Chris_85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://money.cnn.com/2015/06/02/technology/big-smartphones/Για να δούμε την τραγική εμπειρία χρήσης, όπως τη βλέπουν οι αμερικανοί..
Masma Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κια τα 2 κινητα θεωρω οτι μπορουν να καληψουν τις αναγκες του καθενος. Eγω για το Nexus 6 η αληθεια ειναι πως δεν εχω αποψη διοτι δεν το χρεισημοποιησα ποτε. Το note 4 μου αρεσει παρα πολυ μπορω να πω. Mεταχηρισμενο ποσο περιμπου λετε ρε παιδια μπορω να βρω το note 4?? και ποσο το nexus 6??(δεν λεω να μου πειτε ακριβως τιμη, στο περιπου) Ευχαριστω εκ των προτερων!
kostas8080 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το Note 3 μου κατουράει οποιοδήποτε Nexus σε ταχύτητα όσο κι αν ακούγεται παράξενο σε δίπλα δίπλα σύγκριση απλά αλλάζοντας launcher και αντικαθιστώντας κάποιες εφαρμογές. Οταν διαβάζω για lags απλά χαμογελάω με συγκατάβαση γιατί καταλαβαίνω οτι ο χρήστης δεν ξέρει που του πάνε τα 4. Όσο για τα Note γενικότερα, είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας κάθε χρονιάς. ΥΓ. Μην αναλύσουμε το γεγονός οτι το pure android είναι άδειο και δεν μπορεί να καλύψει έναν συνειδητοποιημένο χρήστη Note. Σωπα ρε φίλε και γω που έχω NOTE 4 με Nova launcher prime γιατί εχω ταχύτητες ίδιες με το g2 Κια τα 2 κινητα θεωρω οτι μπορουν να καληψουν τις αναγκες του καθενος. Eγω για το Nexus 6 η αληθεια ειναι πως δεν εχω αποψη διοτι δεν το χρεισημοποιησα ποτε. Το note 4 μου αρεσει παρα πολυ μπορω να πω. Mεταχηρισμενο ποσο περιμπου λετε ρε παιδια μπορω να βρω το note 4?? και ποσο το nexus 6??(δεν λεω να μου πειτε ακριβως τιμη, στο περιπου) Ευχαριστω εκ των προτερων! Το nexus μπορείς να το βρεις (σχετικά καινούριο και σε άριστη κατάσταση) γύρω στα 350Το Note 4 είναι σχετικά ακριβό, ακόμα και στις αγγελίες. 450 ευρώ σχετικά καινούριο και σε άριστη κατάσταση... απο κει και πέρα αν είσαι καλός στο παζάρι... καλορίζικο Προσωπικά κανένα από αυτά. Θα αγόραζα το Huawei P8. Φινετσάτη εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή κάμερα με OIS, hi-fi τσιπάκι ήχου, σβέλτο, όμορφο skin στο UI αν και δεν έχει τις επιλογές άλλων αλλά σαν android λύνεται το θέμα εύκολα, καλή μπαταρία. Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 400 βγαίνει. Εγώ πάντως δεν θα έδινα 430 ευρώ για huawei, ίσως η μόνη συσκευή της εν λόγω εταιρείας που να το αξίζει είναι το Mate 7 1
panos9553 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το Note 3 μου κατουράει οποιοδήποτε Nexus σε ταχύτητα όσο κι αν ακούγεται παράξενο σε δίπλα δίπλα σύγκριση απλά αλλάζοντας launcher και αντικαθιστώντας κάποιες εφαρμογές. Οταν διαβάζω για lags απλά χαμογελάω με συγκατάβαση γιατί καταλαβαίνω οτι ο χρήστης δεν ξέρει που του πάνε τα 4. Όσο για τα Note γενικότερα, είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας κάθε χρονιάς. ΥΓ. Μην αναλύσουμε το γεγονός οτι το pure android είναι άδειο και δεν μπορεί να καλύψει έναν συνειδητοποιημένο χρήστη Note. Λοιπον..εχθες το βραδακι επαιξα με το note 4 ενος φιλου....με 5.0.1. Ενος μηνος και ελαχιστα φορτωμενο...με τον snap 805. Ρε θα με τρελλανετε μερικοι εδω μεσα??Επιτρεπεται σε αυτο το κινητο να κανει 4 δευτερολεπτα καθυστερηση στο multitasking??Ασε που οταν εκλεινα ολες τις εφαρμογες με την μια 2 φορες εξαφανιστηκαν ολα τα εικονιδια και τα widgets για καποια δευτερολεπτα και ξαναφορτωναν παλι....Τι θα πρεπει να κανει για να λειτουργησει σωστα??Να καθεται να ψαχνει να αφαιρει λειτουργιες απο ενα τετοιο κορυφαιο και πανακριβο smartphone για να τρεχει ποιο ομαλα??Μαγκες απαραδεκτο...
500cc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τα samsung κινητα πεθαναν μετα το υπεροχο galaxy s3!τωρα παει κατι να κανει αλλα οπως ειπα αν δν παει το υι του s6 δν μπορεις να εχεις αποψη για το ποσο καλο ειναι κ το ποσο θα βελτιωθει μεχρι τοτε απλα μν το παρεις!Προσοπικα σαν android fan που ειμαι αντεξα μια βδομαδα κ μετα εψαχνα να το ξαποστειλω(ημουν αναμεσα σε nexus 6 κ note και βλεπωντας ολα τα βιντεο review να λεν οτι το νοτε προσφεριε παραπανω πεισθηκα κ το πηρα αλλα μεγαλο λαθος μ) κ ευτυχως βρεθηκε ενα παιδι κ καναμε τραμπα!Αν δν εισαι κ ο πιο Hardcore κ απαιτιτηκος χρηστης τοτε θα σ ψιλοαρεσει το νοτε αν οχι με 350-380 βρησκεις σφραγισμενα nexus ειναι τιμη δωρο πραγματικα(αν εξερεσεις οτι εκμεταλευονται καταστασεις και τα πηραν στα 300 κ θελουν να βγαλουν λεφτα εις βαρος μας) ειναι κριμα να μν το παρεις!
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τα samsung κινητα πεθαναν μετα το υπεροχο galaxy s3! τωρα παει κατι να κανει αλλα οπως ειπα αν δν παει το υι του s6 δν μπορεις να εχεις αποψη για το ποσο καλο ειναι κ το ποσο θα βελτιωθει μεχρι τοτε απλα μν το παρεις! Προσοπικα σαν android fan που ειμαι αντεξα μια βδομαδα κ μετα εψαχνα να το ξαποστειλω(ημουν αναμεσα σε nexus 6 κ note και βλεπωντας ολα τα βιντεο review να λεν οτι το νοτε προσφεριε παραπανω πεισθηκα κ το πηρα αλλα μεγαλο λαθος μ) κ ευτυχως βρεθηκε ενα παιδι κ καναμε τραμπα! Αν δν εισαι κ ο πιο Hardcore κ απαιτιτηκος χρηστης τοτε θα σ ψιλοαρεσει το νοτε αν οχι με 350-380 βρησκεις σφραγισμενα nexus ειναι τιμη δωρο πραγματικα(αν εξερεσεις οτι εκμεταλευονται καταστασεις και τα πηραν στα 300 κ θελουν να βγαλουν λεφτα εις βαρος μας) ειναι κριμα να μν το παρεις! Από πότε η δική σου υποκειμενική άποψη είναι και αντικειμενική; το γεγονός ότι παραμένει η 1η εταιρία android στον πλανήτη δεν λέει κάτι; εκτός και αν θεωρείς τόσα εκατομμύρια κόσμο ηλίθιους που δεν έχουν την δική σου σοφία. Η άμεση σύγκριση του Note με οποιονδήποτε άλλο τηλ είναι λανθασμένη λόγω της γραφίδας που είναι φοβερά πρακτική. Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ οι αφορισμοί δεν χωράνε, είναι άποψη και τεκμηρίωση της. 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως δεν θα έδινα 430 ευρώ για huawei, ίσως η μόνη συσκευή της εν λόγω εταιρείας που να το αξίζει είναι το Mate 7 Πρόκειται για εντελώς νέα συσκευή. Δώσε του λίγο καιρό και θα πέσει η τιμή του. Αν πιάσεις στα χέρια σου το P8 θα μείνεις μακάκας. Στο χέρι και σε αίσθηση ξεπερνάει ακόμα και το Galaxy S6. Θα πέσει σχετικά σύντομα κάτω από τα 350.
mp44christos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπον..εχθες το βραδακι επαιξα με το note 4 ενος φιλου....με 5.0.1. Το 5 και 5.0.1 ηταν σκετη καταστροφη απο το 5.0.2 και επιτα λύθηκαν τα προβλήματα του lollipop. Τωρα για nexus 6 vs note 4 μου φαινονται επαντελος για γελια... και να δυο ειναι κινηταρες τελος...
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πρόκειται για εντελώς νέα συσκευή. Δώσε του λίγο καιρό και θα πέσει η τιμή του. Αν πιάσεις στα χέρια σου το P8 θα μείνεις μακάκας. Στο χέρι και σε αίσθηση ξεπερνάει ακόμα και το Galaxy S6. Θα πέσει σχετικά σύντομα κάτω από τα 350. Μα σχεδόν όλοι αγοράζουν θήκες...τι νόημα έχει η αίσθηση στο χέρι πρακτικά;
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μα σχεδόν όλοι αγοράζουν θήκες...τι νόημα έχει η αίσθηση στο χέρι πρακτικά; Ιδια απορια.Πρακτικα σχεδον κανεις δεν κρατα ενα ακριβο κινητο χωρις θηκη.Οποτε ολα αλλαζουν.Εκτος κι αν καποιος το βγαζει που και που απο την θηκη να νοιωσει το κρατημα...ειλικρινα δεν ξερω. Την 5.0.2 ακομη δεν την πηραν τα Note 4 και ισως να μην παει καθολου η samsung αλλα απευθειας στην Μ.Αυτο το λεω για τον φιλο mp44christos.
mp44christos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Την 5.0.2 ακομη δεν την πηραν τα Note 4 και ισως να μην παει καθολου η samsung αλλα απευθειας στην Μ.Αυτο το λεω για τον φιλο mp44christos. τοτε εγκατέστησε κανενα rom γτ αν ειναι να περιμένεις το Μ χάθηκες...
500cc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Από πότε η δική σου υποκειμενική άποψη είναι και αντικειμενική; το γεγονός ότι παραμένει η 1η εταιρία android στον πλανήτη δεν λέει κάτι; εκτός και αν θεωρείς τόσα εκατομμύρια κόσμο ηλίθιους που δεν έχουν την δική σου σοφία. Η άμεση σύγκριση του Note με οποιονδήποτε άλλο τηλ είναι λανθασμένη λόγω της γραφίδας που είναι φοβερά πρακτική. Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ οι αφορισμοί δεν χωράνε, είναι άποψη και τεκμηρίωση της. Προφανως κ ειναι αποψη μ δν ειπα πουθενα οτι ετσι ειναι γιατι το λεω εγω πρωτον! δευτερον το νοτε δν ειχε αντιπαλο μεχρι φετος για αυτο εκανε τρελες πωλησεις ! Τωρα με το iphone 6+ nexus κ phabletakia tis lg εχασε παρα πολυ κοσμο κ τις εχουν απομεινει μονο οι φανς! τριτων μπορεις να καταλαβεις απο τις πωλησεις που κανει (σε high end κινητα μν μ πεις επειδη εχει πουλησει τα πιο πολλα κινητα ειναι κλτρη απο τις αλλες εταιρεις οταν μ βγαζει 1000000 μοντελα καθε χρονια ειναι λογικο) το ποσο καλα παει η εταιρια! Χαλια πωλησεις s5 του s6 μεχρι στιγμης πολυ μετριες(ιδια κομματια με του s5 εχει πουλησει κ ας λεν ολοι θα πιασει τα 50.000.000) ! Μα σχεδόν όλοι αγοράζουν θήκες...τι νόημα έχει η αίσθηση στο χέρι πρακτικά; Οταν πληρωνεις μια premium τιμη για ενα κινητο θελεις να φωναζει PREMIUM και η συσκευη σου! Χρησιμοποιω θηκη αλλα οχι παντα κ οταν πιανω κ βλεπω το κινητο μ θελω να φαινεται ωραιο (δν ειπα μεταλικο ωραιο) οποτε εννοειτε θελεις η κατασκευη του να ειναι στιβαρη κ ομορφη κ οχι οτι μας πετουσαν ,οτι πιο χαλια κ φθηνο υλικο, κ εμεςι το αγοραζαμε για χρυσαφι!
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 τοτε εγκατέστησε κανενα rom γτ αν ειναι να περιμένεις το Μ χάθηκες... ROM που τα μισα λειτουργουνε και τα αλλα μισα τα περιμενεις;ασε που υπαρχει και ζητημα εγγυησης και δεν ξερεις τι βαζει μεσα ο καθενας.(οχι οτι ξερω τι βαζει η samsung,η htc οι κινεζοι κλπ...). Οι εταιρειες που κατασκευαζουν κινητα ειναι ανοητο να μην βαζουν αυτουσιο android με ενα απλο optimize επανω στο hardware της και οδηγουνε κοσμο σε custom λυσεις λεγοντας ξεκαθαρα οτι το καλο θα μπορουσε να γινει καλυτερο.Ποιος ομως να σκεφτει το απλο;εχει την δυνατοτητα η samsung με μια κινηση της να γινει η καλυερη παγκοσμιως και δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω ακομη και εγω(που εχω samsung στην πλειοψηφια)γιατι το κανει. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι η samsung δεν ειναι απο τις καλυτερες ή η καλυτερη εταιρεια κατασκευης hardware συσκευων και να την προτιμω.
mp44christos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ROM που τα μισα λειτουργουνε και τα αλλα μισα τα περιμενεις;ασε που υπαρχει και ζητημα εγγυησης και δεν ξερεις τι βαζει μεσα ο καθενας.(οχι οτι ξερω τι βαζει η samsung,η htc οι κινεζοι κλπ...). Οι εταιρειες που κατασκευαζουν κινητα ειναι ανοητο να μην βαζουν αυτουσιο android με ενα απλο optimize επανω στο hardware της και οδηγουνε κοσμο σε custom λυσεις λεγοντας ξεκαθαρα οτι το καλο θα μπορουσε να γινει καλυτερο.Ποιος ομως να σκεφτει το απλο;εχει την δυνατοτητα η samsung με μια κινηση της να γινει η καλυερη παγκοσμιως και δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω ακομη και εγω(που εχω samsung στην πλειοψηφια)γιατι το κανει. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι η samsung δεν ειναι απο τις καλυτερες ή η καλυτερη εταιρεια κατασκευης hardware συσκευων και να την προτιμω. Αμήν...
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καταρχάς ξεχνάμε την αγορά του Note 3 σε καινούριο, επειδή κοντεύει δύο χρόνια. Πολύ καλό Deal ένα 500άρικο... Βέβαια δεν θες να δώσεις ούτε 50άρικο παραπάνω. https://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html νομιζεις το note ειναι το θεικο κινητο?μεχρι να παρει το πιο "ελαφρη" touchwiz του s6 χαλια ειναι..τοσο λαγκ στο υι (σε σχεση με το νεξους 6) κολαει στο ακυρο για 5-6 δευτερολεπτα δν ανταποκρινεται καθολου γνκ λιγο τραγικα τα πραγματα!η καμερα και η μπαταρια το σοζει!Παρε nexus 6 και θα με θυμηθεις κ αμα το μετανιωσεις το πουλας παλι σαν τρελα φευγουν στο φορουμ! Μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω.Αυτό που υποψιάζομαι είναι πως οι χρήστες που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα, σκαλίζουν τα κινητά τους με Antivirus, Memory Cleaners, launchers και άλλα άχρηστα προγράμματα. Ένας λόγος που το iOS είναι καλό είναι πως δεν μπορεί ο χρήστης να το σκαλίσει, τελικά να το χαλάσει και μετά να φταίει η εταιρία. Διαφυλάττει την αξιοπιστία της η Apple και καλά κάνει τελικά. γιατι τι έχει να ζηλέψει το note 3 από το z3 Αυτά τα Sony ούτε να τα βλέπω δεν μπορώ... ΥΓ. Μην αναλύσουμε το γεγονός οτι το pure android είναι άδειο και δεν μπορεί να καλύψει έναν συνειδητοποιημένο χρήστη Note. Ισχύει. Είναι αρκετά άδειο.Εγώ είμαι ακόμα με KitKat όμως και το Nexus πήρε την αναβάθμιση αμέσως.Έχοντας Nexus, έχεις ας πούμε το "iPhone" του Android. Είμαι φοβερά ευχαριστημένος με το Note 3. Δεν σκέφτομαι να το αλλάξω με την καμία. Μόνο αν χαλάσει και βγω εκτός εγγύησης και αν οι εφαρμογές σταματήσουν να τρέχουν καλά.Από την άλλη πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι τόσο σοβαρές οι εταιρείες αυτές. Κοντεύει να βγει η επόμενη έκδοση Android και ακόμα δεν έχω πάρει το Lollipop, ενώ ο κολλητός μου με Nexus 5 (εγώ του είπα να το πάρει), το έλαβε αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα