Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα και update kai format. Εχω μιλησει και με αλλα παιδια και μου λενε κι αυτοι σε καποιες συγκεκριμένες ταινιες τους το κανει κι αυτους. Απο δω και περα δε θα κατεβαζω Master audio και true hd να δω τι γίνεται. Σας δειχνω μια ταινια που μου το κανει κι οταν τη βαζω στο media παιζει κανονικα: Kingsman The Secret Service 2014 1080p BluRay x264 DTS-HD MA 7 1-RARBG

Επίσης να συμπληρώσω οτι εχω τον wd ultrabook 2tb. Αν παίζει κανενα ρολο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες μετά από πολλές μέρες ψαξιματος όλα τα παίζει κανονικά, 1-2-8-20-50 giga ταινίες κλπ στο μόνο που έχει πρόβλημα,όχι πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να τα παίξει καλά είναι οι ταινίες που είναι σε master audio. Και τελικά βρήκα λύση να μην κατέβαζω ταινίες master audio. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω την ίδια τηλεόραση και είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα 3D και θέλω τα φώτα σας.

Αρχικά να σας πω ότι έχω αγοράσει γυαλιά 3D και δουλεύουν οκ με την τηλεόραση.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Ο media player της τηλεόρασης από ότι δοκίμασα, ΔΕΝ μπορεί να παίξει Blu Ray ISO image files αλλά ούτε και τα αρχεία του ISO αν τα κάνω extract. Τι είναι καλύτερο λοιπόν να κάνω με αυτά τα μεγάλα (περίπου 40-50GB) ISO αρχεία; 

α) Να τα κάψω σε Blu Ray και να τα παίξω από εξωτερικό 3D Blu Ray player ή

β) Να κάνω Blu Ray RIP την ταινία σε mkv;;;

2. Η δεύτερη απορία μου είναι γιατί δεν μου παίζει o media player της τηλεόρασης την ταινία 

Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.3D.2013.1080p.Bluray.Full-SBS.DD.x264-Phoenix.mkv ;;;

Το error που μου βγάζει είναι: «Η ανάλυση δεν υποστ. προς το παρόν. Ανάλυση: ( 3840 * 1080 )»

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω την ίδια τηλεόραση και είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα 3D και θέλω τα φώτα σας.

Αρχικά να σας πω ότι έχω αγοράσει γυαλιά 3D και δουλεύουν οκ με την τηλεόραση.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Ο media player της τηλεόρασης από ότι δοκίμασα, ΔΕΝ μπορεί να παίξει Blu Ray ISO image files αλλά ούτε και τα αρχεία του ISO αν τα κάνω extract. Τι είναι καλύτερο λοιπόν να κάνω με αυτά τα μεγάλα (περίπου 40-50GB) ISO αρχεία;

α) Να τα κάψω σε Blu Ray και να τα παίξω από εξωτερικό 3D Blu Ray player ή

β) Να κάνω Blu Ray RIP την ταινία σε mkv;;;

2. Η δεύτερη απορία μου είναι γιατί δεν μου παίζει o media player της τηλεόρασης την ταινία

Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.3D.2013.1080p.Bluray.Full-SBS.DD.x264-Phoenix.mkv ;;;

Το error που μου βγάζει είναι: «Η ανάλυση δεν υποστ. προς το παρόν. Ανάλυση: ( 3840 * 1080 )»

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Αν έχεις bluray player μπορείς να τα κάψεις και να τα δεις από εκεί. Προτιμότερο είναι να κατεβάζεις sbs ταινίες σε mkv που τις παίζει άψογα. Full sbs δεν διαβάζει ο player της tv μιας και είναι uhd ανάλυση και δεν υποστηριζετε.

Δημοσ.

Ok, οπότε με βλέπω κάποια στιγμή να αγοράζω 3D blu ray player.....

Μέχρι τότε όμως:

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος κωδικοποίησης του 3D σε mkv εκτός από το SBS και το OU, έτσι ώστε να μπορώ να δω FULL HD το 3D από MKV αρχείο;;; Το ρωτάω αυτό για να δω αν αξίζει με κάποιο τρόπο να κάνω rip το Blu Ray ISO σε MKV και τελικά να μπορώ να το παίξω από τον media player της τηλεόρασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τότε όμως:

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος κωδικοποίησης του 3D σε mkv εκτός από το SBS και το OU, έτσι ώστε να μπορώ να δω FULL HD το 3D από MKV αρχείο;;; Το ρωτάω αυτό για να δω αν αξίζει με κάποιο τρόπο να κάνω rip το Blu Ray ISO σε MKV και τελικά να μπορώ να το παίξω από τον media player της τηλεόρασης.

Με κάποιο άλλο εξωτερικό player πιθανώς. Επειδή έχω πάνω από 1tb 3D υλικό σε sbs και ou δεν έχω κάποιο παράπονο. Έχω δει full sbs σε passive τηλεόραση αλλά δεν με εντυπωσίασε. Μείνε στα mkv sbs/ou των 10-15gb και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος. Επεξ/σία από king2009
Δημοσ.

Μέχρι τότε όμως:

Με κάποιο άλλο εξωτερικό player πιθανώς. Επειδή έχω πάνω από 1tb 3D υλικό σε sbs και ou δεν έχω κάποιο παράπονο. Έχω δει full sbs σε passive τηλεόραση αλλά δεν με εντυπωσίασε. Μείνε στα mkv sbs/ou των 10-15gb μια θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος.
Έχει δίκιο ο φίλος μας φαν του Cena από εδώ
Δημοσ.

Υπαρχει περίπτωση να βγαλουν κανα update που να τα παιζει ολα αυτα ή ειναι θεμα media player, αυτο ειναι και αυτα διαβαζει???? 

Δημοσ.

Υπαρχει περίπτωση να βγαλουν κανα update που να τα παιζει ολα αυτα ή ειναι θεμα media player, αυτο ειναι και αυτα διαβαζει????

Έχει πάρει πάνω από 10 updates η συγκεκριμένη τηλεόραση από τον Σεπτέμβριο που την πήρα και δεν άλλαξε κάτι στο media player. Πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν να παίζουν 3D υπότιτλοι αλλά για 4k υλικό όπως είναι το full sbs όχι.

Δημοσ.

Ύστερα από αρκετή σκέψη, η πιο καλή ιδέα για να παίζω Blu Ray ISO στην τηλεόραση είναι ένα Media Center PC!!!

Απλώς πρέπει να βρω άκρη πως θα βγάλω #D HDMI σήμα από τον υπολογιστή, είμαι λίγο άσχετος και από αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...