estel92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εχθές έπεσε πάνω σε δυο κουμπία του πληκτρολογίου μου red bull έχω το corsair k70 rgb έβγαλα τα κουμπιά το καθάρισα απ έξω αλλά πρέπει ναέχει μπει red bull μέσα δηλαδη κάτω απο τα switches υπάρχει κάποιος τρόπος το καθαρίσω ; Ευχαριστώ Tue, 02 Jun 2015 15:39:54 GMT
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 τουλαχιστο σου εδωσε φτερα? http://forum.notebookreview.com/threads/spilled-red-bull-in-my-keyboard-how-to-clean.545694/
estel92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μπα τι φτερά να μου δώσει αν δεν είχε πέσει στο πληκτρολόγιο ίσως..η εγγύηση λέτε να περάσει εάν το πάω πίσω; Sent from my iPhone using Insomnia
Theo1903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 H corsair έχει απ'τα καλύτερα after-sales support αλλά δεν ξέρω αν σε καλύπτουν στην συγκεκριμένη περίπτωση ...Σε νιώθω απόλυτα πάντως γιατί το πήρα και εγώ πρίν καμιά εβδομάδα και το προσέχω σαν τα μάτια μου με τα λεφτά που έδωσα...
estel92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Άσε το εχω τρεις μήνες το προσέχω σαν τα μάτια μου και έκατσε να πέσει λίγο red bull και ειμαι φουλ ξενερώμένος. Θα το πάω πίσω μπας και αλλα πιστεύω πως δύσκολα θα μου το αλλάξουν Sent from my iPod touch using Insomnia
kraken92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν δεν σου έχει βγάλει κάποιο θέμα είναι κρίμα να το πας πίσω. Btw επειδή έχω τρελό ocd με αυτά τα πράγματα δεν θα το πήγαινα ποτέ σε ελληνική αντιροσωπία για έλεγχο εκτός και αν όντως χρειαζόταν.Με άλλα λόγια αν λειτουργεί κανονικά κρατα το και παρατήρησε με τη χρηση αν έχει κάποιο θέμα γιατί μετα θα μετανιώνεις που ένα πληκτρολόγιο 200ευρώ έχει γρατσουνιές απο τους"προσεκτικούς" στο servise. PS. Σε τόσο ακριβα πληκτρολόγια συμβιβάζεσαι και αφήνεις το ποτό σου 10 μέτρα απο εκεί που κάθεσε, δεν το διακινδυνεύεις ποτέ. Οκ το καταλαβαίνω λάθη γίνονται αλλα γι' αυτό λέω οτι αν σε ενδιαφέρει η κατάσταση του και να είναι όμορφο μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης χρειάζονται καποιοι συμβιβασμοί.Εγω που έχω θεματάκι με αυτά τα πράγματα δεν με πειράζει και πολύ. 1
estel92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το θέμα το είναι ότι το ένα απο τα δυο κουμπιά δεν λειτουργή σωστά. Και το χρεισιμοποθο αρκετά συχνά. Κι εγω το φοβάμαι πολυ αυτο με τις γρατζουνιές που λες δε. Ξερω τι να κανω Sent from my iPod touch using Insomnia
kraken92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Όταν έγινε το περιστατικό το έβγαλες κατευθείαν απο το pc; Προσπάθησες να το στεγνώσεις με κάποιο τρόπο;
hliastsek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ηταν απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουσες να χυσεις πανω στο πληκτρολογιο, λογω της ζαχαρης! Κανε ενα ticket στην corsair https://corsair.secure.force.com/ Δεν νομιζω να στο αλλαξει λογω των χαλασμενων πληκτρων αλλα ποτε δεν ξερεις!!
estel92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ηταν απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουσες να χυσεις πανω στο πληκτρολογιο, λογω της ζαχαρης! Κανε ενα ticket στην corsair https://corsair.secure.force.com/ Δεν νομιζω να στο αλλαξει λογω των χαλασμενων πληκτρων αλλα ποτε δεν ξερεις!! να τους πω την αλήθεια ότι έπεσε reb bull h να τους πω ότι άπλα δεν λειτουργούν σωστά τα 2 πλήκτρα?
hliastsek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 να τους πω την αλήθεια ότι έπεσε reb bull h να τους πω ότι άπλα δεν λειτουργούν σωστά τα 2 πλήκτρα? Τι να σου πω δεν ξερω!! Το εχεις καθαρισει καλα? Νομιζω θα το καταλαβουν αλλα πες τους οτι δεν δουλευουν σωστα τα 2 πληκτρα
estel92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τι να σου πω δεν ξερω!! Το εχεις καθαρισει καλα? Νομιζω θα το καταλαβουν αλλα πες τους οτι δεν δουλευουν σωστα τα 2 πληκτρα σίγουρα θα το καταλάβουν. δεν θέλω να μου κάνουν RMA άπλα εάν γίνετε ίσως να μου το επισκευάσουν γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εχει περασει υγρο και μεσα απο το switch? Δεν ξερω αν θα στο φτιαξουν! Λενε, ειναι δικια σου ζημια! Τωρα αν το εχεις καθαρισει καλα, και αν δεν εχει περασει υγρο μεσα, τοτε και πιστευω μονο τοτε θα στο φτιαξουν!
estel92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εχει περασει υγρο και μεσα απο το switch? Δεν ξερω αν θα στο φτιαξουν! Λενε, ειναι δικια σου ζημια! Τωρα αν το εχεις καθαρισει καλα, και αν δεν εχει περασει υγρο μεσα, τοτε και πιστευω μονο τοτε θα στο φτιαξουν! το έχω καθαρίσει δεν ξέρω εάν έχει περάσει άλλα για να κολλάνε κάποιες φορές πρέπει να έχει περάσει. το θέμα είναι ότι λειτουργούν κανονικά άπλα δεν επανέρχονται στην θέση τούς όπως τα άλλα
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 PS. Σε τόσο ακριβα πληκτρολόγια συμβιβάζεσαι και αφήνεις το ποτό σου 10 μέτρα απο εκεί που κάθεσε, δεν το διακινδυνεύεις ποτέ. Οκ το καταλαβαίνω λάθη γίνονται αλλα γι' αυτό λέω οτι αν σε ενδιαφέρει η κατάσταση του και να είναι όμορφο μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης χρειάζονται καποιοι συμβιβασμοί.Εγω που έχω θεματάκι με αυτά τα πράγματα δεν με πειράζει και πολύ. +00 σε αυτό, όχι μόνο τώρα που έχω το k70 αλλά ανέκαθεν δεν είχα ποτέ υγρά πάνω στο γραφείο και όταν κάθονται άλλοι στον υπολογιστή μου γίνομαι τρελός, τα ποτήρια πάντα μακριά 150€ το πληκτρολόγιο, 80€ το ποντίκι και το κουτί που είναι από δίπλα και είναι τρύπιο από πάνω στη καλύτερη να βρεξω 300€ κάρτα Ε είναι μαλακία να κλαις τόσα λεφτά για να έχεις ακριβώς δίπλα σου το αναψυκτικό σου.. Ας γίνει μάθημα στον ts για το μέλλον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα