Unforgiven21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια εδω και εναμιση χρονο εχω το s3 i9300 και τον τελευταιο καιρο μολις αδειαζει η μπαταρια, που δεν κραταει περισσοτερο απο 8 ωρες με ιντερνετ που θελω κτλ, το βαζω να φορτιζει με τον δικο του φορτιστη π εχει καλωδιο κ ανταπτορα και βγαζει εξοδο 1A,αυτον που ειχε το κουτί δηλαδη της samsung και κανει να φορτισει μεχρι τερμα 7 ωρες και... Μερικες φορες δε φορτιζει καθολου μεχρι 100%. Επισης σημερα ειχα 38% κ εβαλα ενα φορτιστη απο αλλο Samsung που ειναι ενιαιος και βγαζει 0.7A και σε μια ωρα πηγε 75%. Τι φταίει; χθες παραγγειλα απο ebay φορτιστη π εχει καλωδιο κ ανταπτορα αλλα με εξοδο 2A.δε θα εχω πρόβλημα μ ειπαν.... Τι λετε;
GianniSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Βγάλε την μπαταρία, βάλτην σε μια λεία επιφάνεια (γυαλί) και γύρνα την σαν σβούρα, αν γυρίζει εύκολα τότε μάλλον έχει πεθάνει, δηλαδή αν είναι φουσκωμένη άλλαξε την. Το είχα πάθει και εγώ με το ίδιο τηλ
Unforgiven21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και γιατι με τον αλλο φορτιστή να φορτιζει πολυ γρήγορα;
GianniSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οκ, τότε ξέρεις το πρόβλημα σου. Παίρνεις νέο και τέλος.Πρόβλημα δεν θα έχεις, επειδή το τηλ θα πάρει όσο χρειάζεται. Απλά βολεύει σε περίπτωση που πάρεις τηλ που έχει μεγαλύτερες ανάγκες στο μέλλον
GianniSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Να παρω νεο φορτιστή εννοείς; Προφανώς αδερφέ. Αν με άλλο φορτιστή δουλεύει, με τον δικό σου όχι, τότε φταίει ο φορτιστής σου, λογικό δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα