Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συστημα της υπογραφης μου..παιζοντας gta v το gpu usage ειναι την περισσοτερη ωρα 45 με 65% και το cpu usage γυρω στα 45 με 55%..καποιες φορες εχω και πτωση των fps..χρειαζεται να κανω overclock τον επεξεργαστη?εχω bottleneck?

Δημοσ.

Το hardware σου δεν θα πρεπει να δινει τετοια αποτελεσματα οποτε μαλλον ειναι καποιες ρυθμισεις μαλλον vsync

Σε αυτα τα προβληματα αν δεν ειναι το Vsync παντως τοτε ειναι CPU bottleneck 

Εσυ μπορει να εχεις 4 πυρηνες αλλα το παιχνιδι να λιωνει τον εναν 100% για τα γραφικα και τους αλλους τρεις στο 30-40% για ολα τα υπολοιπα. 

για αυτο επειδη δεν προλαβαινει ο πρωτος πυρηνας να "εξυπηρετισει" την καρτα γραφικων 

Δημοσ.

Το hardware σου δεν θα πρεπει να δινει τετοια αποτελεσματα οποτε μαλλον ειναι καποιες ρυθμισεις μαλλον vsync

Σε αυτα τα προβληματα αν δεν ειναι το Vsync παντως τοτε ειναι CPU bottleneck 

Εσυ μπορει να εχεις 4 πυρηνες αλλα το παιχνιδι να λιωνει τον εναν 100% για τα γραφικα και τους αλλους τρεις στο 30-40% για ολα τα υπολοιπα. 

για αυτο επειδη δεν προλαβαινει ο πρωτος πυρηνας να "εξυπηρετισει" την καρτα γραφικων 

θα το δοκιμασω με vsync off αλλιως να κανω overclock η δεν εχει νοημα?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις να κανεις OC νομιζω vsync και θα εισαι οκ 

αλλα επισης το μηχανημα που εχεις ειναι φτιαγμενο για OC .... οποτε εσυ αποφασιζεις ...

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις να κανεις OC νομιζω vsync και θα εισαι οκ 

αλλα επισης το μηχανημα που εχεις ειναι φτιαγμενο για OC .... οποτε εσυ αποφασιζεις ...

ειχα δοκιμασει καποτε να κανω και το ειχα φθασει στα 4.2 ghz το cpu αλλα ετρεχε συνεχεια σε αυτη την ταχυτητα και δεν εβρισκα καποια επιλογη στο bios να τρεχει μονο οταν ειναι απαραιτητο..αλλα σιγουρα πιστευω θα υπαρχει..μηπως γνωριζεις?

Δημοσ.

ειχα δοκιμασει καποτε να κανω και το ειχα φθασει στα 4.2 ghz το cpu αλλα ετρεχε συνεχεια σε αυτη την ταχυτητα και δεν εβρισκα καποια επιλογη στο bios να τρεχει μονο οταν ειναι απαραιτητο..αλλα σιγουρα πιστευω θα υπαρχει..μηπως γνωριζεις?

δεν ξερω γιατι καθε μητρικη δεν ειναι ιδια ... η αληθεια ειναι οτι ψαχνω στην δικια μου αυτες τις μερες και εγω γιατι ειναι καινουργια

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι καθε μητρικη δεν ειναι ιδια ... η αληθεια ειναι οτι ψαχνω στην δικια μου αυτες τις μερες και εγω γιατι ειναι καινουργια

οκ φιλε ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...