Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος μπορεί να βρει το "Πρώτο Θέμα" της 31ης Μαΐου (που κυκλοφόρησε το Σάββατο 30/5 λόγω της αργίας) βρίσκει στην πρώτη σελίδα κουπόνι -20 ευρώ για αγορά Tassimo. Σε συνδυασμό με τις προσφορές στα καταστήματα αυτές τις μέρες να ξεκινούν από τα 39 ευρώ μπορεί να πάρει μια ωραία Tassimo με 19 ευρώ.

Δημοσ.

Όποιος είναι από Θεσ/νίκη και δεν βρίσκει το "Θέμα", του δίνω το κουπόνι μου τζαμπαντάν.

Αρκεί να έρθει από περιοχή Παπάφειο να το πάρει.

Πράγματι, με τις προσφορές βρίσκεις με 19 ευρώ, αλλά έφαγα ξενέρα όταν ανακάλυψα ότι δεν κυκλοφορούν συμβατές κάψουλες για να τη βγάζω φθηνότερα, σε αντίθεση με τις Nesspreso που γίνεται της κακομοίρας στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει η τασιμο?

Στο + ειναι οτι δεν κανει μονο καφε αλλα και σοκολατα , τσαϊ κτλ 

Στα - οτι εχει (μεχρι τωρα) μονο Original καψουλες.

Δημοσ.

το κουπονι ισχυει για ολα τα μαγαζια? και κωτσοβολο και κτλ κτλ?

Σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο (Τσιμισκή), τους το έδειξα και μου είπαν ότι το δέχονται κανονικά.

Τώρα για τους άλλους δεν ξέρω, αλλά δεν χάνεις να κάνεις μια ερώτηση.

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη αν η Tassimo είναι καλύτερη από τη Dolce gusto; Ποια έχει πιο φθηνές κάψουλες;
Το κουπόνι λέει ότι η αγορά μπορεί να γίνει μέχρι 30/6.

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη αν η Tassimo είναι καλύτερη από τη Dolce gusto; Ποια έχει πιο φθηνές κάψουλες;

Το κουπόνι λέει ότι η αγορά μπορεί να γίνει μέχρι 30/6.

Συμφωνώ και εγώ για τον espresso της Dolce. Είναι μακράν καλύτερος (για τα γούστα μου) από αυτόν της Tassimo . Είχα και τις δύο και την tassimo την έδωσα....

Για την dolce έχει βγει και επαναγεμιζόμενη συμβατή κάψουλα ( δεν την εχω χρησιμοποιήσει όμως για να έχω άποψη)

Οι τιμές για τις κάψουλες είναι περίπου ίδιες.

Δημοσ.

Αν την πάρετε και αν στο κατάστημα υπάρχει κοπέλα της Tassimo για promotion μην ξεχάσετε να ζητήσετε δωράκια ποτήρια και δείγματα (...σε περίπτωση που το μοντέλο που προτιμήσετε δεν συνοδεύεται ήδη από πακέτο με δώρα)

Δημοσ.

BTW (απλά ενημερωτικά)  στο Γερμανικό TASSIMO SHOP με αγορά 8 συκευασιών σε κάψουλες σου δίνουν όποια μηχανή θέλεις με 9,99 ευρώ...(φυσικά δεν στέλνει Ελλάδα)
http://www.tassimo.de/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...