infini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει ποια ακριβώς αρχεία εγκαθιστά ο Driver του Netmod (αναφέρομαι κυρίως στον Usb Driver) και δεν είναι εφικτή η απεγκατάστασή τους μετά από το add/remove programs. Εννοώ αυτά που μένουν και μετά την απεγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δεν ξέρω για τον USB Driver πάντως το δικό μου serial Netmod modem έχει τα εξής αρχεία : Intracom NetMod V 1.00 .log Mdmnt2.inf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πετραν Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 δωσε στην αναζητηση "netmod" και σβησε οτι σχετικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 http://netmod.intracom.gr/installation/gr_drivers_usb.htm 3.)Διαγραφή παλαιότερων εκδόσεων των οδηγών Ανοίξτε στον Windows Explorer τον κατάλογο C:\winNT\inf Ανοίξτε τα αρχεία oemx.inf με έναν επεξεργαστή κειμένου (x=1,2,3,..) Ψάξτε σε όλα τα αρχεία για το κείμενο Intracom S.A. Διαγράψτε όλα τα αρχεία που περιέχουν αυτό το κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.