SETH-X Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό κινητό πριν λίγο το έπιασα στα χερία μου, αντιδράει άψογα και έχει φοβερή οθόνη, για τα λεφτά του προτείνω ανεπιφύλακτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό κινητό πριν λίγο το έπιασα στα χερία μου, αντιδράει άψογα και έχει φοβερή οθόνη, για τα λεφτά του προτείνω ανεπιφύλακτα Το πηρες δηλαδή από το κατάστημα του θεματος;
louben Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπον μου ηλθε μηνυμα οτι η παραγγελια μου απεσταλη με acs.Λογικα θα ειναι εδω αυριο.Απλα τους εστειλα και mail σχετικα με το θεμα της εγγυησης και με εγραψαν. Αν παει καποιος απο εκει αυριο να παραλαβει μπορει να το διευκρινησει (και να το διασταυρωσει μεσω ΙΜΕΙ) γιατι αν ειναι παραεισαγωγη δεν το παραλαμβανω.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπον μου ηλθε μηνυμα οτι η παραγγελια μου απεσταλη με acs.Λογικα θα ειναι εδω αυριο.Απλα τους εστειλα και mail σχετικα με το θεμα της εγγυησης και με εγραψαν. Αν παει καποιος απο εκει αυριο να παραλαβει μπορει να το διευκρινησει (και να το διασταυρωσει μεσω ΙΜΕΙ) γιατι αν ειναι παραεισαγωγη δεν το παραλαμβανω. Όλα αυτά τα μαγαζιά παραεισαγωγές δεν φέρνουν; Γιατί να μην παραλάβεις;
Razor_7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 οντως,εννοειται οτι ειναι παραεισαγωγης.Το περιεργο θα ειναι να σου 'ρθει και να 'ναι απο Ελληνικη αντιπροσωπεια. 1
bill987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδες ολα σκρουτζομαγαζα παραεισαγωγης φαιρνουν γι' αυτο και οι χαμηλοτερες τιμες! Η εγγυηση ισχυει κανονικα 2 χρονια, αρκει να ειναι ευρωπαικο! 1
louben Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ισχυει κανονικα δυο χρονια απο ελλαδα ή απο την χωρα προελευσης?Δηλαδη αν χαλασει και το παω ελλαδα το δεχονται η οχι?
bill987 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ισχυει κανονικα δυο χρονια απο ελλαδα ή απο την χωρα προελευσης?Δηλαδη αν χαλασει και το παω ελλαδα το δεχονται η οχι? Το δέχονται κανονικά! Τουλάχιστον για τα κινητά!
Aias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα.Μου ειπαν οτι το εχουν παραγγειλει απο το εξωτερικο και οσο αφορα την εγγυηση εχει κανονικα 2 χρονια απο την ελληνικη αντιπροσωπεια.
louben Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Για οσους γνωριζουν παιζει κατι τετοιο?Μηπως να παιρναμε τηλεφωνο την αντιπροσωπεια για επιβεβαιωση?Και κατι ακομη?ΠΑρελαβε κανενας?Εμενα εχει ελθει στην πολη μου αλλα θα παραλαβω μαλλον δευτερα.
mandoctor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδιά χαλαρώστε. Έχω το 920 ιταλικό και έχει κανονικά εγγύσηση και Ελλάδα. Μόλις χθες ήμουν στη Nokia στο Περιστέρι γιατί μου χάλασε ο ασύρματος φορτιστής και ξαναρώτησα. Αξεσουάρ έχουν μόνο 6 μήνες εγγύηση αντιπροσωπείας (δυστυχώς) και τα τηλέφωνα 2 χρόνια. Προυπόθεση να προέρχονται από Ευρωπαική χώρα.
louben Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Λοιπον το παρελαβα. Με ελεγχο του Ιμει εδω http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/warranty-check/ δειχνει οτι καλυπτεται κανονικα. Οδηγιες στα ιταλικα,γερμανικα,γαλλικα. To τηλεφωνο μαλλον ειναι γερμανικο αφου στα γερμανικα ειναι και το αρχικο μενου. Η συσκευασια ταλαιπωρημενη,οι ζελατινες τηελφωνου και μπαταριας ξεσφραγιστες,και το τηλεφωνο ειχε πανω μια δακτυλια(!) κατα τα αλλα οχι γρατζουνιες κτλ. Επισης με το που εβαλα την μπαταρια το τηλεφωνο ανοιξε(η μπαταρια φορτισμενη ως τη μεση), και ξεκινησε τη διαδικασια παραμετροποιησης (απο τα γερμανικα οπως προειπα). Αυτα προς το παρον.
Aias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παρελαβα και εγω.το κινητο ειναι lumia 640 3g cyan. σφραγισμενο στο κουτι και ολοκαινουργο.πιθανον γερμανικο αφου το αρχικο μενου ηταν στα γερμανικα.παρελαβα απο το καταστημα που ειναι σε σημειο που δεν βλεπει ματι κοσμου.φαινεται οτι λειτουργουν εξ ολοκληρου με παραγγελιες online. πολυ εξυπηρετικοι και μου ειπαν 2χρονια εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπια μεσω της αποδειξης που ηταν απο σχεδον φορητη συσκευη αποδειξεων (σαν αυτη στα περιπτερα).αυτα, το κινητο λειτουργει αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα