Προς το περιεχόμενο

Νote 3 vs LG flex 2 vs sony zperia Z3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@voldermort εννοω στο Recent Apps που εμφανιζεται οταν πατας το αριστερο κουμπακι. Δεν ειναι τραγικο lag ε μην τρελαθουμε, αλλα ειναι ευδιακριτο αν εχεις πχ ενα S6 διπλα. 

Αριστερο κουμπι για να δεις τις ανοιχτες εφαρμογες.Καταλαβα...

Αυτο το 0,5 του δευτερολεπτου lag που λες το κανει μονο αν εχεις παρα πολλες εφαρμογες ανοιχτες απο πισω και μετα το καλεις.Το θεωρω λογικο κατα την αποψη μου.

Οταν εχω π.χ 5-6 εφαρμογες ανοιχτες ανοιγει ακαριαια.

Προσπαθησα να το ανοιξω με 20 εφαρμογες ανοιχτες το εκανε αν εννοεις αυτο που καταλαβα αλλα ειναι μια καθυστερηση 0,5 του second αντε 0,8 που λεει ο λογος.Αλλα να αναβεις τσιγαρο(αστειευομενος οπως το ειπες με τιποτε).

Δεν πιστευω οτι ειναι lag οσο το οτι με 20 εφαρμογες ανοιχτες π.χ ο task μου δειχνει 2,23 gb δεσμευμενα απο τα 2,77 gb.

Προσπαθει απλα για λιγα κλασματα του δευτερολεπτου οπως καταλαβαινω να διαχειριστει την μνημη οταν αυτη ειναι στα ζορια της.

Ετσι πιστευω...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μεγαλη διαφορα τα 50ευρω απο τα 400 στα 450ευρω????Wtf??

Επισης αφου ασχολεισαι με τα κινητα δεν εχεις μαθει τα 2 σημαντικοτερα πραγματα οσον αφορα το τι προτεινουμε σε καποιον????

1)Ποιες ειναι οι αναγκες του ενδιαφερομενου(κοινως αν δεν εχει τεραστιες αναγκες μπορει να βολευτει και με Windows Phone ή με Iphone αν ειναι λατρης του μηλου)

2)Πως εχουν διαμορφωθει οι τιμες στην αγορα των περσινων ναυαρχιδων(βλεπε πχ Note 3 σε σχεση με Note 4 οπως στο παραδειγμα εδω κλπ)

Επισης μιας και ρωτας ποια ειναι η καλυτερη αγορα στα 400ευρω για ποιο λογο εχεις αναφερει μονο τα 3 παραπανω μοντελα???

πχ πολυ καλη αγορα ειναι και το G3 που ειναι και αρκετα φθηνοτερο και αξιολογο,ή το One M8(γενικα αν και τα Htc μετα το One σε ολο τον κοσμο θεωρουνται πολυ καλα,μονο στο Insomnia δεν τα προτεινει σχεδον κανεις :D)λογω της ποιοτητας κατασκευης και του Htc Sense ή και του Z2(τυχεροι οσοι το προλαβαν στα 310ευρω).

Αξιολογο ειναι και το Lumia 930 απο πλευρας Specs και καμερας,αν καποιος δεν εχει προβλημα με τις λιγοτερες εφαρμογες απο το Android.

Ειδες ομως απο διπλα και την τιμη του και την εκανες με ελαφρα πηδηματακια :D http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lg-g4-32gb-kafe-derma/prod7591102pp/

Εκείνη την ώρα που πήγα έβαζαν το δείγμα, δεν είχαν καν καρτέλα τιμής. Με το G3 να το έχω 6 μήνες του έκλεισα το μάτι και του είπα εμείς θα λογαριαστούμε σε κάνα 6μηνο :-D

Δημοσ.

Μεγαλη διαφορα τα 50ευρω απο τα 400 στα 450ευρω????Wtf??

Επισης αφου ασχολεισαι με τα κινητα δεν εχεις μαθει τα 2 σημαντικοτερα πραγματα οσον αφορα το τι προτεινουμε σε καποιον????

1)Ποιες ειναι οι αναγκες του ενδιαφερομενου(κοινως αν δεν εχει τεραστιες αναγκες μπορει να βολευτει και με Windows Phone ή με Iphone αν ειναι λατρης του μηλου)

2)Πως εχουν διαμορφωθει οι τιμες στην αγορα των περσινων ναυαρχιδων(βλεπε πχ Note 3 σε σχεση με Note 4 οπως στο παραδειγμα εδω κλπ)

Επισης μιας και ρωτας ποια ειναι η καλυτερη αγορα στα 400ευρω για ποιο λογο εχεις αναφερει μονο τα 3 παραπανω μοντελα???

πχ πολυ καλη αγορα ειναι και το G3 που ειναι και αρκετα φθηνοτερο και αξιολογο,ή το One M8(γενικα αν και τα Htc μετα το One σε ολο τον κοσμο θεωρουνται πολυ καλα,μονο στο Insomnia δεν τα προτεινει σχεδον κανεις :D)λογω της ποιοτητας κατασκευης και του Htc Sense ή και του Z2(τυχεροι οσοι το προλαβαν στα 310ευρω).

Αξιολογο ειναι και το Lumia 930 απο πλευρας Specs και καμερας,αν καποιος δεν εχει προβλημα με τις λιγοτερες εφαρμογες απο το Android.

Ειδες ομως απο διπλα και την τιμη του και την εκανες με ελαφρα πηδηματακια :D http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lg-g4-32gb-kafe-derma/prod7591102pp/

Δικιο εχεις  :D απλα δεν ειναι τοσο το θεμα αγορας αλλα πιο πολυ τι αξιζει οντως να παρεις σε λεφτα μεχρι 400 ευρώ ας πουμε.

Οταν ενοοω οτι απο τα 400 στα 450 ειναι μεγλαη διαφορα εννοοω οτι με την λογικη οτι δεν ειναι τιποτα ενα 50αρικο καλυτερα ας περιμενει καποιος και σας μαζεψει αλλα 100 και να παει στα 500 για το note4 η αλλα 120-130 και να παρει το s6. Αλλα αν γινεται αυτο φτανεις απο τα 400 στα 530 και ναι ειναι διαφορα.

Καταχρας θεωρεις οτι το lg  g3 και το htc m8 (μου αρεσει πολυ) συναγωνιζοντε ανετα το Z3 - note 3?

Το note 3 οντως δεν αξιζει 400 ευρω αφου με 440-450 παιρνεις το νοτε 4   σε καλη κατασταση.

Τα windows phone εγω προσωπικα να τα εχω αποριψει λογο λογισμικου....

SOS Nexus 6 σφραγισμενο το εκαναν δωρο στον ξαδερφο μου και δεν το εχει ανοιξει καν γιατι ξερει οτι δεν το βολευουν κινητα τετοιου μεγεθους (note 4 - nexus 6).

Με τι κινητο (παλι σφραγισμενο ομως) μπορει να το ανταλαξει χωρις να δωσει χρηματα? Ενταξυ μεχρι ενα 50αρι μπορει να δωσει.

Θελει 5-5.5 ιντσες.

Δημοσ.

Τσιμπα το εσυ κ δωστου τα λεφτα, θα τον ευχαριστεις αργοτερα!

Και εμενα μεγαλο μου φαινεται. θα με βολεψει? καταρχας σε τσεπη χωραει? Επισης ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το note 4?

Δημοσ.

Και εμενα μεγαλο μου φαινεται. θα με βολεψει? καταρχας σε τσεπη χωραει? Επισης ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το note 4?

Ειναι ελαχιστα μεγαλητερο! ουτε μισο εκατοστο!

το εχω κ με θηκη (Spigen neo hybrid) χωραει σε ολες τις τσεπες μ , κ φοραω στενα τζιν! ενταξη εννοειται πως θα εχεις ενα εξογκοματακι στο μπουτι σ αλλα τι να κανουμε κ με το νοτε το ιδιο προβλημα ειχα!

Στν "κολοτσεπη" το εχω παντα εγω οπως κ ολα μ τα κινητα κ δν ειχα κανενα προβλημα (ειναι κλτρα εκει για να ειναι κ μαρκια απο τν επιμαχη περιοχη λενε οτι κανονικα δν κανει να το βαζουμε στις μπροστινες τσεπες) !

το μεγεθος κ μενα μ φαινοταν μεγαλο αλλα πλεον το συνηθισα μετα απο 1 βδομαδα θα σ φαινεται οκ, κ ολα τα αλλα θα νμζεις ειναι μπρελοκ! 

απλα κατεβασε αλλο keyboard( πχ εγω εχω swiftkey) για να μπορεισ να γραφεις κ με ενα χερι γιατι αλλιως δν φτανει στν αλλη ακρη ο αντιχειρας!

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται οτι τα LG G3 και Htc One m8(ή ακομα και το Z2 οσο ειχε χαμηλοτερη τιμη)συναγωνιζονται τα Note 3 και Z3(αν και τα Note τα παιρνεις συνηθως για αλλο λογο). Αλλωστε το Lollipop το τρεχουν νερο,lag υπαρχει ελαχιστο εως καθολου(στο M8 δεν εχω παρατηρησει ιχνος lag 1 μηνα τωρα :D). 

Τωρα αν εισαι απο εκεινους που το εχουν δει νεα μοδα να αγοραζουν κινητα αναλογα με τα Benchmarks τοτε προφανως και θα θες το καλυτερο δυνατο της αγορας. Προφανως βεβαια το Z3 εχει καποιες βελτιωσεις σε σχεση πχ με το Z2 και οσο η διαφορα τιμης βρισκεται τοσο κοντα μεταξυ τους αξιζει περισσοτερο η αγορα του Z2, αλλα οταν μιλαμε για χρηματικες διαφορες πχ M9 με M8 τοτε το M8 αξιζει περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...