xrysanthi9 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καποιος που να ξερει... ακουσα ο αλλος το πηρε απο αμερικη 300 ευρουλακια.. γινονται αυτα? και του βγηκε kai unlocked..το ρισκαρεις ομως? εβαλα εναν γνωστο μου να μου βρει απο αυστραλια.. θα τα καταφερει να βρει κτ μεχρι 400? ή να το απρατησω το θεμα?
thephotoshoped Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πάρε από Κουάλα Λουμπούρ. Ευκαιρία! -Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός βρίσκεται και στο insomnia-
SIP1995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καποιος που να ξερει... ακουσα ο αλλος το πηρε απο αμερικη 300 ευρουλακια.. γινονται αυτα? και του βγηκε kai unlocked..το ρισκαρεις ομως? εβαλα εναν γνωστο μου να μου βρει απο αυστραλια.. θα τα καταφερει να βρει κτ μεχρι 400? ή να το απρατησω το θεμα? Κράτα στο νου σου πως αν πάρεις από χώρα εκτός Ευρώπης, τότε ξέχνα την εγγύηση..
kostas8080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κράτα στο νου σου πως αν πάρεις από χώρα εκτός Ευρώπης, τότε ξέχνα την εγγύηση.. Με τον ένα χρόνο εγγύησης που δίνει η Apple, πραγματικά ποιος νοιάζεται 1
linaki_ath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καποιος που να ξερει... ακουσα ο αλλος το πηρε απο αμερικη 300 ευρουλακια.. γινονται αυτα? και του βγηκε kai unlocked..το ρισκαρεις ομως? εβαλα εναν γνωστο μου να μου βρει απο αυστραλια.. θα τα καταφερει να βρει κτ μεχρι 400? ή να το απρατησω το θεμα? 300€ χωρίς τελωνεία, δασμούς, φπα κτλ κτλ. Please please please ψάχτε το πολύ! Μην ενθουσιάζεστε με την παραμικρή βλακεία που σας λένε
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Kαταρχην δεν μας ειπες ποιο iphone θελεις…. το 2G,3g,3gs,4,4s,5,5s,5c,6 ή το 6plus ? Oπως βλεπεις εχει αρκετα…. δεν ειναι ενα ''θα παρω iphone'' και τελειωσε.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για να λεει 400ευρω παραπανω μαλλον απο 5s και πανω θα εννοει (Πιθανοτατα 6 ή 6plus). 1
master1992g Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αν είναι από Ευρώπη θα έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση όπως όλα τα κινητά που αγοράζονται εντός Ε.Ε. , αλλά δεν θα το βρείς στην τιμή που αναφέρεις, αν είναι εκτός Ευρώπης τότε ξεχνάς εγγύηση και έχεις και το ρίσκο να μην είναι unlocked.
2Ohm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν είναι από Ευρώπη θα έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση όπως όλα τα κινητά που αγοράζονται εντός Ε.Ε. , αλλά δεν θα το βρείς στην τιμή που αναφέρεις, αν είναι εκτός Ευρώπης τότε ξεχνάς εγγύηση και έχεις και το ρίσκο να μην είναι unlocked. Η αγαπητή Apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση στα προϊόντα τις!
gogos47 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 και εγω θελω να παρω το 6 μαλλον απο κανα kaizer shop στο skroutz το κοβω, στην αγγλια που κοιτουσα σε apple store εχει 740 +μεταφορικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα