Madlef86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θα θελα να σας κάνω μία ερώτηση σχετικά το πως μπορώ να αφαιρέσω κάτι από ένα θέμα που έχω βάλει στο wp; Ποιο συγκεκριμένα θέλω από την φώτο που έχω ανεβάσε, από το πλαίσιο που δείχνει την πόλη, να μην δείχνει την σελίδα που είμαι. π.χ. home. Να μην λέει τίποτα!Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
panagiotis223 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ή με css κρύβοντας το στην ουσια( παρολα αυτα θα το φορτώνει απλα δεν θα το βλεπεις) με display:none ή πιο σωστα βρίσκεις σε ποιο αρχείο php το καλέι και σβήνεις την συγκεκριμένη γραμμη.
Hambos19 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλύτερα να μην μπλέξει με php γιατί μπορεί να κάνει κάποιο λάθος και να σπασει ολο το template. Μπορείς να βαλεις το λινκ για να σου πούμε ακριβώς τι να βάλεις στο css?
Madlef86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 http://epipla-sorras.gr/wp/ Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας . . ! !
Hambos19 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 .customize-breadcrumb h1, .customize-breadcrumb ol { visibility:hidden; } Καλύτερα με το visibility:hidden παρά με το display:none, γιατί βλέπω pseudoelements (after&before). Να κρατήσει και τον χώρο, να γίνουν και render. Βάλε αυτόν τον κώδικα κάτω κάτω στο style.css αρχείο σου
Madlef86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να το κάνω απλά copy paste όπως μου το έχεις φτιάξει; Όλα καλά φίλε μου!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!! Υπάρχει τρόπος να βρίσκω όταν θέλω κάτι να βγάζω που είναι στον κώδικα; Να το επιλέγω δηλαδή και να μου βγάζει τις γραμμές . .; Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου!
Hambos19 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεξί κλικ και επιθεώρηση στοιχείου (inspect element) πάνω στο element που θέλεις
Madlef86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εισαι το νούμερο ενα φιλε μου! ;-) Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα