Redshift Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αν κανουμε κρατηση κ μετα αφαιρεσουμε κ κανουμε hide το update KB3035583 φανταζομαι ισχυει η κρατηση ε?
Andrew Geo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αυθεντικά WIndows 7 Ultimate SP1 με περασμένο το (KB3035583) και ακόμα δε μου έχει βγάλει το εικονίδιο για κράτηση. Το Pc μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληροί τις απαιτήσεις (ι5 4590 8gb ram). Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί αργότερα; Μετα τις 29 θα την εχουν ολοι συμφωνα με την Microsoft αν κανουμε κρατηση κ μετα αφαιρεσουμε κ κανουμε hide το update KB3035583 φανταζομαι ισχυει η κρατηση ε? Εφοσον τρεχει η διαδικασια GWX.exe στο Bakground πιστευω ειναι 'νταξει
EvilEyes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τελικά μου εμφανίστηκε το εικονίδιο σήμερα και έκανα κανονικά την κράτηση. Τώρα αναμένουμε.
Andrew Geo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τελικά μου εμφανίστηκε το εικονίδιο σήμερα και έκανα κανονικά την κράτηση. Τώρα αναμένουμε. Ωραιος. Σχετικα με επανεγκατασταση, κλειδια και τετοιες ερωτησεις σχετικα με τα Windows 10, θα υπαρξουν απαντησεις απ' την Microsoft μεσω του FAQ της μετα της 29 λογικα, τουλαχιστον ετσι πιστευω
leningr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Για σας, ήθελα να ρωτήσω: έχω κάνει να μου εμφανίζετε το εικονίδιο τον GWX, έχω κάνει την κράτηση δίνοντάς τον email μου. Με τον Eset smart security να έχω επιτρέψει είσοδο στo activation όταν μου εμφανίστηκε, όλα καλά μέχρι τότε, μου εμφανίζετε ότι έχο κάνει την κράτηση στο windows update. Τώρα όμως μου εξαφανίστηκε το εικονίδιο τον GWX και δεν επανέρχεται με κανέναν τρόπο, γράφει όμως στα windows update ότι έχει γίνει κράτηση... Windows 7 professional SP1 γνήσια.
Andrew Geo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Για σας, ήθελα να ρωτήσω: έχω κάνει να μου εμφανίζετε το εικονίδιο τον GWX, έχω κάνει την κράτηση δίνοντάς τον email μου. Με τον Eset smart security να έχω επιτρέψει είσοδο στo activation όταν μου εμφανίστηκε, όλα καλά μέχρι τότε, μου εμφανίζετε ότι έχο κάνει την κράτηση στο windows update. Τώρα όμως μου εξαφανίστηκε το εικονίδιο τον GWX και δεν επανέρχεται με κανέναν τρόπο, γράφει όμως στα windows update ότι έχει γίνει κράτηση... Windows 7 professional SP1 γνήσια. Εφοσον εχει γινει η κρατηση εισαι ΟΚ. Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το ESET και τρεξε το αρχειο GWX.exe. Μηπως το ESET το εχει σε καραντινα;;; Δες απο taskmanager αν τρεχει στο background μετα την εκκινηση των Windows, αν τρεχει εισαι ΟΚ
leningr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εφοσον εχει γινει η κρατηση εισαι ΟΚ. Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το ESET και τρεξε το αρχειο GWX.exe. Μηπως το ESET το εχει σε καραντινα;;; Δες απο taskmanager αν τρεχει στο background μετα την εκκινηση των Windows, αν τρεχει εισαι ΟΚ Τελικά το έφτιαξα, όταν το έκανα reserve είχα τοποθεσία στα windows-Ρωσία και όταν άλλαξα στα ελληνικά χάθηκε, όταν το ξανά έβαλα Ρωσία μου εμφανίστηκε και τώρα τρέχει και στο taskmanager. Εχ τα κόλπα των windows!!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Από τις 16/6 που εγκατέστησα 3 προαιρετικές ενημερώσεις μετά από κανά 2 μέρες το εικονίδιο απτην taskbar εξαφανίστηκε, η κράτηση στο windows update ισχύει ακόμα.Το ψάχνω ή το αφήνω στην ησυχία του?
botakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εφοσον δεν εχει ειπωθει τιποτα απ' την Microsoft σχετικα με Windows απο το Developer Network, πιστευω πως η αναβαθμιση θα εξακολουθει να ειναι δωρεαν. Ειναι σχεδον σιγουρη η δωρεαν αναβαθμιση μιας και δεν υπαρχει αρθρο που να λεει το αντιθετο, αρα μην αγχωνεσαι Δοκιμασε απο msinfo32 και dxdiag να δεις τι σου βγαζει Τα βρισκεις ειτε απο το search box στην εναρξη ή απο το Run Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ερώτηση: Έχω ένα παλιό pc που είναι εγκατεστημένα τα windows 7 (32bit), υπάρχει κάποιο εργαλείο που μπορώ να ελέγξω αν το συγκεκριμένο pc μπορεί να πάρει τα windows 10; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Andrew Geo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ερώτηση: Έχω ένα παλιό pc που είναι εγκατεστημένα τα windows 7 (32bit), υπάρχει κάποιο εργαλείο που μπορώ να ελέγξω αν το συγκεκριμένο pc μπορεί να πάρει τα windows 10; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορεις μεσα απο την εφαρμογη πανω αριστερα στο κουμπακι και μετα "ελεγξτε τον υπολογιστη σας" Από τις 16/6 που εγκατέστησα 3 προαιρετικές ενημερώσεις μετά από κανά 2 μέρες το εικονίδιο απτην taskbar εξαφανίστηκε, η κράτηση στο windows update ισχύει ακόμα.Το ψάχνω ή το αφήνω στην ησυχία του? Ισχυει. Η Microsoft πιθανων να το εβγαλε γιατι πολλοι εκαναν παραπονα πως ειναι σπαστικο αν δεν θελουν να κανουν αναβαθμιση. Ισως ειναι τυπου "ναι ή οχι και σε αφηνω στην ησυχια σου" η εφαρμογη πλεον.
botakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπορεις μεσα απο την εφαρμογη πανω αριστερα στο κουμπακι και μετα "ελεγξτε τον υπολογιστη σας" Ισχυει. Η Microsoft πιθανων να το εβγαλε γιατι πολλοι εκαναν παραπονα πως ειναι σπαστικο αν δεν θελουν να κανουν αναβαθμιση. Ισως ειναι τυπου "ναι ή οχι και σε αφηνω στην ησυχια σου" η εφαρμογη πλεον. Καλησπέρα, Δεν κατάλαβα αυτό που γράφετε "μέσα από την εφαρμογή πάνω αριστερά στο κουμπάκι και μετά ελέγξτε τον υπολογιστή σας" Το παλαιό pc που αναφέρω έχει Windows 7 (32bit) Enterrpise έκδοση, που σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να κάνω την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10. Για να μην μπω στην διαδικασία να κάνω format τα Windows 7 (32bit) Enterrpise για να περάσω Windows 7 (32bit) Professional ή Ultimate και να κάνω μετά έλεγχο για να δω αν αναβαθμίζεται σε windows 10 αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να μπορώ να ελέγξω αν σηκώνει το συγκεκριμένο pc windows 10. Ευχαριστώ
Rod@X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.zdnet.com/article/windows-10-will-your-pc-run-it/Μηπως βοηθησει... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από Rod@X
botakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 www.zdnet.com/article/windows-10-will-your-pc-run-it/ Μηπως βοηθησει... Ευχαριστώ πολύ!
cpttony Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδια μια διευκρινηση... Εκανα φορματ στο PC, αλλα δεν μου εμφανιζεται πουθενα το εικονιδιο... ουτε στο windows update υπαρχει αυτο το KB....83... Θα τα παρω? Εβαλα το ιδιο κλειδακι που ειχα πριν το φορματ (λογικο αλλωστε).
Andrew Geo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδια μια διευκρινηση... Εκανα φορματ στο PC, αλλα δεν μου εμφανιζεται πουθενα το εικονιδιο... ουτε στο windows update υπαρχει αυτο το KB....83... Θα τα παρω? Εβαλα το ιδιο κλειδακι που ειχα πριν το φορματ (λογικο αλλωστε). http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows6.1-kb3035583-x64_d6308e28c41fcbd15695343d83709ed1c4bf5812.msu Standalone Installer για την ενημερωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα