Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα προσφατα αυτην την τηλεοραση. στην αρχη απο ενθουσιασμό δεν ξερω αν το προσεξα αλλα εχω το εξεις προβλημα... βαζω ταινιες  απο σκληρο εξωτερικο και η εικονα με τον ηχο δεν ειναι ενσωματωμένη. δλδ δειχνει κανονικα εικονα  και το λογια εχουν μισο δευτερολεπτο καθυστεριση. εβαλα και αλλο σκληρο αλλα παλι τα ιδια... γνωριζει καποιος τη συγκεκριμενη περίπτωση? 

ευχαριστω

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς. Εγώ στο συγκεκριμένο μοντέλο με USB Stick 16 GB βλέπω κανονικά επεισόδια σειρών. Τα αρχεία που παίζω είναι η .avi ή .mkv. Τι τύπος αρχείου σου δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; 

Δημοσ.

εχω σκληρο 2tb βαζω ταινιες 5-6 giga και παιζουν ολα καλα. βαζω 8+γιγα και χανει κανα μισο δευτερολεπτο ο ηχος με την εικονα, δλδ ανοιγει το στομα να πει το 'ναι' και μετα απο μισο δευτερο βγαίνει ο ηχος  στην τηλεόραση. δεν ξερω πως αλλιως να το εξιγησω.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω, αλλά το κάνει μόνο όταν προχωράω την ταινία πιο γρήγορα να συνεχίσει παρακάτω μέσο dlna

Δημοσ.

τωρα ένωσα ενα media player crystal audio και παιζουν ολα κανονικα εκτως τις 3d που παιζουν χωρις υποτιτλους λογο του media.

απ'οτι καταλαβα το media της τηλεορασης δεν σηκώνει βαριες ταινιες... οπως Kingsman The Secret Service 2014 1080p BluRay x264 DTS-HD MA 7 1-RARBG 13giga... 

Δημοσ.

Μιας και έχω δει πολλές ταινίες μέσω το media player της samsung σε 2 3d ταινίες είχα μόνο πρόβλημα που με έβγαζε κάτι για ένα container μετά από 40 λεπτά ταινίας. Έχω βάλει και 20gb ταινία και την έπαιξε νεράκι χωρίς σκαλωμματα. Να κατεβάζετε εκδόσεις από sparks/amiable/sinners/cinefile/evo/ift/epb και όχι από άγνωστα release γιατί δεν ξέρουμε με τι ρυθμίσεις έγινε το rip.

Δημοσ.

αρα το media της τηλεορασεις δεν παιζει τα παντα? βαζουμε ενα εξωτερικο media που παιζει τα παντα και σωζόμαστε? 

Δημοσ.

αρα το media της τηλεορασεις δεν παιζει τα παντα? βαζουμε ενα εξωτερικο media που παιζει τα παντα και σωζόμαστε?

Έχω βάλει και έχω δει αρκετα από τον player της samsung. Παίζει τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα όπως ανέφερα είναι σε 2 3d ταινίες που σου 40λεπτο βγάζει πρόβλημα το container. Σε πετάει την ξανά βάζεις και συνεχίζεις κανονικά μετά το 40λεπτο χωρίς πρόβλημα. Δεν χρειάζετε εξωτερικό player σε καμία περιπτωση

Δημοσ.

το βλεπω ρε φιλε τωρα μπροστα μου μαζι με τη γυναικα μου... βαζουμε το σκληρο στην τηλεοραση και καποιες ταινιες οπως σου ειπα παραπανω χανει λιγο η φωνη, μετα το βαζω στο media και παιζει κανονικα. μηπως θελει κανα update η δεν παιζει master audio?

Δημοσ.

το βλεπω ρε φιλε τωρα μπροστα μου μαζι με τη γυναικα μου... βαζουμε το σκληρο στην τηλεοραση και καποιες ταινιες οπως σου ειπα παραπανω χανει λιγο η φωνη, μετα το βαζω στο media και παιζει κανονικα. μηπως θελει κανα update η δεν παιζει master audio?

Όπως είπα πάντα κατέβαζε τα παραπάνω releases. Dts η ac3 όχι dts ma ούτε True HD εκεί δεν τα πάει καλά.

Δημοσ.

οκ τωρα καταλαβα... αρα καταληγουμε στο οτι για να τα παιζει ολα τελεια θελουμε media player?

Δημοσ.

οκ τωρα καταλαβα... αρα καταληγουμε στο οτι για να τα παιζει ολα τελεια θελουμε media player?

Αν θες να παίζεις και dts ma η True HD ναι. Αν και δεν έχω δοκιμάσει με hdmi απευθείας σε ενισχυτή το έχω με οπτική pass-through στον ενισχυτη

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ. Εχω ενα παλιο home cinema και το εχω βγαλει γιατι ειναι πολυ ογκοδες. Θελω να παρω καμια soundbar. Έχετε να μου προτείνετε κάποια?

Δημοσ.

μπορει καποιος να ποσταρει τις ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στην 6400 για calibration  ?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...