Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω Dropbox και έχω και το NWN από GoG. Έχω κάνει installed το παιχνίδι στο gaming pc μου και στο laptop μου. Το NWN έχει έναν φάκελο με τα saves. Το λοιπόν, θέλω αυτός ο φάκελος να γίνεται sync κάθε φορά που αλλάζει. Δηλαδή, θέλω να παίζω στο gaming pc μου και όταν πάω να παίξω στο laptop να μπορώ να συνεχίζω από εκεί που είχα μείνει. Έχω σκεφτεί δύο ενδεχόμενα, κανένα από τα οποία δεν ξέρω πως γίνεται:

1 - Γίνεται να κάνω sync στο Dropbox τον φάκελο χωρίς να τον έχω βάλει μέσα στο φάκελο του Dropbox;

2 - Γίνεται να φτιάξω έναν φάκελο με τα Saves μέσα στο Dropbox και να κάνω link με κάποιον τρόπο τον φάκελο αυτόν με τους αντίστοιχος φακέλους των Saves σε κάθε installation του NWN;

Δημοσ.

Για το 2 νομίζω ότι δεν γίνεται γιατί το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος αποθηκεύει τα saves μέσα στον φάκελο εγκατάστασης, οπότε θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι στο dropbox (αν στο επιτρέψει) για να έχεις και τα saves εκεί.

Το καλύτερο είναι να ετοιμάσεις ένα πρόγραμμα συγχρονισμού όπου θα στέλνει τα saves στο cloud αυτόματα ή μετά χειροκίνητα.

Δες το syncexp για δωρεάν.

Δημοσ.

γιατί απλά δεν γράφεις ένα σκριπτάκι που να αντιγράφει τα αρχεία που θες σε ένα φάκελο στο Dropbox Και αντίστοιχα να μπορεί από τον φάκελο στον dropbox Να τα φέρνει πίσω. 

αν έχεις 7/8/8.1 μπορείς να το αυτοματοποιήσεις χρησιμοποιώντας Powershell και το copy-item cmdlet σχετικά εύκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...