sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Γεια σας θελω να κανω μια αγορα και θα ήθελα διάφορες πληροφορίες για το αυτοκινητο αυτο. Για όσους το έχουν οι ειναι τρελοί με τις jaguar. Θελω λοιπόν να μου πείτε την γνώμη σας για την jaguar xf 2.2 diesel. Οπως συμπεριφορά οδήγησης,ποιότητα κατασκευής,γενικότερη ασφάλεια,και προβλήματα που βγάζουν οι jaguar. Σκέφτομαι απο εβδομάδα να μεταβώ στην Γερμανία και θελω να ψάξω μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ούτε καν για τα δικά τους τα γερμανικά. Εχει γεμίσει η Ελλάδα mercedes Opel και BMW. Φτάνει πια. Ότι υπάρχει στο διαδίκτυο το εχω διαβάσει και δει ότι εχει βίντεο. Απλά αν γνωρίζετε περισσότερα και έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο η κάποιο αντίστοιχο δώστε μου πέντε πληροφορίες για να κανω μια καλη επιλογή... Σας ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μην το πάρεις...έχει χάλια αναρτήσεις, άνεση 0 για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας...και επίσης χάλια to αυτόματο κιβώτιο...8τάχυτο και ιδιαίτερα κοντές σχέσεις με αποτέλεσμα το (μικρό...) μοτέρ να δουλεύει συνέχεια ~1500στροφές...φουλ κραδασμοί, σαν τρακτέρ κάνει. Eφόσον θέλεις κάτι διαφορετικό από bmw, mercedes, audi, θα σου πρότεινα το Lexus ES 300h....επίσης μου άρεσε πολύ η Cadillac CTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μην το πάρεις...έχει χάλια αναρτήσεις, άνεση 0 για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας...και επίσης χάλια to αυτόματο κιβώτιο...8τάχυτο και ιδιαίτερα κοντές σχέσεις με αποτέλεσμα το μοτέρ να δουλεύει συνέχεια ~1500στροφές...σαν τρακτέρ κάνει. Τι θα πρότεινες δηλαδή σε sedan jaguar ; Γιατι εσυ το έβγαλες κατώτερο και απο Renault. Τι θα πρότεινες δηλαδή σε sedan jaguar ; Γιατι εσυ το έβγαλες κατώτερο και απο Renault. Προτιμώ βρετανικό... Ακόμα και Bentley. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ναι τα συγκεκριμένα 2 χαρακτηριστικά του, αναρτήσεις και αυτόματο κιβώτιο σε συνδυασμό με αυτόν τον κινητήρα, δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας. Αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις. Το κιβώτιο ανεβάζει πολύ γρήγορα τις σχέσεις (για λόγους οικονομίας μάλλον), βάζει πολύ γρήγορα 8η, και δουλεύει με 1500 στροφές...2.2 ντίζελ, οχι και ο,τι πιο βιλούδινο σε λειτουργία...φουλ κραδασμοί σα να είσαι σε ταξί τογιότα καρίνα. Επίσης οι αναρτήσεις του είναι μια κατηγορία πίσω τεχνολογικά, πολύ γκαπαγκούπα. Σε σύγκριση πάντα με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, έτσι; Σε αυτή την κατηγορία (premium luxury) θεωρώ οτι το να μην περνάει κιχ από οδόστρωμα και κινητήρα μέσα στην καμπίνα είναι τουλάχιστον αυτονόητο. Φυσικά αν γουστάρεις το αυτοκίνητο όσα λέω παραβλέπονται χάριν έρωτος, όμως δεν παύουν να ισχύουν. Για Bentley σίγουρα σε παίρνει; Μιλάμε για 3πλάσια κατηγορία τιμής σχετικά με αυτή που κοιτάς τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ναι τα συγκεκριμένα 2 χαρακτηριστικά του, αναρτήσεις και αυτόματο κιβώτιο σε συνδυασμό με αυτόν τον κινητήρα, δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας. Αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις. Το κιβώτιο ανεβάζει πολύ γρήγορα τις σχέσεις (για λόγους οικονομίας μάλλον), βάζει πολύ γρήγορα 8η, και δουλεύει με 1500 στροφές...2.2 ντίζελ, οχι και ο,τι πιο βιλούδινο σε λειτουργία...φουλ κραδασμοί σα να είσαι σε ταξί τογιότα καρίνα. Επίσης οι αναρτήσεις του είναι μια κατηγορία πίσω τεχνολογικά, πολύ γκαπαγκούπα. Σε σύγκριση πάντα με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, έτσι; Σε αυτή την κατηγορία (premium luxury) θεωρώ οτι το να μην περνάει κιχ από οδόστρωμα και κινητήρα μέσα στην καμπίνα είναι τουλάχιστον αυτονόητο. Φυσικά αν γουστάρεις το αυτοκίνητο όσα λέω παραβλέπονται χάριν έρωτος, όμως δεν παύουν να ισχύου. Για Bentley σίγουρα σε παίρνει; Μιλάμε για 3πλάσια κατηγορία τιμής σχετικά με αυτή που κοιτάς τώρα.... Εγω φίλε είχα την mercedes s400 hybrid αλλα την βαρέθηκα πολυ κυριλέ αυτοκινητο δεν το ήθελα αλλο... Το πήρε ο πατέρας μου. Όσο για την Bentley κάτι μπορει να γίνει αλλα τα τέλη και μόνο θα ειναι στο φουλ στον πίνακα. Όσο για κάποιο jaguar sedan δεν προτείνεις ; Επιμένω εγωωωωω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ντάξει πάρε το XF μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ντάξει πάρε το XF μια χαρά είναι. Γιατι άλλαξες γνώμη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προτιμώ βρετανικό... Ακόμα και Bentley. Καλά αρχίσαμε και σήμερα.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού γουστάρεις πάρτο το κορίτσι και μη ντο σκέφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού γουστάρεις πάρτο το κορίτσι και μη ντο σκέφτεσαι.. Εγω δεν αλλάζω γνώμη η xf η xj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Α μπράβο. Άντε επιτέλους πήξαμε στις μερσεντομπέμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Α μπράβο. Άντε επιτέλους πήξαμε στις μερσεντομπέμπες.[/quote Αυτο λέω και εγω... Φτάνει... Εχω καιρό να δω στους ελληνικούς δρόμους μη βασικές μάρκες . ( Cadillac , Maserati , Bentley , Aston Martin , jaguar , Infiniti , Lexus ). Και Porsche ( αν και στην Εκάλη εχει αρκετές ). Καλά αρχίσαμε και σήμερα.. Καθολου περίεργο... Δεν είμαστε όλοι ευρωλαγνοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πάρτο λέμε κι άμα δεις οτι πολυσκορτσάρει τακα τακα και σε κουράζει, πάσαρέ το κι αυτό στον πατέρα σου και πάρε άλλο. Αλλά όχι Βentley 6000 κυβικά γιατί θα βαράει παλαμάκια στον κώλο σου ο Βαρουφάκης μετά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisdou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πάρτο λέμε κι άμα δεις οτι πολυσκορτσάρει τακα τακα και σε κουράζει, πάσαρέ το κι αυτό στον πατέρα σου και πάρε άλλο. Αλλά όχι Βentley 6000 κυβικά γιατί θα βαράει παλαμάκια στον κώλο σου ο Βαρουφάκης μετά.... Για το βαρουφακη θα το αγοράσω... Αν ειναι να βοηθήσω τότε ναι. Αλλα τζάμπα που να το δοκιμασω στους ελληνικούς δρόμους ; Δεν ειμαι παολα εγω... Δεν εχει αποθήκη ο πατέρας απλά πούλησε μια παλιά ( σαραβαλη ) Porsche Carrera που είχε και του έδωσα το υβριδικό s400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Α μπράβο. Άντε επιτέλους πήξαμε στις μερσεντομπέμπες.[/quote Αυτο λέω και εγω... Φτάνει... Εχω καιρό να δω στους ελληνικούς δρόμους μη βασικές μάρκες . ( Cadillac , Maserati , Bentley , Aston Martin , jaguar , Infiniti , Lexus ). Και Porsche ( αν και στην Εκάλη εχει αρκετές ). Καθολου περίεργο... Δεν είμαστε όλοι ευρωλαγνοι... Έτσι πρέπει. Από την Εκάλη θα ξεκινήσει η επανάσταση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα