Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ Kαι αυτο καλο ειναι…. Εγω ελεγα πιο αλητικη φαση…… 1
deesnider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες φαίνεται ο αναβάτης που ξέρει από downhill...
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες φαίνεται ο αναβάτης που ξέρει από downhill... Το παραπανω, ανετα διαμορφωνεται ετσι, και πουλας και μουρη…… Mια μηχανη θελει μονο και εισαι κομπλε…. λιγη φαντασια χρειαζεται και ολα γινονται.
sotirisdou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τι θα πάρεις τελικά? Αποφάσισα σε αυτο τελικά και νομίζω θα ειμαι ο μόνος στην Ελλάδα http://suchen.mobile.de/auto-inserat/gmc-yukon-denali-6-2l-ecotec3-2015-t1-brhv-67-900usd-hallbergmoos/193980017.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=9900&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ Καλο ειναι, αλλα παιζει να σε δυσκολεψει στα στενα…... Πριν 4-5 χρονια ειχα ενα Escalade το κρατησα 1 χρονο και μετα το εδωσα γιατι ηταν σαν μαουνα….. και δεν ελεγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα