Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα το οπτικο αποτελεσμα θα ειμαι προσωπικα λιγο επιφυλακτικος μετα το αποτελεσμα του DS 2 πριν βγει και μετα που βγηκε.

Στην συγκεκριμενη σειρα δεν ασχολησε με το οπτικο αποτελεσμα. :-D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία τοπία που μερικά θυμίζουν και το bloodborne.

Όντως το art θυμίζει ένα πάντρεμα Bloodborne και DS. Δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο πάντως. 

• Like 5
Δημοσ.

Όντως το art θυμίζει ένα πάντρεμα Bloodborne και DS. Δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο πάντως. 

Aυτο θα ηταν το  ιδανικο η χρυση τομη ,μακαρι να κατευθυνθουν προς τα εκει θα μιλαμε για νεο επος .

• Like 1
Δημοσ.

^ έτσι , πρέπει να γίνει επιστροφή στη σαπίλα των κάστρων, δασών και των βάλτων, στο DaS2 η σαπίλα ήταν απούσα...

• Like 2
Δημοσ.

^ έτσι , πρέπει να γίνει επιστροφή στη σαπίλα των κάστρων, δασών και των βάλτων, στο DaS2 η σαπίλα ήταν απούσα...

Και θέλουμε και τις ανάλογες καιρικές συνθήκες όπως βαριά συννεφιά, ομίχλη, πίσσα σκοτάδι (ή όλα μαζί) και άλλα τέτοια καταθλιπτικά. Πρέπει να μαυρίζει η ψυχή σου όταν παίζεις...  :-D

Να πάρει πόδι αυτή η απαράδεκτη και κακόγουστη λιακάδα από το 2.

• Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που μου είχε φέρει στο μυαλό το όνομα "Lost Izalith" ήταν ο Lovecraft. Τελικά μάλλον ο Miyazaki είναι avid reader του συγκεκριμένου συγγραφέα αν κρίνουμε και από την αισθητική του πρόσφατου Bloodborne  ;).  

• Like 2
Δημοσ.

^ θέλω Boletaria, Valley of Defilement, Tower of Latria, Tombs και Darkroot v2.0  :-D

Επίσης μου άρεσε και η Lost Izalith περιοχή  -_-

Εσύ παιδί μου έχεις χοντρό πρόβλημα... :-D :-D :mrgreen:

Δημοσ.

:lol:  :lol:  :lol:

μετρούσε τρελά , ακόμα και το σημείο που είχε μόνο λάβα... λίγο τα mobs (50% dinos) ήταν άκυρα εκεί αλλά ακόμα και έτσι είχαν κάτι το ιδιαίτερο  -_-

Δημοσ.

Αγαπημενη μου παντως περιοχη σαν ιδεα απο το DS1 ηταν και ο πινακας(Painted world) οπως επισης και το τελευταιο boss σε αυτο :)

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπημενη μου παντως περιοχη σαν ιδεα απο το DS1 ηταν και ο πινακας(Painted world) οπως επισης και το τελευταιο boss σε αυτο :)

Το painted world of Ariamis και το σκοτεινό Anor Londo ήταν οι αγαπημένες μου αισθητικά περιοχές στο πρώτο DaS. Κατά τα άλλα νομίζω ότι πρέπει να πέσει στο τρίτο DaS λίγο αίμα και από Bloodborne αλλά και από Demon Souls (Tower of Latria = απίστευτη υλοποίηση και ατμόσφαιρα). 

• Like 3
Δημοσ.

παίδες μη το ψάχνετε, στα DeS/DaS1 σχεδόν τα πάντα είναι μια χαρά ατμοσφαιρικά... στο Ariamis έχω κάψει άπειρες ώρες PvP και humanity farming

• Like 1
Δημοσ.

ισχυει απλα μην το ψαχνεται,το DS1 ειναι αριστουργημα απο level design δεν υπαρχει κατι που να ναι περιττο,βαρετο η να ειναι out of place

απτην αλλη ενω το DS2 βελτιωσε τα πραγματα σε combat και online play,υστερουσε στον παραπανω τομεα....

Ενα fusion DS2 με DS1 αντε βαλε και λιγο Bloodborne και μετα jizz in our pants ξεκαθαρα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...