Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε οσο ρομαντικος και να εισαι σε αυτη την κατηγορια ρεαλιστικα δεν  υπαρχει καλυτερη επιλογη συνολικα στον δρομο απο mercedes bmw

βασικα jaguar,cadillac,infiniti,lexus δεν πλησιαζουν καν

ρωτα και στην πιατσα και δες τι θα σου πουν...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν το ειπα για συγκριση ταξι αμαξι

-πιατσα στο συγκεκριμενο θεμα=εμπορους-αντιπρωσοπειες-μηχανικους-τεχνολογους οχηματων -review απο αναλογα σαιτ-περιοδικα κτλ...ακομα και εδω που ρωταει πιατσα ειναι B) :cool:

Δημοσ.

Αφού είπε οτι δεν θέλει γερμανικά mercedes bmw, είχε s400 hyubrid και την σούταρε στον πατέρα του γιατι τον χαλούσε η κυρίλα... το παλικάρι είναι ψημένο για εγγλέζικη τζάγκουαρ να μην σεβαστούμε την επιθυμία του;

Ξέρεις τίποτα για το XF? Άντε και για καμιά Bentley; Αν όχι σε παρακαλώ μην σπαμμάρεις για mercedes που έχει και η κουτσή μαρία, εδώ μιλάμε για σπάνια αυτοκίνητα.

Δημοσ.

φιλε οσο ρομαντικος και να εισαι σε αυτη την κατηγορια ρεαλιστικα δεν  υπαρχει καλυτερη επιλογη συνολικα στον δρομο απο mercedes bmw

βασικα jaguar,cadillac,infiniti,lexus δεν πλησιαζουν καν

ρωτα και στην πιατσα και δες τι θα σου πουν...

Τωρα θα συγκρίνεις τα χαζοbmwmercedes με jaguar, Porsche , Maserati , και Aston Martin πχ ;

Πολυ δυσανασχετησατε με την επιλογή της jaguar. Τότε για πείτε για την γνωστή Porsche panamera τι γνώμη σας...

Δημοσ.

Φίλε είναι τόσο χαοτικο το θέμα που πλέον δεν ξέρω ποιοι τρολαρουν και ποιοι όχι.

Μπορείς να καταλάβεις τα "τρολακια" εγω σε αυτα δεν απαντώ. Μια γνώμη θελω για τους γνώστες. Τωρα για αυτούς που λένε διάφορα δεν εχω θέμα κανένα ευπρόσδεκτοι . Καταλαβαίνω ότι ειναι σπάνια η συζήτηση αγοράς τέτοιων αυτοκινήτων αλλα κάποιοι τα διαθέτουν. Εντάξει δεν θα πάρω Lamborghini Ferrari η maybach 62 πχ.

Δημοσ.

Τι γνώμη θέλεις; Αφού είπαμε XF θα πάρεις

Aλλά ψήσου να κάνεις την υπέρβαση να το πάρεις με τον 3.0 V6 βενζίνη...αυτό το τάκα-τάκα του 2.2 πετρέλαιο θυμίζει ταρίφα....θα σου σπάσει τα νεύρα

Δημοσ.

Τι γνώμη θέλεις; Αφού είπαμε XF θα πάρεις

Ναι το είπαμε αλλα ξανασκέφτομαι το panamera τωρα. Δύσκολη αποφαση.

Δημοσ.

Αφού δεν ήθελες γερμανικό, τι σε έπιασε τώρα;

Έλα, μην πάρεις πόρσε, μου θυμίζει βλαχονεοπλουτίλα 00s κωστόπουλος νίτρο κι έτσι...ο κάθε τσομπάνης με καγιέν, η Λάρισα πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως κλπ.  :eek:

Πάρε shaguar να είσαι τζέμης μπόντης 007 εκειπέρα...και σε 2-3 χρονάκια που θα τη βαρεθείς τη δίνεις και παίρνεις aston martin  B)

• Like 2
Δημοσ.

Αφού δεν ήθελες γερμανικό, τι σε έπιασε τώρα;

Μην πάρεις πόρσε, μου θυμίζει βλαχονεοπλουτίλα 00s κωστόπουλος νίτρο κι έτσι...ο κάθε τσομπάνης με καγιέν, η Λάρισα πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως κλπ.

Πάρε shaguar να είσαι τζέμης μπόντης εκειπέρα...και σε 2-3 χρονάκια τη δίνεις και παίρνεις aston martin

Εγω δεν τυγχανω γιδοβοσκος η αγρότης... Ότι αγοράσω θα το δημοσιεύσω. Η Γερμανία και οι πωλητές της θα δείξουν...

Δημοσ.

Έλα εδώ είσαι

http://gocar.be/en/europe/autovlan/second-hand-car-used/Jaguar/XF/XF-30-V6-Diesel-S-Schiebedach-185294045

http://gocar.be/en/europe/autovlan/second-hand-car-used/Jaguar/XF/XF-30-V6-Diesel-S-210218993

Το 2ο είναι φθηνότερο γιατί είναι η έκδοση με χειροποίητες κουρελούδες για πατάκια αλλά εντάξει τις πετάς και παίρνεις απ' τα τζάμπο με 10€

Δημοσ.

Πολυ δυσανασχετησατε με την επιλογή της jaguar. Τότε για πείτε για την γνωστή Porsche panamera τι γνώμη σας...

Ευρωλάγνος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...