stavros88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Φημες για ανακοινωση του Dark Souls 3 στην Ε3 με director μαλιστα τον Hidetaka Miyazaki! http://www.vg247.com/2015/06/02/source-miyazakis-dark-souls-3-ready-for-e3-announcement/ 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Φημες για ανακοινωση του Dark Souls 3 στην Ε3 με director μαλιστα τον Hidetaka Miyazaki! http://www.vg247.com/2015/06/02/source-miyazakis-dark-souls-3-ready-for-e3-announcement/ Αυτο αν επιβεβαιωθει θα ειναι η ειδηση της χρονιας .Μου τρεχουν τα σαλια απο τωρα !
keropi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πολύ το φοβάμαι ότι θα είναι καμοιά μετριότητα σαν το 2 όσο και αν δεν μου αρέσει η ιδέα. Προσωπικά είχα μεγάλες προσδοκίες για το 2 μετά το κάψιμο που έριξα στο 1 αλλά στο τέλος με απογοήτευσε. Το έππος του 1 δεν το φτάνει με την καμοία και είναι πολύ κρίμα. Πρέπει να πέσει πολύ δουλειά στο 3 για να φτάσει ποιοτικά _τουλάχιστον_ το 1 και να στέκει και κάπως στο ΒΒ. ... μακάρι να βγάζανε κανα remaster το 1 με τα bugs των covenants διορθωμένα και dedicated server, εκεί θα μέναμε παγωτό για άλλη μια φορά , και μόνο η πιθανότητα να σε κάνει infest ένας gravelord και να τον κυνηγάς να τον φας φτάνει και περισσεύει
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία...αν θα είναι του Miyazaki και της ομάδας του ή όχι. Αν ναι τότε θα μιλάμε για επικούρα, αν όχι θα είναι απλά ένα απλά καλό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται άρρωστα μυαλά από πίσω για να δημιουργηθούν όπως πρέπει. Το ότι θα είναι Multiplatform είναι δεδομένο. 4
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πολύ το φοβάμαι ότι θα είναι καμοιά μετριότητα σαν το 2 όσο και αν δεν μου αρέσει η ιδέα. Προσωπικά είχα μεγάλες προσδοκίες για το 2 μετά το κάψιμο που έριξα στο 1 αλλά στο τέλος με απογοήτευσε. Το έππος του 1 δεν το φτάνει με την καμοία και είναι πολύ κρίμα. Πρέπει να πέσει πολύ δουλειά στο 3 για να φτάσει ποιοτικά _τουλάχιστον_ το 1 και να στέκει και κάπως στο ΒΒ. ... μακάρι να βγάζανε κανα remaster το 1 με τα bugs των covenants διορθωμένα και dedicated server, εκεί θα μέναμε παγωτό για άλλη μια φορά , και μόνο η πιθανότητα να σε κάνει infest ένας gravelord και να τον κυνηγάς να τον φας φτάνει και περισσεύει Μπορει το 1 να κερδισε κυριως οσον αφορα τον τομεα των Bosses,αλλα στην παρουσα φαση του το Scholar of the First sin μαζι με τα 3 Dlc ειναι απο τα κορυφαια παιχνιδια που κυκλοφορουν.Μετριοτητα δεν το λες με την καμια αν οντως το εχεις παιξει ολο το παιχνιδι+τα 3 Dlc. Φοβερο πακετο για μολις 24ευρω. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το πρόβλημα με τα παιχνίδια souls είναι ότι είναι παιχνίδι κατηγορίας Zelda (πλέον) στον τομέα του. Είναι μοναδικό και όπως και το Zelda περιμένουμε -κάθε- ένα από τα παιχνίδια να είναι απλά εξαιρετικό και δουλειά "ψυχής". Προτιμώ ένα παιχνίδι να έχει κάποια θέματα που δεν θυσιάζει το οπτικό όραμα του δημιουργού παρά ένα "ξερό" και "άψυχο" παιχνίδι.
metallica 13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ποτε τα προλαβαινει ολα αυτος ο miyazaki!μηπως ειναι λιγο νωρις για το 3?
keropi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπορει το 1 να κερδισε κυριως οσον αφορα τον τομεα των Bosses,αλλα στην παρουσα φαση του το Scholar of the First sin μαζι με τα 3 Dlc ειναι απο τα κορυφαια παιχνιδια που κυκλοφορουν.Μετριοτητα δεν το λες με την καμια αν οντως το εχεις παιξει ολο το παιχνιδι+τα 3 Dlc. Φοβερο πακετο για μολις 24ευρω. Και το έχω παίξει, και το έχω αγοράσει 3 φορές (ps3/pc/ps4) γιατί ακριβώς ήταν καλό σε σχέση με ότι κυκλοφορούσε. ΑΛΛΑ σε σχέση με το 1 είναι και παραμένει μια μετριότητα - τα dlc βοήθησαν αλλά δεν φτιάχνει έτσι το "πακέτο"... και δεν είναι μόνο τα bosses , βάλε και ατμόσφαιρα, κόσμο, lore, covenants... έχουν αναλυθεί πολλές φορές τα σημεία προχειρότητας του 2, μη τα γράφω πάλι... Τα ανωτέρω φυσικά είναι προσωπική άποψη όπως προείπα , περί ορέξεως...
D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ποτε τα προλαβαινει ολα αυτος ο miyazaki!μηπως ειναι λιγο νωρις για το 3? Τώρα που το λες όντως. Μόλις τελείωσε το Bloodborne το οποίο περιμένει και expansion, ξεκίνησε ήδη να δουλεύει πάνω στο DS3? Πάντως εαν έχουν να δείξουν κάτι χειροπιαστό πάνω στο DS3 στην E3, σημαίνει ότι βρίσκεται εδώ και καιρό στην αναπτυξη. Οπότε λίγο χλωμό το κόβω να συμμετέχει ενεργά ο Miyazaki. Ίσως περισσότερο ως σύμβουλος... Πάντως προσωπικά αν και το DS2 το θεωρώ πολύ καλό παιχνίδι, το art direction και γενικά η φωτεινή ατμόσφαιρα του κόσμου δεν μου άρεσαν καθόλου σε σχέση με το πρώτο. Όπως είχε πει και κάποιο άλλο μέλος, ήταν λες και έπαιζα πχ dragon age. Υποκειμενικό αυτό βέβαια αλλά ελπίζω να το ξαναγυρίσουν στην παλιά καλή σαπίλα που μάθαμε από το 1. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Οσον αφορα το οπτικο αποτελεσμα θα ειμαι προσωπικα λιγο επιφυλακτικος μετα το αποτελεσμα του DS 2 πριν βγει και μετα που βγηκε.
gildo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ωραία τοπία που μερικά θυμίζουν και το bloodborne.Λογικα θα αναβαθμίσουν και τα γραφικά στο παιχνίδι.Πρέπει να το δούλευε παράλληλα με το bloodborne ο omiguza το ds3 και το ξεφούρνισε τωρα το νεο.
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εχω παθει σοκ το θελω οπως οι χοντρες το κολαν ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις