voltmod Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τις εταιρείες LEGO Group., TT Games, WB Games/ Warner Bros. Entertainment να ανακοινώνουν τον αντίπαλο του Minecraft και πρόσφατα διέθεσαν το... Lego Worlds. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για Windows μέσω του προγράμματος Early Access στο Steam έναντι $17 και υπόσχεται στους χρήστες ότι θα μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από το να αντιμετωπίζουν creepers και να κατασκευάζουν κτίρια. Οι χρήστες μπορούν να επέμβουν στο περιβάλλον από τουβλάκια LEGO σε μεγάλη κλίμακα, και να έχουν πρόσβαση σε "έτοιμα" οχήματα (ακόμα και σε... δράκους) για να μετακινούνται. Από το παιχνίδι, τουλάχιστον για την ώρα απουσιάζει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: το multiplayer mode. To σπουδαίο αυτό χαρακτηριστικό θα φτάσει στους χρήστες σε μελλοντική αναβάθμιση του παιχνιδιού. Site: Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Χωρίς mods θα πάει ά πατο. Αν επιτρέψουν και mods τότε κάτι γίνεται. Μην ξεχνάμε ότι το MC το αγόρασε η Μ$ και παρότι δεν είναι EA, έχει και αυτή τη φήμη της στο να καταστρέφει games.
atropa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 άμα κάνουν καλό multi και επιτρέπουν τα mods ίσως να έχει μια ευκαιρία από τον 9 χρονο μου που είναι die hard minecrafter.. 1
isspro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλο αλλα καθαρη κοπια απο το minecraft δεν παιζω απλα τη γνωμη μου λεω
hawkpilot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ήθελα να ξέρω τι έχουν βρει στο MC και το θεωρούν καλό παιχνίδι. 20
Xander Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ήθελα να ξέρω τι έχουν βρει στο MC και το θεωρούν καλό παιχνίδι. 15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ήθελα να ξέρω τι έχουν βρει στο MC και το θεωρούν καλό παιχνίδι. γούστα? 2
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τo MC είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που αξίζει τα λεφτά του. Το παίζεις πολύ περισσότερες ώρες από οποιοδήποτε άλλο και κοστίζει 20€. 6
michael92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι 15$ που κάνει το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το να αγοράσεις πραγματικά lego που είναι μια σταλιά μέσα, άσε που μπορεί να τα πατήσεις κιόλας 2
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Στο minecraft το επίσημο στο Android υπάρχει multiplayer?
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έκανα καμιά 2-3 (10...18...27...53) απόπειρες για minecraft και δεν άντεξα πάνω από ώρα. Το Lego μου φάνηκε πολύ πιο νορμάλ που σκέφτομαι ακόμα και τα 15€ να δώσω 3
dantouan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ακομα να καταλαβω πως παιζεται αυτη η μ@λ@κια... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα