kraken92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στη παρέα, γύρισα σήμερα μετά απο ένα περίπου μήνα σπίτι και προσπάθησα να ανοίξω το pc χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είχα αποσυνδέσει τα πάντα πριν φύγω(μπρίζα απο πολύμπριζο ασφαλείας, κλειστό πολύμπριζο, power off στο κουμπάκι του τροφοδοτικού). Μου φαίνεται λοιπόν πολύ περίεργο να έγινε κάτι με ρεύμα εκτός και αν υπάρχουν και άλλες πηγές ενέργειας που τροφοδοτούν το pc και δεν το ξέρω Για να αποκλείσω τη περίπτωση να είναι κάτι άλλο εκτός του τροφοδοτικού το αποσύνδεσα όλο απο το κουτί και δοκίμασα μ'ένα εφεδρικό που χρησιμοποιώ για τέτοιες δουλειές και όλα δούλεψαν μια χαρά. Μόνο με το XFX pro 650W δεν ανοίγει με τίποτα, δεν δίνει ρεύμα στη μητρική (το δοκίμασα και με σελιδοδείκτη αλλά τίποτα) και το λαμπάκι πάνω στη μητρική παραμένει κλειστό. Να επισημάνω οτι το τροφοδοτικό δεν το έχω ουτε ενα χρόνο σχεδόν και δεν το έχω ζορίσει, όχι οτι αυτό δικαιολογεί οτι με χαιρέτησε ενω βρισκόταν σε inactivity εδώ και ένα μήνα. Τέλος, πριν ένα μηνα που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά όλα δούλευαν πένα, αυτό είναι που μου προκαλεί ενδιαφέρον για το τι ώθησε το psu να παει στο παράδεισο. Σκέφτομαι λοιπόν να μιλήσω με xfx για να δω ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης γιατί απ' ότι ξέρω απο άλλες εταιρίες psu που έχω συνεννοηθεί στο παρελθόν δεν υφίσταται επισκευή παρά μονο αντικατάσταση εφόσον ισχύει η εγγύηση. Αν έχει κάποιος εμπειρία απο τη συγκεκριμένη εταιρία να με βοηθήσει λίγο για τη διαδικασία θα του ήμουν ευγνώμων. Επίσης αν έχετε κάτι άλλο στο νου σας να δοκιμάσω πριν το στείλω πίσω ευχαριστως να το κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων.
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 μηπως ειχε προηγηθει καποια διακοπη ρευματος , καποια αυξομειωση τασης (ατιμη δεη) ? καπως ετσι ειχε ψοφησει ενα παλιο που ειχα.....
spyros007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απο εκει που το αγόρασες θα μιλησεις πρώτα,εκτός αν το αγόρασες απο εξωτερικό.
kraken92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 μηπως ειχε προηγηθει καποια διακοπη ρευματος , καποια αυξομειωση τασης (ατιμη δεη) ? καπως ετσι ειχε ψοφησει ενα παλιο που ειχα..... Δεν ήταν στη μπρίζα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρεύμα. Απο εκει που το αγόρασες θα μιλησεις πρώτα,εκτός αν το αγόρασες απο εξωτερικό.Απο eshop το έχω πάρει και είναι τραυματικές οι εμπειρίες μου μ'αυτό το κατάστημα. Γιατί να μη πάω κατευθείαν στην εταιρία?
spyros007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τι να πω εγω,ειχες τρομακτικές έμπειρες απο το μαγαζί αλλα παρόλα αυτα το αγόρασες απο εκει.Τα μεταφορικά ποιος τα πληρωνει,ειναι και βαρυ το ατιμο.Αν δεν τα πληρωνεις εσυ προτίμησε την XFX, διαφορετικά................
kraken92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το πήρα το μάθημα μου αλλά είχε γίνει ήδη το κακό. Δεν αγοράζω πλέον απο κέί εκτός και αν υπάρχει κάποια προσφορά σε μικροπραγματάκια και εργαλεία. Κάνω εγγραφή το s/n του psu στο σιτε της xfx και δεν μαφήνει να επιλέξω μοντέλο βγάζοντας αυτόματα μοντέλο κάρτας γραφικών....Παω να δω και το κουτί να σιγουρευτώ και θα σας ενημερώσω...πολύ περίεργο :/ Edit: Τελικά ίδιο είναι απλά το model number που έλεγε στο site είναι το part number. Έκανα ticket στο site της xfx και περιμένω απάντηση. Update: Μου απάντησαν απο xfx μέσα σε 3 ώρες παρακαλώ και μου είπαν να επικοινωνήσω με τον reseller. Επίσης μου ξεκαθάρισε οτι εφόσον το psu ελεγχθεί και είναι ελλατωματικό πρέπει να απαιτήσω αντικατάσταση. Μίλησα και με το eshop και απο βδομάδα θα πάω να το αφήσω, ελπίζω να μη με ταλαιπωρήσουν. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από kraken92
web_assasin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το eshop γενικοτερα δε δημιουργει προβληματα σε τετοια θεματα. τα τοπικα καταστηματα ειναι που τα ξεφτυλιζουν ολα. το καλο στην περιπτωση σου ειναι οτι το τροφοδοτικο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,αρα και θα στο αλλαξουν η θα σου πιστωσουν τα χρηματα που σημειωτεον,μπορει να ειναι ελαφρως λιγοτερα απο αυτα που πληρωσες,λογω παλαιοτητας του προιοντος,μην ψαχνεις να βγαλεις ακρη εκει. το προβλημα θα το ειχες αν το μηχανημα κουτσοδουλευε,που εκει θα ταλαιπωριοσουν.
kraken92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σήμερα παρέλαβα το καινούργιο psu καθώς στον έλεγχο επιβεβαίωσαν ότι τα είχε φτύσει. Το μόνο θέμα ήταν ότι πλέον δεν βγαίνει το xfx pro series αλλά μόνο το TS οπότε αναγκάστηκαν να μου δώσουν της ίδιας κατηγορίας το XFX TS 650W. Δεν με χάλασε καθώς είναι το καινούριο μοντέλο. Καλά πάει μέχρι στιγμής αλλά πραγματικά από θόρυβο είναι ότι χειρότερο. Όσοι ενδιαφέρονται για αθόρυβο τροφοδοτικό μακριά...Μακάρι να στρώσει αν και δεν νομίζω, έχω την εντύπωση οτι είναι μονίμως στο 100% load.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα