Masma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Kαταχρας να πω οτι δεν θα αγορασω καποιο απο αυτα και οτι το θεμα το βαζω επειδη προβληματιζομαι σε αυτην την τιμη ποιο ειναι πιο "καλο" ωστε να το αγορασει καποιος. (γενικα ασχολουμε πολυ με τα smartphones) Εσεις αν ειχατε 400 ευρω για κινητο ποιο θα αγοραζατε? Y.Γ. Προφανως μπορειτε να προτεινεται καποιο αλλο με τιμη εκει κοντα. (μην παμε ομως στα 450 ειναι μεγαλη η διαφορα 50 ευρω).
kostas8080 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 1)Huawei ascend mate 7 (340 ευρω νομίζω) 2)G Flex 2 3)Note 4, Nexus 6 (μεταχειρισμενα) 4)Note 3 5)Xperia z3 1
Masma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 1)Huawei ascend mate 7 (340 ευρω νομίζω) 2)G Flex 2 3)Note 4, Nexus 6 (μεταχειρισμενα) 4)Note 3 5)Xperia z3 Kαλα προσωπικα δεν αγοραζα κινητο με 6 ιντσες οθονη. Παει μετα θες τσαντα για να το κουβαλας......
kostas8080 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το Note όμως που θέλει έχει το ίδιο μέγεθος περίπου με τα 6ιντσα...Πάντως και το Note 4 που έχω ίσα ίσα χωράει στην τσέπη, πάλι καλά που δεννφοραω κολλητα παντελόνια, αλλιώς θα χρειαζομουν τσαντακι 1
500cc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Nexus 6-note 4 Z3 Mate 7 Το flex δν θα το έλεγα σε όλα τα reviews laggy φαίνεται κ καμερα πολύ μέτρια μονο για να πουλάς μούρη είναι κ το note είναι πολύ ακριβό για τόσο παλιό κόμητος! (Μονο αμα το βρεις κάτω απο 300 παρ το)
dieccast Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 1)Huawei ascend mate 7 (340 ευρω νομίζω) 2)G Flex 2 3)Note 4, Nexus 6 (μεταχειρισμενα) 4)Note 3 5)Xperia z3 ΤΟ note 3 Πιο πανω απο το Ζ3? 1)νοτε 4 2)xperia z3 ή nexus 6 1
Masma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το note 4 μεταχηρισμενο(αγρατζουνιστο) ποσο λετε να το βρω αν ψαξω?
DoYouNote Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Είμαι κάτοχος του Note 3 και θα σου πρότεινα το 4. Δεν αξίζει το 3 αφού σε αυτά τα λεφτά το αγόρασα πρίν ένα χρόνο. Για μένα αξίζει να κάνει την υπέρβαση κάποιος είτε σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. Τα υπόλοιπα κινητά δεν τα βάζω καν σε σύγκριση γιατί δεν είναι Note. 2
500cc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Είμαι κάτοχος του Note 3 και θα σου πρότεινα το 4. Δεν αξίζει το 3 αφού σε αυτά τα λεφτά το αγόρασα πρίν ένα χρόνο. Για μένα αξίζει να κάνει την υπέρβαση κάποιος είτε σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. Τα υπόλοιπα κινητά δεν τα βάζω καν σε σύγκριση γιατί δεν είναι Note. νομιζεις το note ειναι το θεικο κινητο? μεχρι να παρει το πιο "ελαφρη" touchwiz του s6 χαλια ειναι..τοσο λαγκ στο υι (σε σχεση με το νεξους 6) κολαει στο ακυρο για 5-6 δευτερολεπτα δν ανταποκρινεται καθολου γνκ λιγο τραγικα τα πραγματα! η καμερα και η μπαταρια το σοζει! Παρε nexus 6 και θα με θυμηθεις κ αμα το μετανιωσεις το πουλας παλι σαν τρελα φευγουν στο φορουμ!
voldemort Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 νομιζεις το note ειναι το θεικο κινητο? μεχρι να παρει το πιο "ελαφρη" touchwiz του s6 χαλια ειναι..τοσο λαγκ στο υι (σε σχεση με το νεξους 6) κολαει στο ακυρο για 5-6 δευτερολεπτα δν ανταποκρινεται καθολου γνκ λιγο τραγικα τα πραγματα! Πραγματικα πολλες φορες αναρωτιεμαι αν μιλαμε ολοι για το ιδιο κινητο οταν βλεπω τετοιες περιγραφες.Ποια εκδοση android εχεις στο note 4 και σου τα κανει ολα αυτα;μια χαρα ειναι το touchwiz και μαλιστα πολυ πιο ελαφρυ απο ολα αυτα που χαρακτηριζουν ως τελεια καποιοι.Εχθες το βραδυ δοκιμασα 4-5 touchwiz.Πολυ κατωτερα της samsung εκτος κι αν επρεπε πρωτα να τα αγορασω για να δω οτι ειναι "παναλαφρα". Πως γινεται ενα touchwiz της samsung με το 1/4(αλλων δυνατοτητων) να ειναι φορτωμενο περισσοτερο και να λαγκαρει απο τα υπολοιπα; απενεργοποιησε οτι εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις,απενεργοποιησε το voice απο το Home button,ενεργοποιησε τα developer options και πεταξε τις τεραστιες τιμες των γραφικων μεταβασης κλπ και θα δεις ενα note 4 κυριολεκτικα να θεριζει.
kostas8080 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ΤΟ note 3 Πιο πανω απο το Ζ3? 1)νοτε 4 2)xperia z3 ή nexus 6 γιατι τι έχει να ζηλέψει το note 3 από το z3
DoYouNote Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 νομιζεις το note ειναι το θεικο κινητο? μεχρι να παρει το πιο "ελαφρη" touchwiz του s6 χαλια ειναι..τοσο λαγκ στο υι (σε σχεση με το νεξους 6) κολαει στο ακυρο για 5-6 δευτερολεπτα δν ανταποκρινεται καθολου γνκ λιγο τραγικα τα πραγματα! η καμερα και η μπαταρια το σοζει! Παρε nexus 6 και θα με θυμηθεις κ αμα το μετανιωσεις το πουλας παλι σαν τρελα φευγουν στο φορουμ! Το Note 3 μου κατουράει οποιοδήποτε Nexus σε ταχύτητα όσο κι αν ακούγεται παράξενο σε δίπλα δίπλα σύγκριση απλά αλλάζοντας launcher και αντικαθιστώντας κάποιες εφαρμογές. Οταν διαβάζω για lags απλά χαμογελάω με συγκατάβαση γιατί καταλαβαίνω οτι ο χρήστης δεν ξέρει που του πάνε τα 4. Όσο για τα Note γενικότερα, είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας κάθε χρονιάς. ΥΓ. Μην αναλύσουμε το γεγονός οτι το pure android είναι άδειο και δεν μπορεί να καλύψει έναν συνειδητοποιημένο χρήστη Note. 1
GianniSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιδιά ένα τηλέφωνο δεν είναι μόνο ταχύτητα. Γρήγορη είναι η Φερράρι, αλλά αν έχεις 2 παιδιά όπως εγώ, μου είναι άχρηστη, χρειάζομαι και πίσω καθίσματα οπότε είναι λάθος να κρίνουμε ένα τηλ μόνο από ένα παράγοντα μόνο. 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Προσωπικά κανένα από αυτά. Θα αγόραζα το Huawei P8. Φινετσάτη εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή κάμερα με OIS, hi-fi τσιπάκι ήχου, σβέλτο, όμορφο skin στο UI αν και δεν έχει τις επιλογές άλλων αλλά σαν android λύνεται το θέμα εύκολα, καλή μπαταρία. Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 400 βγαίνει. 1
500cc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πραγματικα πολλες φορες αναρωτιεμαι αν μιλαμε ολοι για το ιδιο κινητο οταν βλεπω τετοιες περιγραφες.Ποια εκδοση android εχεις στο note 4 και σου τα κανει ολα αυτα;μια χαρα ειναι το touchwiz και μαλιστα πολυ πιο ελαφρυ απο ολα αυτα που χαρακτηριζουν ως τελεια καποιοι.Εχθες το βραδυ δοκιμασα 4-5 touchwiz.Πολυ κατωτερα της samsung εκτος κι αν επρεπε πρωτα να τα αγορασω για να δω οτι ειναι "παναλαφρα". Πως γινεται ενα touchwiz της samsung με το 1/4(αλλων δυνατοτητων) να ειναι φορτωμενο περισσοτερο και να λαγκαρει απο τα υπολοιπα; απενεργοποιησε οτι εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις,απενεργοποιησε το voice απο το Home button,ενεργοποιησε τα developer options και πεταξε τις τεραστιες τιμες των γραφικων μεταβασης κλπ και θα δεις ενα note 4 κυριολεκτικα να θεριζει. Τι έννοιες ποιο touchwiz ενα είναι αυτό τις Samsung! Το έχω τρέξει κ με λολιποπ κ με κιτ κατ(με κιτ κατ έτρεχε κλτρα) Και πραγματικά αμα δν γνωρίζεται απο κινητά μν μιλάτε λες κ ξέρετε τα παντα σε τεχνολογικό σιτε! Έχω δουλέψει αρουταριστα το Νότε 4 κ τώρα έχω νεξους με ενα launcher νμζεις αλλάζουν όλα? Απο το notification bar μέχρι οποία εφαρμογή υπάρχει έχει το άθλιο σκιν τις πανω! Ναι έχει πολλά features τα οποία χρησιμοποίησα μόα φορά το spen μέσα σε 1 βδομάδα και 2 το dual window ! Πραγματικα είναι άχρηστα όλα κ για αυτό έχει την φήμη του lag το android! Απλα πάνε developers option κ ενεργοποίησε "profil e GPU rendering" δν ξέρω πως είναι στα ελληνικά ακριβώς! Θα σ βγάλει ενα γραφικά στο κάτω τις οθόνης κ μια κόκκινη γραμμή! Όταν το γραφικά περνάει την κόκκινη γραμμή έχεις drop frames ακόμα κ το notification να κατεβάσεις περνάει την κόκκινη γραμμή πατάς στο μενού εφαρμογες στον θεο 10 μετρα πιο πάνω! Στο νεξους ΟΛΑ τα animation πάνε smooth! Αμα σε νοιάζει η κάμερα κ λίγο παραπανω η μπαταρία κ δν σε νοιάζει η εμπειρία χρήσης κ το τραγικό touchwiz τοτε πάρε note4 (το 3δν το συζηταω καν) αμα θες να πάρεις android κινητό μς όλη την έννοια της λέξεις πάρε nexus ! Sorry για το μεγαλο σχόλιο απλα έπρεπε να τα οω! Και ποιο είναι αυτό που δν μπορεί να καλύψει κ είναι άδειο το pure android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα