funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μου είπε ένας γνωστός πως παρέχει η microsoft στην σελίδα της αυτό που λέει ο τίτλος αρκεί να τους δώσεις ένα ενεργό πανεπιστημιακό email. Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. Γνωρίζει κανείς?
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οχι office αλλα τα windows και αλλα προγραμματα microsoft. https://www.dreamspark.com/
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οχι office αλλα τα windows και αλλα προγραμματα microsoft. https://www.dreamspark.com/ Μου είπε πως δεν αναφερόταν στο dreamspark και πως δίνει office με διάρκεια 4 ετών για 5 υπολογιστές και πως τα κατέβασε.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μου είπε πως δεν αναφερόταν στο dreamspark και πως δίνει office με διάρκεια 4 ετών για 5 υπολογιστές και πως τα κατέβασε. α οκ σορυ, δεν το εχω υποψιν . ηξερα μονο πως αυτο που περιγραφεις εχει προνομιακη τιμη 80 ευρω.
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 α οκ σορυ, δεν το εχω υποψιν . ηξερα μονο πως αυτο που περιγραφεις εχει προνομιακη τιμη 80 ευρω. Κι εγώ δεν βρίσκω κάτι αλλά αφού ο άλλος μου είπε πως υπάρχει και πως το κατέβασε, θα υπάρχει. Τελικά όντως υπάρχει. Το κατέβασα.
skoulas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δινουν το student365...δεν ξερω τι διαφορες εχει...τωρα θα κανω εγκατασταση...μπαινεις Site: εδω βαζεις mail του πανεπιστημιου και στο mail που σου στελνουν πατας σε συνδεσμο και προχωραει στην εγκατασταση... Update: Τελειωσε η εγκατασταση...δεν παρατηρησα ΚΑΜΙΑ διαφορα απο το MSOffice2013 που ειχα απο τον θειο... 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κι εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά. Αν βρει κανείς κάτι ας μας πει.
Anubis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Περιεργο δεν εχω access ενω εχω access στο dreamspark Aπο οτι διαβαζω προσφερει ολα τα offline + online υπηρεσιες που προσφερει το 365.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ας μου πεί κάποιος ποιο mail βάζουμε το προσωπικό μας που έχουμε μέσα απο την σχολή; είμαι τεί αθήνας ΧΧΧΧΧ@teiath.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα