Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπαταρία MLS Giant 3G

Eirini2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος MLS Giant 3G και έχει το εξής πρόβλημα με τη μπαταρία:

αφού φορτίσω το tablet και η μπαταρία βρίσκεται στο 100%, ανοίγω τον browser βλέπω κάποιες σελίδες, στη συνέχεια παίζω κάποιο παιχνίδι, το βάζω σε idle και τέλος βάζω μία ταινία, παρατηρώ ότι το ποσοστό μπαταρίας κολλάει σε ένα νούμερο και από εκεί και πέρα δεν πέφτει όσο συνεχίζει να γίνεται χρήση του tablet ώσπου ξαφνικά κλείνει. Ωστόσο δε θα συμβεί το ίδιο (το ποσοστό θα πέφτει γραμμικά) αν μετά τη φόρτιση χρησιμοποιήσω μόνο μία εφαρμογή. Το πρόβλημα δηλαδή βρίσκεται στη εναλλαγή των εφαρμογών, όταν εναλλάσονται οι εφαρμογές δεν μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση της μπαταρίας που απομένει άρα o χρήστης δε γνωρίζει πότε το tablet θα ξεμείνει από μπαταρία. Έχω διαβάσει σε σχόλια στο ali express κάποιοι που αγόρασαν το ίδιο tablet (Cube talk 9X U65GT) είχαν το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα το έστειλα στην mls και μου είπαν ότι δεν είχαν γίνει κάποιες ενημερώσεις. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. Η mls τελικά έχει πολύ κακό service. Επικοινώνησα μαζί της και το μόνο που μου είπαν είναι ότι έτσι είναι η μπαταρία και ότι μάλλον κολλάει το ποσοστό. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν.  Βρήκες καμία λύση; Γιατί έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...