Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παιδια είχα το εικονίδιο αλλα δεν ασχολήθηκα και τωρα που το αποφασισα δεν το βλέπω πουθενα. Παω στα Windows Update παταω Reserve και δεν κανει τιποτα.

Καμμια ιδεα ?

ΥΓ1: Windows 7 Ultimate SP1 έχω

ΥΓ2: Εχω κάνει όλα τα διαθεσιμα updates

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο στον υπολογιστή της υπογραφής μου εξφανίστηκε από το taskbar το windows 10 reservation ξέρετε κάτι;

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο στον υπολογιστή της υπογραφής μου εξφανίστηκε από το taskbar το windows 10 reservation ξέρετε κάτι;

Και σε μενα, πριν κανω το φορματ, καμια εβδομαδα δεν υπηρχε το εικονιδιο.. Ξερω γω, μαλλον ετσι επρεπε να γινει...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε εμένα είπε τελικά να επιστρέψει μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του. -_-

Δημοσ.

Αρα δεν ειμαι μονος :P

Παντως δεν εχω κανει αλλες ενημερωσεις περα απο αυτες τις δυο (3035583 και μια αλλη) αρα μπορει να θελει κ αλλες ενημερωσεις

Καλησπέρα. Σε εμένα είπε τελικά να επιστρέψει μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του. -_-

Ετσι χωρις να κανεις τιποτα;

Γουατ δε φακ;

EDIT: Και σε εμενα επεστρεψε. Φαινεται πως αλλαξε το User Interface της εφαρμογης. Για αυτο μπορει να μην εμφανιζοταν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος ξέρει, με τα windows δεν βγάζεις εύκολα άκρη :-D

Δημοσ.

Τελικα εμαφανίστηκε και σε μένα πάλι. Δε ξέρω τι έγινε.

Λογικα εξαφανιστηκε επειδη αλλαξανε το GUI.

Χεστηκαμε ομως καλα - καλα χωρις να μας ενημερωσει η Microsoft για το τι εκανε :D

Δημοσ.

ειπατε οτι το κλειδι των 7/8 γινεται αυτοματως 10ρι οταν περαστουν τα 10ρια.

αν εγω μετα θελω να επιστρεψω στα 7 επειδη δεν γουσταρω το καινουργιο λειτουργικο της MS πως θα το κανω αφου το κλειδι εχει μετατραπει σε 10ρι?

πιστευω οτι πολλοι θα αποφασισουν να γυρισουν στο προηγουμενο λειτουργικο,οπως καναμε με τα vista που γυρισαμε παλι σε xp η με τα 8 που γυρισαμε παλι σε 7 επειδη ηταν μαυρο χαλι στην αρχη.

Δημοσ.

ειπατε οτι το κλειδι των 7/8 γινεται αυτοματως 10ρι οταν περαστουν τα 10ρια.

αν εγω μετα θελω να επιστρεψω στα 7 επειδη δεν γουσταρω το καινουργιο λειτουργικο της MS πως θα το κανω αφου το κλειδι εχει μετατραπει σε 10ρι?

πιστευω οτι πολλοι θα αποφασισουν να γυρισουν στο προηγουμενο λειτουργικο,οπως καναμε με τα vista που γυρισαμε παλι σε xp η με τα 8 που γυρισαμε παλι σε 7 επειδη ηταν μαυρο χαλι στην αρχη.

Θα ειναι και για τα 10 και για τα 7 / 8.1

Αν θελει καποιος να γυρισει πισω δεν του στερειται το δικαιωμα

BTW μην κρινεις κατι πριν το δοκιμασεις

Δημοσ.

Θα ειναι και για τα 10 και για τα 7 / 8.1

Αν θελει καποιος να γυρισει πισω δεν του στερειται το δικαιωμα

BTW μην κρινεις κατι πριν το δοκιμασεις

btw δε με ενδιαφερει η οποια αντιπαραθεση σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

btw δε με ενδιαφερει η οποια αντιπαραθεση σε αυτο το θεμα.

Οταν καποιος δημοσιευει τη γνωμη του, υποτιθεται πως συμφωνει στο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις.

Δεν ειπα οτι τα 10 θα ειναι τα καλυτερα αλλα γιατι να μην δοκιμασουμε κατι πριν το κρινουμε;

Δεν προσπαθω να σε πεισω να τα δοκιμασεις, αν ηταν ετσι θα ηταν επειδη θα δουλευα στην Microsoft :D

Ουτε εγω πηγα στα 8, δεν μου αρεσαν. Ξερω ομως οτι σε καποια (λιγα) πραγματα ειναι καλυτερα απο τα 7.

Για να εχει γινει τοση φασαρια για τα 10 ομως, δεν θα ειναι εστω λιγο καλυτερα απο τα 8.1;

Και παλι, αν ειναι αχρηστα το κλειδι θα δουλευει και στην προηγουμενη εκδοση

Δημοσ.

Οταν καποιος δημοσιευει τη γνωμη του, υποτιθεται πως συμφωνει στο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις.

Δεν ειπα οτι τα 10 θα ειναι τα καλυτερα αλλα γιατι να μην δοκιμασουμε κατι πριν το κρινουμε;

Δεν προσπαθω να σε πεισω να τα δοκιμασεις, αν ηταν ετσι θα ηταν επειδη θα δουλευα στην Microsoft :D

Ουτε εγω πηγα στα 8, δεν μου αρεσαν. Ξερω ομως οτι σε καποια (λιγα) πραγματα ειναι καλυτερα απο τα 7.

Για να εχει γινει τοση φασαρια για τα 10 ομως, δεν θα ειναι εστω λιγο καλυτερα απο τα 8.1;

Και παλι, αν ειναι αχρηστα το κλειδι θα δουλευει και στην προηγουμενη εκδοση

οπως θα εχεις δει,σχεδον ολα τα λειτουργικα της MS με το που βγαιναν ηταν αχρηστα και διορθωνονταν μετα απο 2-3 service pack.

δε νομιζω οτι θα ειναι εξαιρεση τα 10.και απο τη στιγμη που δηλωνω οτι δεν με ενδιαφερει η οποια αντιπαραθεση πιστευω οτι αναιρειται η υποθεση σου.

Δημοσ.

οπως θα εχεις δει,σχεδον ολα τα λειτουργικα της MS με το που βγαιναν ηταν αχρηστα και διορθωνονταν μετα απο 2-3 service pack.

δε νομιζω οτι θα ειναι εξαιρεση τα 10.και απο τη στιγμη που δηλωνω οτι δεν με ενδιαφερει η οποια αντιπαραθεση πιστευω οτι αναιρειται η υποθεση σου.

Οντως τα Service Pack ήταν αυτα που τελειωποιουσαν (οχι απολυτα) καθε εκδοση των Windows.

Δεν ηθελα να το παιξω μαγκας ή κατι τετοιο, και δεν ηθελα να παω κοντρα στην οποια γνωμη σου. Ως συμβουλη προοριζοταν το "μην κρινεις κατι πριν το δοκιμασεις", εφοσον εχεις την ευκαιρια να πας πισω, γιατι οχι;

Και εγω ειχα δοκιμασει τα 8. Στα λιγα πραγματα που ηταν καλυτερα απ' τα 7 μονο το Store μου αρεσε. Πηγα πισω στα 7

~ Εντελως Off Topic ~

Αν σ' αρεσει το Sons of Anarchy δες και Breaking Bad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...