Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα το λυσεις και το καθαρισεις θα εισαι μια χαρα ,αρκει να εχεις χρονο και ορεξη να βγαλεις ολα τα κουμπια και να τα ξαναβαλεις επειδη το εχω κανει δυο φορες θα σου παρει ωρα αλλα θα δουλευουν ολα κομπλε μετα.

το έφτιαξα τωρα δουλεύει μια χαρά

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

-το γεγονός οτι δουλέυει τώρα δεν σημαίνει οτι δεν θα σταματήσει ξαφνικά αύριο ,θα κάνει να σου έρθει κανα μήνα και πρέπει να πληρώσεις και μεταφορικά νομίζω έτσι ?

+παίρνεις καινούργιο πληκτρολόγιο

Δημοσ.

<p>-το γεγονός οτι δουλέυει τώρα δεν σημαίνει οτι δεν θα σταματήσει ξαφνικά αύριο ,θα κάνει να σου έρθει κανα μήνα και πρέπει να πληρώσεις και μεταφορικά νομίζω έτσι ?<br><br> +παίρνεις καινούργιο πληκτρολόγιο</p>

κοιτά δεν το βιάζομαι. απλά το θέμα είναι αξίζει να το στείλω θα μου το αλλάξουν σίγουρα; ε λογικά ναι πληρώνεις μεταφορικά αλλα ποσά να ειναι πια.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Εστειλα πριν απο λιγες μερες στην corsair! Αμα το στείλεις στειλτο ως συστημενη επιστολη! :) Το συνολικο βαρος πρεπει να ειναι μεχρι 2 κιλα. Προσωπικα για ssd πληρωσα 8 ευρω μεταφορικα.

Τελος δεν νομιζω να κανει μηνα για να ερθει πισω αλλα λιγες μερες, παραθετω την δικη μου περιπτωση

post-325533-0-44647400-1433949506_thumb.jpg

Δημοσ.

<p>Εστειλα πριν απο λιγες μερες στην corsair! Αμα το στείλεις στειλτο ως συστημενη επιστολη! :) Το συνολικο βαρος πρεπει να ειναι μεχρι 2 κιλα. Προσωπικα για ssd πληρωσα 8 ευρω μεταφορικα.</p> <p>Τελος δεν νομιζω να κανει μηνα για να ερθει πισω αλλα λιγες μερες, παραθετω την δικη μου περιπτωση</p>

με ποια μεταφορική το εστειλές εσύ; πιστεύεις οτι αξίζει να το στείλω; γιατι τωρα εχει φτιάξει αλλα δεν ξερω ποσό καιρό θα κρατήσει .

Δημοσ.

<p>Με ελτα! Ναι προφανως και αξιζει... θα σου δωσουν πισω νεο πληκτρολογιο</p>

φοβάμαι μην το στειλω τσάμπα και πληρώσω τα μεταφορικά τσάμπα

Δημοσ.

<p>Τι τους ειχες πει οταν εκανες αιτηση για rma?!</p>

δεν έκανα αίτηση για rma απλά τους ρώτησα εάν μπορούν να μου το φτιάξουν ή εάν υπάρχει κάτι που ν μπορω να κάνω εγω για να το φτιάξω διότι τα δυο πλήκτρα δεν λειτουργούσαν όπως τα αλλα και οτι κολλούσαν κάποιες φορές. και αυτή μου στείλανε μυνημα για RMA

Δημοσ.

Ωραια, στειλτους παλι και πες τους οτι με wd40 εφτιαξε, και αν το θελουν ακομα πισω για rma. Στο site λεει αυτο

You may also be charged if the item received is not covered under the warranty, or is a different item from what was approved.

Δηλαδη αν το στειλεις και δουν οτι δουλευει κανονικα ενω τους ειχες πει οτι δεν δουλευει, στο στελνουν πισω και πληρωνεις τα μεταφορικα εσυ. Γενικα με τετοια πραγματα να εισαι ξεκαθαρος με την εταιρια απο πισω :)

Δημοσ.

<p>Ωραια, στειλτους παλι και πες τους οτι με wd40 εφτιαξε, και αν το θελουν ακομα πισω για rma. Στο site λεει αυτο</p> <p><span style="color:rgb(68,68,68);font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;">You may also be charged if the item received is not covered under the warranty, or is a different item from what was approved.</span></p> <p>Δηλαδη αν το στειλεις και δουν οτι δουλευει κανονικα ενω τους ειχες πει οτι δεν δουλευει, στο στελνουν πισω και πληρωνεις τα μεταφορικα εσυ. Γενικα με τετοια πραγματα να εισαι ξεκαθαρος με την εταιρια απο πισω :)</p>

μα ξεκάθαρος ήθελα να είμαι απλα όταν τους είχα στείλει μύνημα δεν είχα τείνει ακόμη wd40. απλα φοβάμαι να τους πω οτι έριξα wd40 μην μου πουν τιποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...