GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Λοιπον, το εχω κανει, δεν το προτεινω: αντισκωριακο ή γενικως τετοιου τυπου προιοντα, ριξε σταγονες αντισκωριακου πανω στον switch. Τα ηλεκρονικα δεν παθαινουν τιποτα, εχω ριξει σε ολοκληρο κυκλωμα που βραχηκε απο θαλασσινο νερο μετα απο καλο στεγνωμα. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Θα το εκανα στο δικο μου πληκτρολογιο σε παρομοια περιπτωση?: ΝΑΙ, Το συμβουλευω?: ΟΧΙ. Μονο με δικια σου ευθυνη. Μιλα με την corsair,πες τους ακειβως το προβλημα σου, και αν δεν δεχτουν να στο φτιαξουν προχωρα με δικια σου ευθυνη στον παραπανω τροπο. Υ.Γ: ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΖΗΜΙΑ!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 EDIT: WD40 εχω βαλει εγω, δουλεψε μια χαρα στο κυκλωμα! Αν βαλεις τελικα, wd40, πατα το πληκτρο πολλες φορες για να παει παντου το wd40 και για να ξεκολησει φυσικα το πληκτρο απο το υγρο που του εριξες! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
defacer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, είπαμε ζούμε στην εποχή του έτοιμου αλλά να χαλαρώσουμε λίγο... Έπεσε κάτι στο μηχανικό; Το κάνεις βίδες όσο πάει και το καθαρίζεις manually. 2
FasTaker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 WD40 δουλεψε στο δικο μου πλητρολογιο οταν επεσε πανω του σπιτικη λεμοναδα. Το συγκεκριμενο πληκτρολογιο που εχω κανει δεν κανει 15Ε αλλα το WD40 κανει δουλεια. Εγινε σαν καινουργιο και το εχω ακομα μετα συνολικα 9 χρονια το ιδιο πλητρολογιο και δεν εχει εμφανισει το παραμικρο. Εμνα δουλευε το πλητρολογιο αλλα κολλαγαν γυρω στα 10 15 πληκτρα.
estel92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 EDIT: WD40 εχω βαλει εγω, δουλεψε μια χαρα στο κυκλωμα! Αν βαλεις τελικα, wd40, πατα το πληκτρο πολλες φορες για να παει παντου το wd40 και για να ξεκολησει φυσικα το πληκτρο απο το υγρο που του εριξες! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ από που μπορώ να προμηθευτώ αυτό το υγρό?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καταστηματα μηχανικων ειδων, skroutz.gr, μαγαζια της γειτονιας σου αν βρεις κανενα. Κυριως πηγαινε σε κανα praktiker ή κατι τετοιο και θα βρεις σιγουρα! http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?from=catspan&keyphrase=wd40 Να τα!
estel92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια πήγα αγόρασα και φτιάξανε τα πλήκτρα ελπίζω να μην χαλάσουν πάλι στο μέλλον. Χίλια ευχαριστώ! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Χαρηκαμε που βοηθησαμε! Ευκολη και γρηγορη λυση!
hliastsek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αντε μπραβο!!! Αλλη φορα μακρυα απο υγρα το πληκτρολογιο
Zergoulini Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτος στο βιντεακι το υγρο που ριχνει μεσα με το καλαμακι τι ειναι ακριβως? WD40?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δοκιμασε να το καθαρισεισ με λιγο οινόπνευμα σε μια μπατονετα η πηγενε το στην κορσαιρ και πεσ το επαθε ξαφνικα μονο του!!
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παίδες δε θέλω να σας τη χαλάσω αλλά το WD40 έχει λάδι μέσα δε κάνει για τέτοια χρήση. Με καθαρό οινόπνευμα θα κάνει τη δουλειά του. Σε συνδυασμό με νερό όχι σκέτο.
estel92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 <p>Παίδες δε θέλω να σας τη χαλάσω αλλά το WD40 έχει λάδι μέσα δε κάνει για τέτοια χρήση. Με καθαρό οινόπνευμα θα κάνει τη δουλειά του. Σε συνδυασμό με νερό όχι σκέτο.</p> δεν έκανε τιποτε το οινόπνευμα με νερό το προσπάθησα ενώ me το wd40 δουλεύει άψογα εδω και 2 μερες Sent from my iPod touch using Insomnia <p> Αυτος στο βιντεακι το υγρο που ριχνει μεσα με το καλαμακι τι ειναι ακριβως? WD40?</p> όχι είναι ισόπροπυλικη αλκοόλη Sent from my iPod touch using Insomnia
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αμα το λυσεις και το καθαρισεις θα εισαι μια χαρα ,αρκει να εχεις χρονο και ορεξη να βγαλεις ολα τα κουμπια και να τα ξαναβαλεις επειδη το εχω κανει δυο φορες θα σου παρει ωρα αλλα θα δουλευουν ολα κομπλε μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα