Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τις εταιρείες LEGO Group., TT Games, WB Games/ Warner Bros. Entertainment να ανακοινώνουν τον αντίπαλο του Minecraft και πρόσφατα διέθεσαν το... Lego Worlds.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για Windows μέσω του προγράμματος Early Access στο Steam έναντι $17 και υπόσχεται στους χρήστες ότι θα μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από το να αντιμετωπίζουν creepers και να κατασκευάζουν κτίρια.

Οι χρήστες μπορούν να επέμβουν στο περιβάλλον από τουβλάκια LEGO σε μεγάλη κλίμακα, και να έχουν πρόσβαση σε "έτοιμα" οχήματα (ακόμα και σε... δράκους) για να μετακινούνται.

Από το παιχνίδι, τουλάχιστον για την ώρα απουσιάζει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: το multiplayer mode. To σπουδαίο αυτό χαρακτηριστικό θα φτάσει στους χρήστες σε μελλοντική αναβάθμιση του παιχνιδιού.

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Χωρίς mods θα πάει ά πατο. Αν επιτρέψουν και mods τότε κάτι γίνεται. Μην ξεχνάμε ότι το MC το αγόρασε η Μ$ και παρότι δεν είναι EA, έχει και αυτή τη φήμη της στο να καταστρέφει games.

Δημοσ.

άμα κάνουν καλό multi και επιτρέπουν τα mods ίσως να έχει μια ευκαιρία από τον 9 χρονο μου που είναι die hard minecrafter..  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ήθελα να ξέρω τι έχουν βρει στο MC και το θεωρούν καλό παιχνίδι.

γούστα?

• Like 2
Δημοσ.

Τo MC είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που αξίζει τα λεφτά του. Το παίζεις πολύ περισσότερες ώρες από οποιοδήποτε άλλο και κοστίζει 20€.

• Like 6
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι 15$ που κάνει το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το να αγοράσεις πραγματικά lego που είναι μια σταλιά μέσα, άσε που μπορεί να τα πατήσεις κιόλας :P

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα καμιά 2-3 (10...18...27...53) απόπειρες για minecraft και δεν άντεξα πάνω από ώρα. Το Lego μου φάνηκε πολύ πιο νορμάλ που σκέφτομαι ακόμα και τα 15€ να δώσω 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...