hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλημερα. Εχω ποσταρει και στην ενοτητα Hardware αλλα εδω μου φαινεται για το συγκεκριμενο θεμα μου πιο σωστη ενοτητα. Τρεχω το prime για να τσεκαρω θερμοκρασιες και να δω αν εβαλα σωστα την ψυκτρα και αν εξαιρεσουμε το πρωτο τεστ που λεει maximum heat σε ολα τα υπολοιπα μου εμφανιζει αυτο Τι παιζει να φταιει?
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ι5 4690κ.. Να πω ολα τα χαρακτηριστικα απο το PC?
vagos456 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ι5 4690κ.. Να πω ολα τα χαρακτηριστικα απο το PC? Δεν έχεις κάνει σωστό oc. Κοίταξέ το. Βασικά δες και θερμοκρασίες όπως το τρέχεις. Μη ξεπερνάει τους 89c το ανώτατο.
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Άμα σου πω ότι είναι stock...? Θερμοκρασίες Μέχρι 74 στο πρώτο τεστ που λέει maximum heat.
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Με ανησυχείς.. Παίζει να έχει θέμα το cpu? Μήπως φταιει που έχω βάλει τις μνημες μέσω xmp να τρέχουν στα 1866? Βλακείες λέω αλλά έχω ψιλοαγχωθει!
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κάποιος καμμία γιατι έχω αρχίσει και σκαλωνω...?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε να βαλεις τις ραμ στις στοκ ρυθμισεις! Αν με τα απο αυτο δεν στρωσει, παει να πει οτι ο ενας πυρηνας (#3) δεν ειναι τοσο δυνατος οσο με τους αλλους. Δοκιμασε επισης την ωρα που τρεχεις το prime95, να εχεις απο διπλα ενα προγραμμα που να κανει monituring την χρηση των πυρηνων! Επισης τσεκαρε το stress.txt μπας και λεει τιποτε εκει μεσα!
vagos456 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Άμα σου πω ότι είναι stock...? Θερμοκρασίες Μέχρι 74 στο πρώτο τεστ που λέει maximum heat. Κάνε ένα load default στο bios και ξαναδοκίμασε. Τρέξε το test χωρίς να τεστάρει μνήμες.
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ποιό τεστ λες που δεν ελέγχει μνήμες? Αν εννοείς το πρώτο Όπως ανοίγεις το prime95 το ετρεξα χθες κάνα μισάωρο και δεν πεταξε λάθος.. Στα αλλά το πετάει σε δευτερόλεπτα.. Μήπως να τρέξω μεμτεστ? Μνήμες έχω τις Kingston savage 1866.
vagos456 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ποιό τεστ λες που δεν ελέγχει μνήμες? Αν εννοείς το πρώτο Όπως ανοίγεις το prime95 το ετρεξα χθες κάνα μισάωρο και δεν πεταξε λάθος.. Στα αλλά το πετάει σε δευτερόλεπτα.. Μήπως να τρέξω μεμτεστ? Μνήμες έχω τις Kingston savage 1866. Ναι το πρώτο είναι μόνο για επεξεργαστή. Άρα είσαι κομπλέ. Τα άλλα 2 ελέγχουν και μνήμη. Πήγαινε στο bios και ενεργοποίησε το xmp. Είναι profil για τις μνήμες. Και μετά ξανατρεξε το test. Εάν δεν έχει xmp τότε βάλε χειροκίνητα τα κύρια timings και τα volt που προτείνει ο κατασκευαστής στις μνήμες.
hid3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το έχω ενεργοποιήσει το xmp και έχω βάλει το profile 1 που λέει ότι το πάει 1866mhz. Το σύστημα που έχω είναι Cpu- I5 4690k Mb -Asus pro gamer z97 Ram -Kingston savage 1866 Psu- superflower leadex 750 Case- Enthoo pro Ssd samsung 850 evo 250gb Άρα να τρέξω ένα memtest?
conkal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 βαλε λιγο παραπανω volt απο οτι λεει ο κατασκευαστης και ξανακοιταξε το... ειχα κατι corsair που ελεγαν και-καλα 1.6 volt και με λιγοτερο απο 1.63-1.65 μια στο τοσο ειχα BSOD και σε prime τετοια προβληματα αλλιως τρεχεις μεμτεστ. ΑΡΚΕΤΗ ωρα 10 λεπτα δεν φτανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα