Στρατής Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα lumia 920 και ξαφνικά έπαψε να περιστρέφεται η οθόνη. Εχω κάνει τα βασικά, όπως επανεκκίνηση, reset, επαναφορά συστήματος, αλλά δε λέει με τίποτε να λειτουργήσει. Εν τω μεταξύ θα ήθελα να αποφύγω αποστολή στην αντιπροσωπεία γιατί σε καμια 20αρια μέρες θα φύγω και προφανώς χρειάζομαι το τηλέφωνο. Εχει κανείς κάποια ιδέα σχετικά;
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μαλλον γυροσκοπιο μου κανει.... Θα χρειαστεις σερβις
Στρατής Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς και μένα για γυροσκόπιο μου φαίνεται και ήθελα μπας και απέφευγα το σέρβις. Αλλά μάλλον δεν το γλιτώνω. Και η Νοκια από χρόνους είναι χάλια. Σήμερα ένας φίλος μου είπε ότι αυτό συμβαίνει αν κάποιο update δεν κάτσει καλά και ότι μπορεί ίσως να φτιάξει κι από μόνο του στο επόμενο update... Τι να πω ρε παιδιά. Με απελπίζει η ιδέα τους ενός μήνα στο σέρβις!!!
Στρατής Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πιθανώς. Εκανα πρόσφατα μια αναβάθμιση αλλά δεν πρόσεξα κάτι μέχρι που χρειάστηκα να γυρίσω την οθόνη και πάπαλα. Άλλος μου είπε πως το γυροσκόπιο καμια φορά κολλάει όταν αφήνουμε το κινητό μας κοντά σε συσκευές που μπορεί να το μαγνητίζουν.. Τι να πω..
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δικιο εχει οποιος σου το ειπε.... Ειναι μια βελονα πανω σε φελλο που επιπλεει στο νερο σαν τις πρωτες πυξιδες....λολ. Αυτα ειναι ραδιοαρβυλες ημιμαθων... Μην ασχολεισαι... Τωρα οσον αφορα το update ψαξου σε φορουμς να δεις... Αν και το κοβω χλωμο... Βρε δεν ριχνεις μια δαχτυλια(αντιχειρας-μεσαιος) στον αισθητηρα μην εχει κολλησει;;;; 1
Στρατής Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ρε φίλε (επίτρεψέ μου το "Ρε") μου θύμισες την ταινία Αρμαγεδών. Συγκεκριμένα τον Ρώσο κοσμοναύτη που όταν δε λειτουργούσε τίποτε στο διαστημικό σταθμό άρχισε να κλωτσαει και να βρίζει το καντραν... Χαχαχαχαχ Και ως δια μαγείας όλα λειτούργησαν! Λοιπόν ακολούθησα πιστά τη συμβουλή σου, μάλιστα έβαλα και μια δόση νεύρου και μανίας καθώς και ορισμένα "γαλλικά" και ξαφνικά λειτούργησε!!! Ειλικρινά στο γράφω και γελάω ακόμη. Και δεν κάνω πλάκα! Δεν το πίστευα ούτε ο ίδιος. Με χαλάει η τσαμπα επαναφορά και η δουλειά που χρειάστηκε να κάνω για να το επαναφέρω αλλά χαλάλι μιας και εκτός των άλλων γέλασα κιολας. Χίλια Ευχαριστώ για τη συμβουλή. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αμ τι να σου κανω....βιαστηκες να κανεις επαναφορα....αν ποσταρες πρωτα εδω θα ειχες γλυτωσει... Τεσπα,χαιρομαι που εισαι οκ τωρα 1
Στρατής Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Περεμπιπτόντος... μετα την επαναφορά δεν έχει ακόμη λάβει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού. Να αναμένω ή να ψάξω να τη βρω από τη microsoft; τι προτείνεις;
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν ασχολουμαι με windows phones...sorry περιμενε να απαντησει καποιος γνωστης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα