Havik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Είχα περάσει το WAG200G_V1.01.09.openwag200-build-1.4-A αλλά δεν μου άρεσε που δεν έλεγε πουθενά τα errors και ξαναέβαλα το Pirelli, βέβαια εννοείτε πως άμα είναι να πληρώσω 70€-80€ για να πάρω καινούριο θα το ξαναβάλω και ας μην δείχνει errors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα αδικα ημουν vivodi-ontelecoms τωρα με πηραν απο hol και μου ειπαν την προσφορα με τα 23 ευρω και οτι δεν θα πληρωσω την μεταφορα αν διαλεξω αυτους.Η ερωτηση μου ειναι αναμεσα σε wind-forthnet-hol γνωριζουμε αν πληρωνουμε την μεταφορα στους αλλους 2 ?? Γιατι θα προτιμησω την forthnet λογω οτι εχει καλυτερο Ping απο τους αλλους 2 απο αυτα που διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σε forthnet πληρωνεις 31 Wind/Hol νομιζω τα δινουν τσαμπα αλλα δεν δινουν router Η Cyta δινει το πρωτο παγιο του internet δωρο , χωρις τελη . Για router δεν το ξερω , λογικα δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σε forthnet πληρωνεις 31 Wind/Hol νομιζω τα δινουν τσαμπα αλλα δεν δινουν router Η Cyta δινει το πρωτο παγιο του internet δωρο , χωρις τελη . Για router δεν το ξερω , λογικα δινει Thanks αν και τελικα η νεκροψια θα δειξει τι σκατα θα πληρωσω γιατι ολοι στην αρχη λενε διαφορα κ στο τελος ισχυουν αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kootoomootoo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Για πιο πακέτο να πληρώνει 31; Wind πάντως την ξεχνάς λόγο εντελώς διαφορετικής διασύνδεσης με το εξωτερικό άρα μπορεί με fast path να έχεις 70+ ping εκεί, το διάβασα κάπου σε διπλανό φορουμ, φορτνετ ή χολ θα σου πρότεινα, και οι 2 δίνουν δωρεάν ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Για πιο πακέτο να πληρώνει 31; Wind πάντως την ξεχνάς λόγο εντελώς διαφορετικής διασύνδεσης με το εξωτερικό άρα μπορεί με fast path να έχεις 70+ ping εκεί, το διάβασα κάπου σε διπλανό φορουμ, φορτνετ ή χολ θα σου πρότεινα, και οι 2 δίνουν δωρεάν ρουτερ. για την μεταφορα λεει οτι πληρωνω 31 στην φορθνετ κοιτα αν ειναι να εχω καλυτερο ιντερνετ χαλαλι τα 31 αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα για την χολ και δεν το ψηνω.Οσο για το ρουτερ ουτως η αλλως θα αγορασω μαλλον ενα απο το εμποριο μαλλον κανα tplink.Οποτε δεν με νοιαζει αν δινει η οχι δωρεαν ρουτερ ασε που εχω το παλιο thomson 780 της vivodi οχι οτι θα εχω αυτο αλλα λεμε τωρα.Απλα ευκαιρια που αλλαζω παροχο να παρω και κανενα σοβαρο ρουτερ. Μολις τωρα μιλησα με ενα γνωστο που δουλευει στην φορθνετ κ μου ειπε οτι το τελος ενεργοποιησης πληρωνω 34.90 τι να πω ο καθενας λεει τα δικα του. Να ρωτησω κ κατι ακομη στην περιοχη δαφνη ποια αξιζει περισσοτερο απο θεμα Ping hol ή forthnet ποιος γνωριζει γιατι απο τα λιγα που διαβαζω η wind εχει πολυ υψηλο ping. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kootoomootoo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 για την μεταφορα λεει οτι πληρωνω 31 στην φορθνετ κοιτα αν ειναι να εχω καλυτερο ιντερνετ χαλαλι τα 31 αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα για την χολ και δεν το ψηνω.Οσο για το ρουτερ ουτως η αλλως θα αγορασω μαλλον ενα απο το εμποριο μαλλον κανα tplink.Οποτε δεν με νοιαζει αν δινει η οχι δωρεαν ρουτερ ασε που εχω το παλιο thomson 780 της vivodi οχι οτι θα εχω αυτο αλλα λεμε τωρα.Απλα ευκαιρια που αλλαζω παροχο να παρω και κανενα σοβαρο ρουτερ. Μολις τωρα μιλησα με ενα γνωστο που δουλευει στην φορθνετ κ μου ειπε οτι το τελος ενεργοποιησης πληρωνω 34.90 τι να πω ο καθενας λεει τα δικα του. Να ρωτησω κ κατι ακομη στην περιοχη δαφνη ποια αξιζει περισσοτερο απο θεμα Ping hol ή forthnet ποιος γνωριζει γιατι απο τα λιγα που διαβαζω η wind εχει πολυ υψηλο ping. Για το ping που είπες και οι 2 είναι μια χαρά δεν θα έχεις θέμα πιστεύω θα είσαι εντάξει και με τις 2. Απλά η φορτνετ έχει διαφορετική διασύνδεση με το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας και μπορεί σε παιχνίδια όπως counter strike να έχεις 10-15 ms με fast path μπορεί και λίγο πιο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για το ping που είπες και οι 2 είναι μια χαρά δεν θα έχεις θέμα πιστεύω θα είσαι εντάξει και με τις 2. Απλά η φορτνετ έχει διαφορετική διασύνδεση με το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας και μπορεί σε παιχνίδια όπως counter strike να έχεις 10-15 ms με fast path μπορεί και λίγο πιο ψηλά. Η νεκροψια θα δειξει τοτε γιατι μου φαινεται απο περιοχη σε περιοχη αλλαζει το ολο θεμα απο αλλον ακουω καλα λογια απο αλλον κακα..οποτε υποθετω μονο αν βαλω θα ξερω σιγουρα.Μαλλον για forthnet το κοβω και ας πληρωσω λιγο παραπανω ελπιζοντας να εχω πολυ καλυτερο ping απο αυτο που εχω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήγα στο τοπικό κατάστημα vodafone για να κάνω αίτηση στην hol και έγιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. 1) Ο υπάλληλος ευγενέστατος με ρώτησε αν μας έκανε κάποια προσφορά η hol μέσω τηλεφώνου γιατί τρέχει η διαδικασία για μεταφορά. Η αλήθεια είναι ότι μας είχε γίνει προσφορά τηλεφωνικά αλλά είπαμε "θα σας ενημερώσουμε εμείς" και φυσικά δεν δώσαμε καμιά έγκριση για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τα εξηγήσαμε στον άνθρωπο αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει πως έγινε και την Δευτέρα θα τα ακυρώσει όλα για να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή και θα παραλάβω και το συμβόλαιο. 2) Μου είπε ότι πλέον δεν δίνουν δωρεάν modem ούτε με χρησιδάνειο και πρέπει να πληρώσω 20€ για το zte h108. Φυσικά του είπα δεν θα το αγοράσω και θα πάρω κάποιο άλλο δικό μου και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά. Ποιό είναι καλύτερο. Με ενδιαφέρει κυρίως το wifi και κλείνω περισσότερο προς το δεύτερο γιατί είχα πιο παλιά modem της dlink και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η τιμή θέλω να είναι το πολύ όσο κοστίζει το δεύτερο. https://www.skroutz.gr/s/2591339/TP-LINK-TD-W8951ND-New.html https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-New.html https://www.skroutz.gr/s/302182/D-Link-DIR-300.html Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Η προσφορά που κάνει η Vodafone (πλέον), είναι δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης και 23€ το μήνα, δεν δίνει router αν δεν δώσεις 20€ που όντως δεν αξίζει. Το d-link μήπως είναι μόνο router και όχι Modem? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σωστά είναι μόνο router. Ποιό από τα δύο πρώτα τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγώ αποφάσισα να πάω σε οτέ μεριά με 25 τον μηνα 24αραμ απεριοριστα και 30 λεπτα προς κινητα. Ειναι μια καλή προσφορά τωρα εαν θα εχω την ιδια καλη γραμμη οπως ειχα δεν το ξερω θα το δειξει η νεκροψια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλη προσφορα του οτε δεν την λες για κανενα λογο απο οικονομικη αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 20 ευρω εδινα στην για απεριοριστα και 24αρι χωρις λεπτα για κινητα. Δεν ειναι τπτ 5 ευρω παραπανω απλα δεν ξερω εαν θα εχω καλη γραμμη. Ξερετε σε ποσες μερες ενεργοποιειται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Σαφως αλλα πληρωνεις κ τα τελη ενεργοποιησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα