Προς το περιεχόμενο

Νέος ISP μετά την on – προσφορές & ping.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά η forthneet δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει και τόσο μιας και αυτό http://www.speedtest.net/my-result/4417386444είναι πάνω από 10 φορές που μου έχει συμβεί στο 2015 και διαρκούσε πάνω από 1 εβδομάδα, η σύνδεση προς Ελλάδα είναι μια χαρά αλλά προ εξωτερικό έχει πρόβλημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω προσωπικα πηρα forthnet με 24.90 απεριοριστα και 12 ωρες σε κινητα και αυτο που μου ειπε αυτος που μιλησα μου λεει εγω δεν θα σου κρυψω τιποτα οπως οι αλλες εταιρειες που μετα βαζουν κρυφες χρεωσεις θα πληρωσεις και το τελος ενεργοποιησης 34.90 πραγμα που ηδη ηξερα μιας κ μου το ειχε πει ο φιλος μου που δουλευει μεσα στην forthnet και δινει κ ρουτερ δωρεαν αλλα εμενα αυτο δεν με ενδιαφερει θα παρω απο εξω ενα καλυτερο..Και οντως για χολ εχω ακουσει οτι κανουν κρυφες χρεωσεις κ το εμαθα απο γνωστο μου που ειχε χολ.Αλλο ενα γεγονος ειναι οτι μετα τα 2 χρονια σε ολες τις εταιρειες το παγιο ανεβαινει κ το ξερω σιγουρα για wind και επειδη ειχα στην δουλεια και εχει κ ενας φιλος μου και τα τελευταια χρονια ολο του ανεβαινει κ αυτος ητανε ενας παραπανω λογος να διαλεξω forthnet μιας κ η προσφορα τους ειναι να εχω το ιδιο παγιο για παντα και αυτο μου το επιβαβαιωσε κ ο φιλος μου που δουλευει στην forthnet οτι ετσι δουλευει η εταιρεια κ αμα πεσουν οι τιμες μπορω να ζητησω καλυτερο παγιο στο μελλον..Τωρα μενει να εχω οντως καλο ping στην περιοχη μου και θα ειμαι κομπλε και χαλαλι τα 34.90 και το παραπανω παγιο.

Btw ο οτε δινει 250 λεπτα στα σταθερα και 30 λεπτα κινητα με 24αρα με 25.90 και μετα τα 2 χρονια το παγιο παει 32.90 το λεω για το παιδι που εβαλε οτε...δεν δινει απεριοριστα στα σταθερα.

Δυσκολα δεν παιρνεις απεριοριστα στα σταθερα 

Δεν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις οταν ξερεις τι υπογραφεις

Αν το συμβολαιο λεω χ ποσο το παγιο για 2 χρονια , τοτε πληρωνεις τοσο . Μετα αν θες να μεινεις στην εταιρεια τους παιρνεις τηλ κ τους λες καντε μου προσφορα να μεινω αλλιως γεια σας

Εγω απλα λεω λεγομενα αλλων...εχω γνωστο που μου λεει οτι καθε φορα ο λογαριασμος ερχοτανε διαφορετικος κ ποτε αυτο που ειχε υπογραψει κ για αυτο αλλαξε απο χολ νομιζω σε cyta.Τι να σου πω δεν ξερω ουτως η αλλως μικρες ειναι οι διαφορες στο παγιο μεταξυ ολων απλα εγω ειπα να διαλεξω φορθνετ για τους λογους οτι εχω ακουσει οτι εχει καλυτερο ping σε σχεση με τις αλλες εταιρειες περα του οτε που εχω ακουσει οτι εχει το καλυτερο...Τι 23 ευρω τι 24.90 με περισσοτερα λεπτα στα κινητα μια η αλλη ερχεται αν βαλεις κ το γεγονος οτι wind/hol χρεωνουν το ρουτερ.Η πιο οικονομικη ειναι η wind που εχει ενα 20αρικο παγιο χωρις; ρουτερ κ χωρις να πληρωσεις τελος ενεργοποιησης.Αλλα εχει πολυ ping το εχω στην δουλεια κ ξερω Οποτε για το σπιτι ειπα να διαλεξω αλλον παροχο μηπως εχω καλυτερο ping αλλα ολα ειναι υποθετικα κ θα δω τι θα κατσει στο τελος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εγω προσωπικα πηρα forthnet με 24.90 απεριοριστα και 12 ωρες σε κινητα και αυτο που μου ειπε αυτος που μιλησα μου λεει εγω δεν θα σου κρυψω τιποτα οπως οι αλλες εταιρειες που μετα βαζουν κρυφες χρεωσεις θα πληρωσεις και το τελος ενεργοποιησης 34.90 πραγμα που ηδη ηξερα μιας κ μου το ειχε πει ο φιλος μου που δουλευει μεσα στην forthnet και δινει κ ρουτερ δωρεαν αλλα εμενα αυτο δεν με ενδιαφερει θα παρω απο εξω ενα καλυτερο..Και οντως για χολ εχω ακουσει οτι κανουν κρυφες χρεωσεις κ το εμαθα απο γνωστο μου που ειχε χολ.Αλλο ενα γεγονος ειναι οτι μετα τα 2 χρονια σε ολες τις εταιρειες το παγιο ανεβαινει κ το ξερω σιγουρα για wind και επειδη ειχα στην δουλεια και εχει κ ενας φιλος μου και τα τελευταια χρονια ολο του ανεβαινει κ αυτος ητανε ενας παραπανω λογος να διαλεξω forthnet μιας κ η προσφορα τους ειναι να εχω το ιδιο παγιο για παντα και αυτο μου το επιβαβαιωσε κ ο φιλος μου που δουλευει στην forthnet οτι ετσι δουλευει η εταιρεια κ αμα πεσουν οι τιμες μπορω να ζητησω καλυτερο παγιο στο μελλον..Τωρα μενει να εχω οντως καλο ping στην περιοχη μου και θα ειμαι κομπλε και χαλαλι τα 34.90 και το παραπανω παγιο.

Btw ο οτε δινει 250 λεπτα στα σταθερα και 30 λεπτα κινητα με 24αρα με 25.90 και μετα τα 2 χρονια το παγιο παει 32.90 το λεω για το παιδι που εβαλε οτε...δεν δινει απεριοριστα στα σταθερα.

ζητα fast path αμα θες καλυτερο ping οταν ενεργοποιηθεις.

ζητα fast path αμα θες καλυτερο ping οταν ενεργοποιηθεις.

Τελικα με το που ενεργοποιηθηκε η γραμμη ειχα 80-90 Ping στους σερβερ που παιζω...τους ειπα να μου την κανουν fast path την ιδια μερα και το βραδυ που γυρισα απο την δουλεια ειχε ενεργοποιηθει το fast path και το Ping στους ιδιους σερβερ ειχε πεσει 55-65.Την επομενη μερα αποφασισα να αλλαξω και ρουτερ και πηγα στο 9980 και  παρα την ανησυχια μου οτι δεν θα δω διαφορα τελικα προς εκπληξη μου ειδα αρκετη διαφορα μου εριξε το ping στο 39-45 στους ιδιους σερβερ οποτε ευχαριστω για τις προτασεις και ολες τις υποδειξεις με βοηθησαν πραγματικα.

Τελικα με το που ενεργοποιηθηκε η γραμμη ειχα 80-90 Ping στους σερβερ που παιζω...τους ειπα να μου την κανουν fast path την ιδια μερα και το βραδυ που γυρισα απο την δουλεια ειχε ενεργοποιηθει το fast path και το Ping στους ιδιους σερβερ ειχε πεσει 55-65.Την επομενη μερα αποφασισα να αλλαξω και ρουτερ και πηγα στο 9980 και  παρα την ανησυχια μου οτι δεν θα δω διαφορα τελικα προς εκπληξη μου ειδα αρκετη διαφορα μου εριξε το ping στο 39-45 στους ιδιους σερβερ οποτε ευχαριστω για τις προτασεις και ολες τις υποδειξεις με βοηθησαν πραγματικα.

zte σου ειχαν δωσει?ειδικα αμα ησουν και wireless ....

zte σου ειχαν δωσει?ειδικα αμα ησουν και wireless ....

Οχι το Technicolor TD5136v2 μου ειχα δωσει παραδοξως ηταν σχετικα καλο γιατι εχω το zte στη δουλεια και ειναι για τον πεο λιαν επιεικως....Αυτα που σου ειπα πιο πανω για τα ping ητανε με το Technicolor..και μετα πηρα το tplink.Δεν ειμαι wireless αλλα ειδα διαφορα και στο wireless με το 9980 ημουν μια γραμμη πανω σε σχεση με το Technicolor στο καθε σημειο του σπιτιου μου οποτε εμεινα ευχαριστημενος για την επιλογη μου.

Οχι το Technicolor TD5136v2 μου ειχα δωσει παραδοξως ηταν σχετικα καλο γιατι εχω το zte στη δουλεια και ειναι για τον πεο λιαν επιεικως....Αυτα που σου ειπα πιο πανω για τα ping ητανε με το Technicolor..και μετα πηρα το tplink.Δεν ειμαι wireless αλλα ειδα διαφορα και στο wireless με το 9980 ημουν μια γραμμη πανω σε σχεση με το Technicolor στο καθε σημειο του σπιτιου μου οποτε εμεινα ευχαριστημενος για την επιλογη μου.

ναι το 9980 εχει 3 κεραιες εξωτερικες ενω το 5136 δυο internal>και σιγουρα ειναι πιο καλο το 9980 απο το technicolor.το technicolor απλα εχει πολυ μεγαλη σταθεροτητα και βεβαια ειναι κλασσεις καλυτερο απο το zte.απλα ελεγα μηπως την διαφορα την ειχες με το Ping στο wireless μονο.γενικα το td5136 δεν θα αντεξει το φορτο του 9980 σε καμια περιπτωση.

ναι το 9980 εχει 3 κεραιες εξωτερικες ενω το 5136 δυο internal>και σιγουρα ειναι πιο καλο το 9980 απο το technicolor.το technicolor απλα εχει πολυ μεγαλη σταθεροτητα και βεβαια ειναι κλασσεις καλυτερο απο το zte.απλα ελεγα μηπως την διαφορα την ειχες με το Ping στο wireless μονο.γενικα το td5136 δεν θα αντεξει το φορτο του 9980 σε καμια περιπτωση.

Οι μετρησεις μου ητανε καθαρα με καλωδιο ethernet και στις 2 περιπτωσεις των ρουτερ.Εννοειτε οτι οταν εκανα την συγκριση το εκανα με τα ιδια δεδομενα το δε wireless το δοκιμασα στο λαπτοπ και πιο πολυ απο περιεργεια ποσο καλυτερο σημα εχει(η κοινη λογικη μου ελεγε οτι θα εχει καλυτερο σημα για τους λογους που αναφερες αλλα παραυτα ειπα να το δω και στην πραξη) γιατι οπως ειπα ειμαι με καλωδιο ethernet και συνηθως οταν ειμαι σπιτι το λαπτοπ(το εχω για την δουλεια) δεν ανοιγει παρα σε σπανιες περιπτωσεις ή αντε να μπω με κανενα κινητο στο wifi.Κοινως οταν ειμαι σπιτι ανοιγει το desktop pc.Τωρα κατι τελευταιο σου ειχα γραψει κ αποριες σχετικα με το snr margin θορυβο κτλ στο αντιστοιχο θεμα οταν ημουν vivodi και ειχα το thomson 780 πιστευεις μπορω να παρω κατι καλυτερο απο την γραμμη τωρα που εχω forthnet και καλυτερο ρουτερ??

Ps.Παντως για σταθεροτητα δεν θα το ελεγα απο την πρωτη στιγμη που το εβαλα δηλαδη μεσημερι γυρω στη 1 και πηγα για δουλεια γυρισα 1 μετα τα μεσανυχτα και μετα καθισα στο pc και κατα τις 3 εκανε ρεσταρτ το router δηλαδη να ητανε Uptime 12ωρο+ ενω το 9980 εχει ηδη uptime 8 μερες και συνεχιζει..φτου να μην το ματιασω...απο την αλλη σε σχεση με το zte δεν ξερω παντως στην δουλεια το zte κανει σπανια ρεσταρτ-αποσυνδεσεις αλλα μιλαμε για αλλη γραμμη οποτε δεν μπορω να μπω σε διαδικασια συγκρισης αλλα για να το λες κατι ξερεις παραπανω + οτι το εχω ακουσει κ απο αλλους αυτο που λες.

α.θα δεις πολλα θεματα για τα zte.στην δουλεια μπορει να το εχουν bridge ή μπορει ναμην παιζει καν το wireless.

b.σε οποιον παροχο και να εισαι αν πχ εισαι Forthnet τωρα ζητας το χαμηλοτερο Profile σε Margin για να παρεις το μεγιστο της ταχυτητας.

το tp link 9980 ναι ειναι πολυ καλο.

απλα αλλο πραγμα το Restart αλλο πραγμα η αποσυνδεση.εγω με technicolor 784 εκλεισα 52 μερες online μεχρι που οκ κοπηκε το ρευμα στην περιοχη.:P

δηλαδη τα technicolor εχουν την σταθεροτητα ειδικα σε χαλια γραμμες αλλα μην περιμενεις τρελες επιδοσεις κτλ.

το μεγαλο + δηλαδη ειναι η σταθεροτητα σε χαλια γραμμες.οτι θα κανει πιο δυσκολα αποσυνδεση απο αλλα ρουτερ.

a. εχει wireless απλα εχουμε αλλαξει παροχο στην δουλεια και ειναι wind με το zte της forthnet..αλλα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα πιο πολυ για να εχω ιντερνετ να περναει η ωρα μου το εχω οποτε μην το αναλυσουμε αλλο. :P

b.μου εχουν βαλει χαμηλο προφιλ 6.3 απο οτι ειδα..ενταξει σκεφτομουν να το ανεβασω λιγο αν δω οτι εχω συχνες αποσυνδεσεις γιατι παλια με την vivodi και το thomson 780 ειχα σχεδον 1-2 καθε μερα και το προφιλ ητανε 10αρι φαντασου οποτε με 6.3 και 9980 δεν εχω παρατηρησει ακομη καμια αποσυνδεση εκτος αν γινεται την ωρα που λειπω απο το σπιτι...Απλα αναφερομουν περα απο το προφιλ αν μπορω να κανω κατι στο ρουτερ για να παρω το κατι παραπανω απο την γραμμη, πλακα πλακα νομιζω δεν εκανα update το firmware.

Οσο για το ρεσταρτ-αποσυνδεσεις ναι καταλαβαινω την διαφορα απλα αναφερομουν γενικα οτι απο τα 2 συμβαινει που σημαινει οτι πεφτει το ιντερνετ για λιγα λεπτα.Tο technicolor εκανε ρεσταρτ μεσα σε μιση μερα τωρα ο λογος που εκανε ρεσταρτ δεν μπορω να το γνωριζω για αποσυνδεση προφανως εχει να κανει με την γραμμη το θορυβο κτλ και μεσα σε μια μερα δεν μπορω να πω οτι εβγαλα συμπερασμα για το technicolor για το ποσο σταθερο ειναι μιας και την επομενη οπως ειπα μονο κ μονο επειδη μου εκανε ρεσταρτ το technicolor πηγα και πηρα το 9980 ρεσταρτ δεν εχει κανει ακομη αποσυνδεση ισως εχει κανει αλλα δεν την εχω παρει ειδηση οπως ειπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...