διάφορα φόρουμ του παιχνιδιού ανά τον κόσμο. Για άλλα παιχνίδια πχ W3 έχουν γράψει ρεκόρ σε σελίδες και στο συγκεκριμένο, νεκροταφείο.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...