Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει το παίγνιο μόλις άγγιξε την απόλυτη γελοιότητα.

μου διέγραψε μεσα από το ινβεντορι ΟΛΑ τα όπλα εκτος 3(alien plasma, 2 sniper rifles).

εντάξει οι άνθρωποι ειναι απλά για τον πουτσο.ειχα παρατηρήσει ότι διαγράφονται όπλα κατα τις μεταφορές στις αποθήκες ή κατα τη μετατροπή άλλων αλλα οχι και απλά μέσα απο το ινβεντορι...

παίζω στο πολύ δύσκολο,πανοπλια δεν εχω γιατι μου εμειναν 3 μπαταριες,οποτε τις κραταω για ωρες αναγκης.

Δεν είχα ποτε τέτοιο θέμα αλλα που είναι το πρόβλημα, απλά reload το save. Τώρα άμα είσαι full body armor με τον Stong με minigun eh λογικό να σου φαίνεται εύκολο :D δεν βρίσκω λόγο να πεθαίνεις σε κάθε encounter αλλα ούτε και να τρώνε 10 σφαίρες στα μούτρα τα mobs αλλα anyways γούστα είναι αυτά. Ορίστε με αυτό μπορείς να φτιάξεις σαδομαζοχιστική δυσκολία να γουστάρεις ;)

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/222/?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντάξει το παίγνιο μόλις άγγιξε την απόλυτη γελοιότητα.

μου διέγραψε μεσα από το ινβεντορι ΟΛΑ τα όπλα εκτος 3(alien plasma, 2 sniper rifles).

εντάξει οι άνθρωποι ειναι απλά για τον πουτσο.ειχα παρατηρήσει ότι διαγράφονται όπλα κατα τις μεταφορές στις αποθήκες ή κατα τη μετατροπή άλλων αλλα οχι και απλά μέσα απο το ινβεντορι...

παίζω στο πολύ δύσκολο,πανοπλια δεν εχω γιατι μου εμειναν 3 μπαταριες,οποτε τις κραταω για ωρες αναγκης.

Καλά ρε παιδιά κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ μέσα) οτι το παιχνίδι είναι μούφα επειδή λέει δεν έχει SPECIAL. Και εδώ βλέπω οτι έχει!! :shock:

Δημοσ.

Μάλλον αυτοί που παραπονουνται συνέχεια  ,  ειδικά στο pc που ρυθμίζεις τα πάντα όπως γουστάρεις  είναι για "special" needs  :-D .

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ μέσα) οτι το παιχνίδι είναι μούφα επειδή λέει δεν έχει SPECIAL. Και εδώ βλέπω οτι έχει!! :shock:

Μήπως διάβασες οτι δεν έχει karma?

Δημοσ.

Το παιχνίδι το σταματάω... δυστυχώς το θέμα με το frame drops και το πάγωμα επειδή διαβάζει συνέχεια ο σκληρός μου έχει σπάσει τα νεύρα... δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ... 

Όταν βγεί το patch που να διορθώνει την κατάσταση τότε... 

κρίμα..

Δημοσ.

κριτική σε παιχνίδι που αγαπάμε και οι 2 θα κάνουμε (γιατί θέλουμε να γίνει καλύτερο ofc)

Ναι αλλά, όποιος το κράζει είναι hater, σωστά; (απάντηση ραντανπλάν)

Δημοσ.

Το παιχνίδι το σταματάω... δυστυχώς το θέμα με το frame drops και το πάγωμα επειδή διαβάζει συνέχεια ο σκληρός μου έχει σπάσει τα νεύρα... δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ... 

Όταν βγεί το patch που να διορθώνει την κατάσταση τότε... 

κρίμα..

Περίμενε...

Αν δεν βγάλουν dx12 patch,που δεν θα βγάλουν* ,δεν θα φτιάξει αυτό το πρόβλημα.

*Τουλάχιστον η bethesda αποκλείεται, τώρα να το βγάλει κάποιος άλλος unofficial patch ενδέχεται αλλά δεν το περιμένω κιόλα.  

• Like 1
Δημοσ.

Παιιδα μηπως εχει βγει κανενας δυνατος ιος αυτες τις μερες? Πηγα να παιξω Fallout 4 και ειδα οτι εχει διαγραψτει! Εκανα κλικ στο εικονιδιο του παιχνιδιου και ελεγε οτι δεν αντιστοιχει , Μετα εψαξα στο program files και πουθενα fallout 4!!! Ειχα να το παιξω σχεδον 2 εβδομαδες καθως το ειχα παρατησει λογω AC. Βλεπω και στον σκληρο δισκο οτι οτι εχει 100+ GB παραπανω ελευθεου χωρου απο οτι πριν χωρις να εχω διαγραψει κατι αυτες τις 2 εβδομαδες . Το θεμα ειναι οτι εχουν διαγραφτει τα παντα ακομα και τα saves...

Κοιταζω τωρα ενα ενα οτι προγραμματα και παιχνδιια εχω εγκατεστημενα αν λειπει τιποτα αλλο αλλα ηδη εγινε η ζημια με το fallout 4.

Δημοσ.

ούτε μία στο εκατομμύριο, ούτε τα windows 10 διαγράφουν εκδόσεις του "θείου" ούτε ιός να διαγράψει μεμονωμένα φάκελο ενός παιχνιδιού...μήπως έχεις πολλά account log in στα windows? χρησιμοποιούν και άλλοι το pc??? o φάκελος διαγράφηκε είτε από χρήστη η ακόμα και απο antivirus, αν βρήκε "σπασιμο"...

ούτε μία στο εκατομμύριο, ούτε τα windows 10 διαγράφουν εκδόσεις του "θείου" ούτε ιός να διαγράψει μεμονωμένα φάκελο ενός παιχνιδιού...μήπως έχεις πολλά account log in στα windows? χρησιμοποιούν και άλλοι το pc??? o φάκελος διαγράφηκε είτε από χρήστη η ακόμα και απο antivirus, αν βρήκε "σπασιμο"...

τσέκαρε το quarantine section του antivirus σου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...