voltmod Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Η εταιρεία Corsair έκανε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις προϊόντων στην φετινή έκθεση Computex 2015, ανάμεσα στις οποίες ήταν το νέο κορυφαίο case για PC, Obsidian 750D Airflow, τα συστήματα υδρόψυξης για κάρτες γραφικών GeForce GTX, Hydro Series H110i GTX και Hydro Series HG10 GPU, διάφορα μηχανικά πληκτρολόγια κ.ά.Δύο ωστόσο νέα προϊόντα που τράβηξαν τα βλέμματα, ήταν τα Bulldog και Lapdog. Το Bulldog είναι ένας DIY υπολογιστής, ιδανικός για να τοποθετηθεί στο σαλόνι και η εταιρεία τον διαφημίζει ως DIY 4K gaming PC. Το “DIY” είναι γιατί θα πρέπει να τον “φτιάξετε” μόνοι σας, αφού δεν διαθέτει όλα τα απαραίτητα υποσυστήματα. Το Bulldog περιλαμβάνει το σύστημα υδρόψυξης επεξεργαστή Hydro Series H5SF, ένα τροφοδοτικό τύπου SF600 600-watt SFX12V και ένα mini-ITX motherboard, για το οποίο η εταιρεία δεν έδωσε πληροφορίες, πέρα από το ότι θα είναι συμβατό με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της Intel. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα υποσυστήματα είναι επιλογή του χρήστη. Αν και το Bulldog έχει χώρο για μία κανονική, αερόψυκτη κάρτα γραφικών, η Corsair συμβουλεύει τους χρήστες που θα θελήσουν να συναρμολογήσουν ένα υπολογιστή με βάση το Bulldog, να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα HG10 brackets σε συνδυασμό με κάποιο σύστημα υδρόψυξης H55/ H75 για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό και ο παραγόμενος θόρυβος σε χαμηλά επίπεδα (τα upgrade kits του είδους θα κυκλοφορήσουν με κόστος $99). Μαζί με το Bulldog, η Corsair ανακοίνωσε και το Lapdog, μία συσκευή keyboard-mouse combo που σχεδιάστηκε ώστε να τοποθετείται στους μηρούς τους χρήστη, καθώς κάθεται στον καναπέ του στο σαλόνι. Διαθέτει περιοχή mouse pad επίσης καθώς και USB hub για περιφερειακά, για φόρτιση συσκευών, για headset ή game controllers ή ακόμα και για την φόρτιση του κινητού. Επίσης διαθέτει θήκες για την φύλαξη καλωδίων κ.λπ. Το κόστος του Bulldog είναι $399 και θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, ενώ το κόστος του Lapdog είναι $199 με πληκτρολόγιο, και $89 χωρίς πληκτρολόγιο. Site: TechPowerUp Site: GSMArena
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στην φώτο πάντως ετσι όπως εχουν βάλει την κάρτα δύσκολα θα κουμπώσει το HDMI Επίσης ο ανταγωνισμός εχει κάνει σημαντικά βήματα,κατι που πρέπει να επιβάλει στην corsair και καμιά μείωση στις τιμές..
vagelisda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πανεμορφο! Kappa. Παντως δε θα ειναι ετσι . Θα εχει αλλη εμφανιση εντελως ,και μαλλον και ανακαταταξεις στο εσωτερικο. Δε θα ειναι καρναβαλος παντως ,θα βγει πολυ πολυ πιο σοβαρο. Το clue ειναι οι τρελη πατεντα με το ψυγειο με blower και πρωτοφανη πυκνοτητα των fins. Και υδροψυξη (αλλη ) απο cpu στη gpu . Nice stuff.
Odyss3us Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Διαθέτει περιοχή mouse pad επίσης καθώς και USB hub για περιφερειακά, για φόρτιση συσκευών, για headset ή game controllers ή ακόμα και για την φόρτιση του κινητού. Επίσης διαθέτει θήκες για την φύλαξη καλωδίων κ.λπ. μισες δουλειες... γιατι δεν το επεκτεινε και σε δισκο για να χωραει 1-2 πιατα μαζι με θηκες για ποτηρια-ποπκορν καπου τοχασε λιγο η corsair ο προστυχος ο gamer o σωστος δε παιζει τα fps στο καναπε αραχτος εχοντας το mouse στα γονατα και κανοντας aiming το crosshair απο τα 4 μετρα, στο σαλονι αντε να παιξεις χαλαρα κανα ραλακι ή κανα φιφα με gamepad, καλοδεχουμενη μεν αλλα εξεζητημενη η συγκεκριμενη λυση-πακετο που αφορα ελαχιστους... 3
gdriver Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αναβαθμίσιμη παιχνιδοκονσόλα μου φάινεται πως θέλει να εγκαινιάσει η corsair.
Palp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καπου τοχασε λιγο η corsair ο προστυχος ο gamer o σωστος δε παιζει τα fps στο καναπε αραχτος εχοντας το mouse στα γονατα και κανοντας aiming το crosshair απο τα 4 μετρα, στο σαλονι αντε να παιξεις χαλαρα κανα ραλακι ή κανα φιφα με gamepad, καλοδεχουμενη μεν αλλα εξεζητημενη η συγκεκριμενη λυση-πακετο που αφορα ελαχιστους... Μπορείς όμως άνετα να παίξεις mmo από τον καναπέ που αναγκαστικά χρειάζεται keyboard/mouse.
vagelisda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Για htpc το προορίζουν έχουν πει. Τωρα γιατι το εφτιαξαν σαν τον ΚΙΤΤ με γκλιτερ, αγνωστο .
stefan2110 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ αυτό για τον καναπέ τον περιμένω πως και πως πάντως ! Μια χαρά παίζεις και far cry και assassin's creed στον καναπέ και batman και όλα όσα είπαν πιό πάνω. Απλά μέχρι τώρα ήταν ένα θέμα να καταφέρεις να παίξεις χωρίς να βλάλεις σπόνδυλο !
Odyss3us Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπορείς όμως άνετα να παίξεις mmo από τον καναπέ που αναγκαστικά χρειάζεται keyboard/mouse. δε διαφωνω απλα εχει too much καλαμπαλικια δεν ειναι και τοσο ευχρηστο -θα ελεγα στα ορια του μαζοχισμου- να χειριζεσαι mouse και να πατας πληκτρα στην ιδια ασταθη επιφανεια οταν προοριζονται να γινονται ολα αυτα πανω στα γονατα και σε μαξιλαρια
nemo23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 τι έγινε ρε παιδιά έβγαλε η corsair καινούργια Amiga; 2
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλή ιδέα γενικά, είναι κάτι που λείπει από την αγορά. Σχετικά με την είδηση πάντως, εγώ θέλω να πάρω ένα κουτί με ενσωματωμένα όλα τα συστήματα υδρόψυξης και να κουμπώσω πάνω τα υπόλοιπα (μητρικές, CPU, GPU, κλπ). Ο σκοπός είναι προφανής, δεν έχω καμία όρεξη ούτε και χρόνο να ασχοληθώ με το άθλημα του watercooling, θέλω κάτι που να παίζει out of the box χωρίς πολλά-πολλά.
linkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Aσχημο το κουτι, το lapdog ωραιο αν και το εχουμε ξαναδει στο παρελθον ως ιδεα. Ωραια φαση για το σαλονι να το κρυβεις κατω απο τον καναπε.
Apostol. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Από πότε δηλαδή σταμάτησαν τα pc να είναι DIY? 2
vagelisda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλή ιδέα γενικά, είναι κάτι που λείπει από την αγορά. Σχετικά με την είδηση πάντως, εγώ θέλω να πάρω ένα κουτί με ενσωματωμένα όλα τα συστήματα υδρόψυξης και να κουμπώσω πάνω τα υπόλοιπα (μητρικές, CPU, GPU, κλπ). Ο σκοπός είναι προφανής, δεν έχω καμία όρεξη ούτε και χρόνο να ασχοληθώ με το άθλημα του watercooling, θέλω κάτι που να παίζει out of the box χωρίς πολλά-πολλά. καπως ετσι θα ειναι αυτο ,την υδροψυξη της cpu θα την εχει στανταρ ,και για τη gpu θα εχει κιτ στο οποιο θα καθεται κουτι μια υδροψυξη της corsair . ωραιες ιδεες ,αλλα περιεργο τροπο βρηκαν να τις διαφημισουν .Το κουτι αισθητικα ειναι αθλιο ,ενω θελουν και καλα να το εχει καποιος στο σαλονι ,το εκαναν λες και εβγαλε η NO FEAR κουτι επηρεασμενο απο τον Ιπποτη της ασφαλτου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα