alexx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, εχω 24αρα οτε και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν κανω επανεκκινηση το ρουτερ (η μετα απο αποσυνδεση) συνδεομαι π.χ στα 18000 kbps αλλα μετα απο 1 μερα (μπορει και ωρες) η ταχυτητα πεφτει στα 11000 kbps. Ειναι φυσιολογικο αυτο η εχω καποιο προβλημα στη γραμμη η στο ρουτερ(Zte)?
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Προφανως χανει τον συγχρονισμο λογο αυξησης θορυβου και κλειδωνει σε χαμηλοτερη ταχυτητα. Οχι δεν ειναι φυσιολογικο να πεφτει η συνδεση καθημερινα και οταν ξανακλειδωνει να εχει τοσο μεγαλη διαφορα! Και το ρουτερ χαλια ειναι αλλα επειδη η διαφορα στην ταχυτητα ειναι τρελη θα ελεγα να δηλωσεις βλαβη να το κοιταξουν.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 a.Μπορει να φταιει το ρουτερ. β.προβλημα στην γραμμη, γ.προβλημα στην καλωδιωση σου.πχ καποιος συναγερμος χωρις φιλτρο ο οποιος κανει κληση και ριχνει την γραμμη. δ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το. ε.δοκιμασε αλλο σπλιττερ και αλλα φιλτρακια η βγαλε τηλεφωνα κτλ και ασε πανω το ρουτερ. οχι μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια.
alexx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μου ειπαν απ τον οτε οτι το προβλημα ειναι στο καλωδιο απ την κολωνα στο σπιτι. Εχει θορυβο λενε γιατι ισως ειναι χτυπημενο. Θα το αλλαξω τις επομενες μερες και θα δω πως θα παει. Ξερουμε τι καλωδιο ζηταω? ειναι ακριβο?
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απο την κολώνα εως το σπίτι σου δεν ειναι δικη σου δουλεια να κανεις τιποτα. Ο οτε πρεπει να ερθει να το φτιαξει.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μου ειπαν απ τον οτε οτι το προβλημα ειναι στο καλωδιο απ την κολωνα στο σπιτι. Εχει θορυβο λενε γιατι ισως ειναι χτυπημενο. Θα το αλλαξω τις επομενες μερες και θα δω πως θα παει. Ξερουμε τι καλωδιο ζηταω? ειναι ακριβο? το καλωδιο συνηθως ειναι pet διζευγο αλλα κανονικα το αλλαζει ο οτε γιατι πρεπει να στερεωθει σωστα συν οτι ειναι σε χωρο ευθυνης οτε.αλλες φορες μπορει να ειναι 5 ζευγο με μεταλλικο σαν μονωση γυρω γυρω(μπλενταζ).τωρα αν θα το αλλαξει ο οτε ειναι μια πονεμενη ιστορια.οχι το κοστος για λιγα μετρα δεν ειναι πολυ ακριβο αλλα ναι γενικα ειναι λιγο ακριβο καλωδιο αμα θες ποσοτητα.καπου ειχαν βαλει και link που πουλανε τετοιο καλωδιο.αυτοστηρικτο καπως ετσι το ελεγαν αυτο που εχει και το μεταλλικη μονωση μεσα. Απο την κολώνα εως το σπίτι σου δεν ειναι δικη σου δουλεια να κανεις τιποτα. Ο οτε πρεπει να ερθει να το φτιαξει. εδω μερικες φορες δυστυχως τραγουδαμα το τραγουδι.θα περιμενω .....
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εμένα μια μερα ηρθαν στα καλα καθουμενα και μου φερανε καινουριο καλωδιο απο την κολωνα και μαλιστα αλλαξανε πολλα μετρα απο το καφαο μεχρι το σπιτι (απο κολωνα σε κολωνα κανει κυκλους σε ολο το τετραγωνο...) και μαλιστα δεν ειχε καν προβλημα το παλιο. Απο οτι ειδα το δικο μου εχει 5 ζευγη μεσα και σιγουρα δε χρησιμοποιουνται ολα. Οποτε αν παιζει τετοια περιπτωση και στον αλεξ που εχει προβλημα ισως αμα τους πρηξει να του αλλαξουν ζευγος με καποιο καλυτερο; (αν δηλαδη η ζημια περιοριζεται στο δικο του ζευγος μονο) Παντως poulinos εστω οτι πας και αγοραζεις καλωδιο, τι κανεις μετα; Κανεις τον ταρζαν στις κολωνες με ρισκο να καταστρεψεις και ιδιοκτησια του ΟΤΕ καθως και αλλες γραμμες που μπορει να περνανε απο το ιδιο καλωδιο και να σε κυνηγανε; Ή τους λες ελατε σας πηρα καλωδιο;
alexx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εμένα πάντως με είπαν ότι απ' την κολώνα Μέχρι το σπίτι μου είναι δική μου ευθύνη. Θα πρέπει Εγώ να το αγοράσω και να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μου το περάσει.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μου φαινεται ψαχνουν καποιο κορόιδο να το φτιαξει...
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εμένα μια μερα ηρθαν στα καλα καθουμενα και μου φερανε καινουριο καλωδιο απο την κολωνα και μαλιστα αλλαξανε πολλα μετρα απο το καφαο μεχρι το σπιτι (απο κολωνα σε κολωνα κανει κυκλους σε ολο το τετραγωνο...) και μαλιστα δεν ειχε καν προβλημα το παλιο. Απο οτι ειδα το δικο μου εχει 5 ζευγη μεσα και σιγουρα δε χρησιμοποιουνται ολα. Οποτε αν παιζει τετοια περιπτωση και στον αλεξ που εχει προβλημα ισως αμα τους πρηξει να του αλλαξουν ζευγος με καποιο καλυτερο; (αν δηλαδη η ζημια περιοριζεται στο δικο του ζευγος μονο) Παντως poulinos εστω οτι πας και αγοραζεις καλωδιο, τι κανεις μετα; Κανεις τον ταρζαν στις κολωνες με ρισκο να καταστρεψεις και ιδιοκτησια του ΟΤΕ καθως και αλλες γραμμες που μπορει να περνανε απο το ιδιο καλωδιο και να σε κυνηγανε; Ή τους λες ελατε σας πηρα καλωδιο; απο το box μεχρι το σπιτι σου οχι απο το καφαο.απο το καφαο μεχρι το αρχικο box που εχει αριθμηση πανω παει υπογεια και μετα παει απο κολωνα σε κολωνα.ναι περνανε ειτε διζευγα ειτε πενταζευγα.αν ειναι τετοιο ζευγαρι το προβλημα διορθωνεται ευκολα αρκει να υπαρχει αναπληρωματικο. τωρα για το τελευταιο.αν ειναι απο την τελευταια κολωνα μεχρι το σπιτι σου και ειναι μικρη αποσταση αν και παλι ειναι ευθυνη οτε λες οκ το αλλαζω και εγω αναλογως πως πηγαινει.αν πηγαινει μεχρι τερμα πανω την κολωνα και μετα περναει απεναντι το ξεχνας δεν θα φτασεις καν θα θελει πολυ μεγαλη σκαλα.πιο ευκολο ειναι οταν δεν υπαρχουν κολωνες και παει απο σπιτι σε σπιτι.και παλι κανονικα οπως ειπαμε ειναι ευθυνη του οτε και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ κανονικα να βαλεις χερι.τωρα στην περιπτωση οπως του φιλου απο κατω που του λενε φτιαξτο εσυ ή πας σε προισταμενο Οτε ή το αλλαζεις εσυ.εγω παντως θα περναγα απο προισταμενο του οτε πρωτα γιατι αν σε βρει ο οτε να φτιαχνεις δικο του κομματι ειδικα οταν μιλαμε για αρχικο box εχει αυτοφωρο. Εμένα πάντως με είπαν ότι απ' την κολώνα Μέχρι το σπίτι μου είναι δική μου ευθύνη. Θα πρέπει Εγώ να το αγοράσω και να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μου το περάσει. δεν ειναι δικια σου ευθυνη.ειναι του οτε.και ο οτε χρησιμοποιει συγκεκριμενο καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα