Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω εδώ και μια βδομάδα στα χέρια μου ένα HP 14 R208 με Win 8.1 (καινούριο).

Προσπαθώ λοιπόν να κάνω Windows Update χωρίς αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει αρκετές λύσεις που βρήκα online αλλά και πάλι δεν είδα φώς. Αυτό που κάνει είναι αναζήτηση, βγάζει μια λίστα σημαντικών και προαιρετικών ενημερώσεων και όταν πατάω λήψη, ξεκινάει η μπάρα προόδου να κινείται για πάντα, μένοντας στο 0%.

Δυστυχώς το προσπαθώ 2 μέρες αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αν έχει κάποιος λύση ή συναντήσει κάτι αντίστοιχο, θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δοκιμάζεις με wifi δοκίμασε καλώδιο επίσης ενα repair με το cd των windows καμια φορά βοηθάει

Δημοσ.

Την πρώτη μέρα που το πήρα, έβαλα έβγαλα πράγματα για να το δοκιμάσω. Μετά απο λίγες ώρες έκανα ένα restore στην εργοστασιακή του κατάσταση.

Εδώ και 30-40 λεπτά το έχω συνδέσει με καλώδιο και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Δεν μου βγάζει ούτε σφάλμα.

Νομίζω ότι ξανά restore θα ήταν περιττό. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Cd δεν έχω, το laptop είναι όπως το πήρα του κουτιού.

Edit : Είναι η αμήχανη στιγμή που 5-10 μέρες λές "Θα το φτιάξω, θα το φτιάξω" και καταλήγεις να γράφεις ζητώντας βοήθεια....και τη στιγμή εκείνη κάτι γίνεται στο σύμπαν και το πρόβλημα διορθώνεται.

--> Ξεκίνησε το update. :-)

Μπορεί να διαγραφεί το θέμα μιας και απ'ότι φαίνεται άδικα το άνοιξα.

Δημοσ.

Στα 8.1 υπάρχει ένα bug με το update που ενώ δείχνει 0% στο downloading από πίσω κατεβάζει και εγκαθιστά κανονικά τις ενημερώσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Στα 8.1 υπάρχει ένα bug με το update που ενώ δείχνει 0% στο downloading από πίσω κατεβάζει και εγκαθιστά κανονικά τις ενημερώσεις!

Πιθανότατα αυτό να συνέβει και επειδή δεν είχε γίνει ποτέ update, λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων να χρειαζόταν να περιμένω περισσότερο. Όλα καλά μέχρι στιγμής, ξεκίνησε να εγκαθιστά.

Δημοσ.

αυτο πηγα να σε ρωτησω, πατα ληψη και μπες C:/windows/Temp και δες το μεγεθος του Temp, αν μεγαλωνει σημαινει οτι βαζει ενημερωσεις απλα εσυ βλεπεις 0%, λογικα αυτο θα ναι εφοσον εχεις updates >100

Δημοσ.

Διέγραψε το αρχείο

C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb

Μετά κάνε restart και δοκίμασε να κάνεις ξανά update.

Επίσης το ότι η μπάρα μένει κολλημένη στο 0% δεν σημαίνει τίποτα.

Αν είναι αργός ο επεξεργαστής σου, μπορεί να μείνει έτσι για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί το update.

Άφησέ το έτσι ένα ολόκληρο βράδυ, και το πρωί έλεγξε το τι έγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...