coolman29 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια,πηρα ενα laptop σημερα καινουριο hp n2840 με windows 8.1 ολα καλά μεχρι που τρωω την πρωτη αναπαντεχη "ηττα"¨ Με το που συνδεεω τα ακουστικα ... ηχος μηδεν μουγγκαφον ενω επαιζε κανονικα μουσικη χωρις ακουστικα. Tι μπορω να κανω υπαρχει καποια λυση για να ακουω με ακουστικα?(Τα δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ και λειτουργουν κανονικα αλλά οχι με windows 8.1 και τα ακουστικα τα συγκεκριμενα ειναι παλαιου τυπου σαν αυτα που ειχαμε στα walkman παλιά,οχι στυλ handsfree) Υγ1:Αν δεν λειτουργουν ακουστικα στα windows 8.1 για μενα ειναι σαν"αχρηστο" γιατι ολο με ακουστικα ακουω..Εχει θυρα καταρχας για ακουστικα το συγκεκριμενο μοντελο?μια βρηκα που ταιριαζει..αλλά οταν το καλωδιο ειναι ολοκληρωτικα μεσα στη θυρα δεν το αναγνωριζει..πρεπει να"εξεχει" ακου τωρα.. το παλιο μου Hp ειχε 2 θυρες μια πρασινη και μια ροζ αν θυμαμαι καλα,σε μια απ τις 2 επαιζαν τα ακουστικα,αλλά αυτο εχει μονο μια θυρα μαυρη. Υγ2:Ασε πολλα ειπα ηδη,δειτε απο printscreen Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από coolman29
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δοκίμασες άλλα ακουστικά στο συγκεκριμένο λαπτοπ; Πλέον τα λαπτοπ έχουν μια υποδοχή για ακουστικά και για μικρόφωνο, ίσως το βύσμα των ακουστικών να μην κάνει καλή επαφή στην υποδοχή.
teo20net Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Να διευκρινίσω αυτό που ανέφερε ο dimitris85 κι εγώ, γιατί πρόσφατα το είδα στο καινούριο μου laptop. Πλέον αρκετά laptop έχουν μία μόνο υποδοχή για μικρόφωνο και ακουστικά, όπως ακριβώς είναι τα handsfree των κινητών. Οπότε πρέπει να βρείς ακουστικά με το κατάλληλο βύσμα. Τα κοινά ακουστικά με 2 βύσματα (1 ακουστικών και 1 μικροφώνου) θα σου δημιουργούν πρόβλημα γιατί δεν "κάθεται" το βύσμα ακριβώς στην υποδοχή. Με "παίξιμο" λίγο μέσα / λίγο έξω θα παίζουν όλα αλλά δεν είναι λύση αυτή.
coolman29 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δοκίμασες άλλα ακουστικά στο συγκεκριμένο λαπτοπ; Πλέον τα λαπτοπ έχουν μια υποδοχή για ακουστικά και για μικρόφωνο, ίσως το βύσμα των ακουστικών να μην κάνει καλή επαφή στην υποδοχή. Σωστος οντως ειναι μια υποδοχη πλεον τωρα το εμαθα,και οντως δεν κανει καλη επαφη,αλλά " οταν το αφηνω και εξέχει " απο την υποδοχη τα αναγνωριζει στις συσκευες αλλά δεν ακουγετε τιποτα.Χωρις ακουστικα εχω ηχο κανονικα.Δεν δοκιμασα άλλα γιατι δεν έχω άλλα lol Θα δοκιμασω αυτα σε αλλο λαπτοπ να δω,αλλά χθες λειτουργουσαν κανονικα που τα δοκιμασα στο αλλο..Και απο οτι διαβαζω στα φορουμ εχουν πολλοι χρηστες προβλημα με τη χρηση ακουστικων στα windows 8.1 Να διευκρινίσω αυτό που ανέφερε ο dimitris85 κι εγώ, γιατί πρόσφατα το είδα στο καινούριο μου laptop. Πλέον αρκετά laptop έχουν μία μόνο υποδοχή για μικρόφωνο και ακουστικά, όπως ακριβώς είναι τα handsfree των κινητών. Οπότε πρέπει να βρείς ακουστικά με το κατάλληλο βύσμα. Τα κοινά ακουστικά με 2 βύσματα (1 ακουστικών και 1 μικροφώνου) θα σου δημιουργούν πρόβλημα γιατί δεν "κάθεται" το βύσμα ακριβώς στην υποδοχή. Με "παίξιμο" λίγο μέσα / λίγο έξω θα παίζουν όλα αλλά δεν είναι λύση αυτή. Tα δικα μου αν και παλια εχουν ενα βισμα,αλλά αυτο με την υποδοχη που λες συμβαινει οντως Το προβλημα ειναι οτι και οταν τα αναγνωριζουν τα windows δεν ακουγεται παλι ηχος Και τα δοκιμασα στο παλιο μου hp και παραγουν ηχο κανονικα δεν ειναι να πεις οτι ειναι χαλασμενα
coolman29 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λυθηκε το προβλημα παιδια στο περιπου...Μου εδωσε ηχο απο μονο του στα΄ακουστικα ξαφνικα,με τη μονη διαφορα οτι πρεπει να εχω το καλωδιο να εξεχει απο τη θυρα,αλλιώς δεν ακουγεται παλι.Δηλαδη τι τυπου ακουστiκα πρεπει να παρω για να παιζουν κανονικα?το μοντελο ειναι hp n2840
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προφανώς το βύσμα των ακουστικών δεν ταιριάζει σωστά στην υποδοχή του λαπτοπ. Άμα συνδέσεις εξωτερικά ηχεία παίζει κανονικα; Δες Site: εδώ
mitsus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λυθηκε το προβλημα παιδια στο περιπου...Μου εδωσε ηχο απο μονο του στα΄ακουστικα ξαφνικα,με τη μονη διαφορα οτι πρεπει να εχω το καλωδιο να εξεχει απο τη θυρα,αλλιώς δεν ακουγεται παλι.Δηλαδη τι τυπου ακουστiκα πρεπει να παρω για να παιζουν κανονικα?το μοντελο ειναι hp n2840 Λογικά κάποια με μικρόφωνο μαζί, για να έχει διαφορετικό jack Στην φώτο του dimitris85, δες την διαφορά στο δεύτερο και στο τρίτο jack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα