Dimitra21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάρω τον AMD FX-8350 ΜΕ ΜΙΑ ΨΉΚΤΡΑ Hyper 212 evo, μητρική την Asrock 970 extreme3 και μνήμη ram G. Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz. Τι λέτε είναι καλός ο συνδυασμός Η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή ή θα έχω πρόβλημα... Ακούω απόψεις... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από Dimitra21 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Για μητρική, δες την Asrock 970 fatality, πολύ καλή και δυνατή μητρική! http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20970%20Performance/
umbrella co. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εαν μας εγραφες και για ποιο σκοπο το θελεις το συγκεκριμενο συστημα θα μας βοηθουσες ακομα περισσοτερο...
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εαν μας εγραφες και για ποιο σκοπο το θελεις το συγκεκριμενο συστημα θα μας βοηθουσες ακομα περισσοτερο... πως θα βοηθησει αυτο στην επιλογη μητρικης?
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 πως θα βοηθησει αυτο στην επιλογη μητρικης? καλα κανει και ρωτησε γιατι υπαρχουν αρκετες απαντησεις.πχ σεναριο 1.εαν το θελει για games θα του πουμε να κανει overclock.εαν κανει overclock η μητρικη δεν κανει που επελεξε πρωτη. σεναριο 2.εαν δεν το θελει για games αλλα για rendering (λεμε τωρα) παλι θα του πουμε να τον ανεβασει λιγο. σεναριο 3.εαν το θελει για νορμαλ χρηση παιζει ενα ενδεχομενο να του πουμε να μην κανει overclock.αλλα εκει δεν λεει να παει στον οχταπυρηνο που θελει και θα του πουμε να παει στον εξαπυρηνο 6300 γιατι παλι η μητρικη δεν κανει και για τον 8πυρηνο σε στοκ κατασταση. σεναριο 4.εαν πει οτι ειναι για games και δεν θα κανει overclock οταν εμεις του το προτεινουμε,παλι παμε στο τελος του σεναριου 3 οπου η μητρικη δεν ειναι καλη για τον 8πυρηνο εστω και σε στοκ. σεναριο 5.καταλαβαινεις που το παω.οι χρηστες του insomnia προσπαθουμε να προβλεψουμε το μελλον κοιτωντας και με αυτες τις ερωτησεις τι τροφοδοτικο θα χρειαστει και τι καρτα γραφικων.ειμαστε πολυ μπροστα 2
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το δεδομενο που απο οτι καταλαβα ξερουμε και οι 2 ειναι οτι η μητρικη δεν ειναι καλη...
Camal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω τον AMD FX-8330 ΜΕ ΜΙΑ ΨΉΚΤΡΑ Hyper 212 evo, μητρική την Asrock 970 extreme3 και μνήμη ram G. Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz. Τι λέτε είναι καλός ο συνδυασμός Η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή ή θα έχω πρόβλημα... Ακούω απόψεις... Το καλύτερο VFM νομίζω ότι το έχει η Gigabyte 970 UD3P. Δεν θα έπερνα την asrock λόγω μικρού power phase. Μνήμες πάρε 1866. Η ψύκτρα είναι καλή αρκεί να χωράει στο κουτί σου (στο ύψος)
Dimitra21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συγνώμη παιδιά 8350 εννοούσα. Θέλω να το δουλέψω για να φτιάχνω βίντεο και γενικά να αντέχει το cyberlink powerdirector για επεξεργασία βιντεο
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συγνώμη παιδιά 8350 εννοούσα. Θέλω να το δουλέψω για να φτιάχνω βίντεο και γενικά να αντέχει το cyberlink powerdirector για επεξεργασία βιντεο Μια χαρά θα'σαι.Μπορείς να πας και σε 8320/8320Ε πάντως.
Joker'86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συγνώμη παιδιά 8350 εννοούσα. Θέλω να το δουλέψω για να φτιάχνω βίντεο και γενικά να αντέχει το cyberlink powerdirector για επεξεργασία βιντεο Φίλε μου ασχολούμαι μόνο με Adobe Premiere και θα σου πω τα εξής που δεν στα είπε κανένας,καταρχήν θα πρέπει να το υπολογίζεις ότι ένα νορμαλ Pc δεν κάνει για Render Και δεν αρκεί μόνο ο επεξεργαστης,καλό θα ήταν να το δουλεύεις με Nvidia κάρτα γραφικών ώστε να σου κάνω render μετα τα cuda cores Που το έχει μόνο η Nvidia, επομένως αφαιρείς την επεξεργαστική δύναμη,καλός είναι και ο 8350 αλλά δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο θες και 16 ram to ελαχιστο,ασχέτως ταχύτητας γιατι ο ρόλος της ραμ στο μονταζ είναι καθαρά "αποθηκευτικός" ,επίσης θές και ssd για να σου διαβάζει τα video γρήγορα και να μην καθυστερέι να στα ανοίξει,Επομένως θέλω να καταλήξω ότι ας λογικευτούμε αλλά είπαμ ο επεξεργαστής είναι το παν αλλα και μια μηχανη ferrari να πάρω και να το βάλω σε αμάξωμα fiat punto δεν θα αποδώσει,Γιατί το έχω ψάξει. Ευχαριστώ Πάντα φιλικά Αντώνης Σαμαράς Σκέφτομαι να πάρω τον AMD FX-8350 ΜΕ ΜΙΑ ΨΉΚΤΡΑ Hyper 212 evo, μητρική την Asrock 970 extreme3 και μνήμη ram G. Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz. Τι λέτε είναι καλός ο συνδυασμός Η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή ή θα έχω πρόβλημα... Ακούω απόψεις...
spiti Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ο 4460 με την μαμισια ψύκτρα (δεν χρειάζεται να την αλλαξεις εκτός αν τον στρεσσάρεις συστηματικά) είναι ποιο φθηνός από τον AMD FX-8330 ΜΕ ΜΙΑ ΨΉΚΤΡΑ Hyper 212 evo δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράσεις κάτι που είναι ποιο αργό στο 99,9999% των εφαρμογών/παιχνιδιών και ποιο ακριβό μαζί με την απαραίτητη ψύκτρα. εκτός αν χρησιμοποιείς κατα κύριο λόγο τις 3 μοναδικές εφαρμογές που είναι ποιο γρήγορος ο AMD
iborakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω τον AMD FX-8350 ΜΕ ΜΙΑ ΨΉΚΤΡΑ Hyper 212 evo, μητρική την Asrock 970 extreme3 και μνήμη ram G. Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz. Τι λέτε είναι καλός ο συνδυασμός Η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή ή θα έχω πρόβλημα... Ακούω απόψεις... ωραία cpu. παιδιά αν δείτε τι cpu 8350 που λέει δεν είναι μόνο για ένα απλό chatting-broswer και από τα 16 gb ram θα καταλάβαινε ο καθένας ότι το θέλει για δουλειά-ίσως games.η motherboard που έχεις βρει κάνει για τι cpu από socket σαν τιμή είναι άπλα καλή για ψήκτρα τώρα σκέψου ότι αν έχεις καλή ψήκτρα έχεις καλή απόδοση στη cpu. καλή δεν σημαίνει και ακριβή.η motherboard που έχεις βρει πρέπει 1. να σε βολευη κατά κατά καπιο τρόπο από βύσματα και τετια και εσωτερικά και εξωτερικά 2. να ξέρεις τι προσφερη να θες να κάνει περαιτέρω αναβάθμισης στο μέλλον 3. γιατί ram μην βασίζεσαι μόνο εκεί(ddr3 και ταχύτητες) υπαρχή λίστα που λέει όλες τις ραμ που τεσταραν στη motherboard για σιγουριά αυτά σίγουρα υπάρχουν και άλλα (κάλο hardware ) για ψήκτρα συγνώμη άλλα δεν είμαι και πολύ ειδικός εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα