kpapageo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν έχεις usb φορτιστή στην μοτοσυκλέτα σου με output 5V και 1.5Α και συνδέσεις το κινητό σου του οποίου τα specs του φορτιστή λένε 5V και 1Α θα έχεις πρόβλημα? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από kpapageo1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λάθος διατυπωμένο ερώτημα η 12v θα έχεις που δεν θα είναι USB η 5v που θα είναι.. Αν έχεις λοιπόν 5v 1.5 A μια χαρά θα παίξει..
lion2486 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι ότι συνήθως οι κατασκευαστές κάνουν κάποια αναγνώριση του φορτιστή με ρεύμα στα 2 data-pins της usb (όταν τα A ξεπερνάνε τα πρώτυπα του usb2 δλδ 500mA).
kpapageo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λάθος διατυπωμένο ερώτημα η 12v θα έχεις που δεν θα είναι USB η 5v που θα είναι.. Αν έχεις λοιπόν 5v 1.5 A μια χαρά θα παίξει.. Έχεις δίκιο, από βιασύνη έγραψα 12V γιατί τόσο είναι η πρίζα, απλά με έναν αντάπτορα σε usb βγάζει 5V. Διορθώθηκε. Το θέμα είναι ότι συνήθως οι κατασκευαστές κάνουν κάποια αναγνώριση του φορτιστή με ρεύμα στα 2 data-pins της usb (όταν τα A ξεπερνάνε τα πρώτυπα του usb2 δλδ 500mA). Δεν κατάλαβα τίποτα! Δηλαδή θα αναγνωρίσει και θα δώσει το κατάλληλο ρεύμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το πιο απλό είναι να έχεις έξοδο τύπου αυτοκίνητου - αναπτηρα στην μοτοσυκλέτα σου και εκεί να προσαρμόσεις έναν USB φορτιστή αυτοκίνητου έτσι καλύπτονται όλα τα ενδεχόμενα.
lion2486 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δεν κατάλαβα τίποτα! Δηλαδή θα αναγνωρίσει και θα δώσει το κατάλληλο ρεύμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? Το πιο απλό είναι να έχεις έξοδο τύπου αυτοκίνητου - αναπτηρα στην μοτοσυκλέτα σου και εκεί να προσαρμόσεις έναν USB φορτιστή αυτοκίνητου έτσι καλύπτονται όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας φορτιστής 2Α samsung μπορεί να μην φορτίζει με 2Α ένα ipad, επειδή έχουν σε μερικές φορές διαφορετική "αναγνώριση" του τύπου του φορτιστή. Σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις πρόβλημα ως προς το ρεύμα.. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας φορτιστής 2Α samsung μπορεί να μην φορτίζει με 2Α ένα ipad, επειδή έχουν σε μερικές φορές διαφορετική "αναγνώριση" του τύπου του φορτιστή. Σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις πρόβλημα ως προς το ρεύμα.. Kαταλαβα τι εννοεις γι'αυτο έκανα το τελευταίο ποστ
kpapageo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το πιο απλό είναι να έχεις έξοδο τύπου αυτοκίνητου - αναπτηρα στην μοτοσυκλέτα σου και εκεί να προσαρμόσεις έναν USB φορτιστή αυτοκίνητου έτσι καλύπτονται όλα τα ενδεχόμενα. Σωστό αυτό που λες, αλλά παρήγγειλα αυτό επειδή μου άρεσε που έχει on/off switch. Το κινητό θα το συνδέω με το γνήσιο usb καλώδιο της samsung.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σωστό αυτό που λες, αλλά παρήγγειλα αυτό επειδή μου άρεσε που έχει on/off switch. Το κινητό θα το συνδέω με το γνήσιο usb καλώδιο της samsung. και καλα έκανες.. το ίδιο είναι 2 σε 1 απλα με το αλλο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και 12v συσκευές.
kpapageo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ξεθάβω γιατί ήρθε η πρίζα και την σύνδεσα. Όμως. Συνδέω το γνήσιο καλώδιο του κινητού μου και δεν φορτίζει. Συνδέω ένα άλλο άκυρο και φορτίζει κανονικά. Το κακό είναι ότι αυτό είναι πολύ κοντό και δεν βολεύει. Δεν έχω πρόβλημα να πάω να πάρω ένα καινούριο αλλά πως να το ζητήσω? Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορές έχουν τα 2 καλώδια που δοκίμασα μεταξύ τους.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι ότι συνήθως οι κατασκευαστές κάνουν κάποια αναγνώριση του φορτιστή με ρεύμα στα 2 data-pins της usb (όταν τα A ξεπερνάνε τα πρώτυπα του usb2 δλδ 500mA). Στο γράφει εδώ το παλικάρι,το γνήσιο κάνει την αναγνώριση,στο μη γνήσιο προφανώς είναι ακυρωμένη αυτή η αναγνώριση. Αν βάλεις ένα ωμομετρο και τσεκάρεις το κύκλωμα και στα δυο καλώδια θα είναι πιο εύκολο να καταλάβεις την διαφορά,προφανώς κάποιο πιν δεν θα κλείνει κύκλωμα,θα είναι ακυρωμένο.
kpapageo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Οπότε θεωρητικά οποιοδήποτε μη γνήσιο και αν πάρω θα κάνει δουλειά?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Υπάρχει και το πρακτικό που είναι πιο σίγουρο... δοκίμασε το, η όπως σου είπα δες με ένα ωμομετρο ποιες επαφές παίζουν,δηλαδή κλείνουν κύκλωμα.
kpapageo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ωμόμετρο δεν έχω δυστυχώς. Έχει κολλήσει το μυαλό μου, σόρρυ, πιο είναι το σίγουρο πρακτικό που αναφέρεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα