Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν και με σουκο, λιγο πιο ακριβα αλλα οχι τραγικες διαφορες.

Υπαρχουν και πολυπριζα που βγαζουν σουκο και κουμπωνουν κατευθειαν στις υποδοχες του UPS.

Τετοια εχω εγω

σαν αυτο

http://www.e-shop.gr/natec-nsp-0517-extreme-media-power-strip-3-sockets-for-ups-system-iec-connector-p-PER.572234

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια απλή συμβουλή, κατά κανόνα όσο πιο βαρύ είναι το UPS τόσο καλύτερο είναι. Κατά τα άλλα είναι άξιο συζήτησης πως κάποια UPS διαφημίζουν VA που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Βλέπεις UPS να γράφουν 2400VA και να στοιχίζουν 100 ευρώ, ενώ μόνο οι μπαταρίες που θα πρέπει να έχουν μέσα πρέπει να στοιχίζουν τα διπλά.

Πάντως η Eaton είναι η κεντρική εταιρία όλων των επώνυμων UPS. Έχει αγοράσει την APC και την MGE όποτε ότι κι αν πάρεις είναι πρακτικά το ίδιο.

Έχω ενα Eaton 5120 2400VA (ζυγίζει 40 κιλά) και ένα Powerwalker 1500VA. Το πρώτο δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά είναι πολύ ακριβό. Το δεύτερο το πήρα λόγω χαρακτηριστικών (>90% αποδοση που σημαίνει μικρή απώλεια σε θερμότητα) και είμαι ευχαριστημένος, αν και έχει μόνο τον server και τα μηχανήματα του δικτύου πάνω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια απλή συμβουλή, κατά κανόνα όσο πιο βαρύ είναι το UPS τόσο καλύτερο είναι. Κατά τα άλλα είναι άξιο συζήτησης πως κάποια UPS διαφημίζουν VA που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Βλέπεις UPS να γράφουν 2400VA και να στοιχίζουν 100 ευρώ, ενώ μόνο οι μπαταρίες που θα πρέπει να έχουν μέσα πρέπει να στοιχίζουν τα διπλά.

Πάντως η Eaton είναι η κεντρική εταιρία όλων των επώνυμων UPS. Έχει αγοράσει την APC και την MGE όποτε ότι κι αν πάρεις είναι πρακτικά το ίδιο.

Έχω ενα Eaton 5120 2400VA (ζυγίζει 40 κιλά) και ένα Powerwalker 1500VA. Το πρώτο δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά είναι πολύ ακριβό. Το δεύτερο το πήρα λόγω χαρακτηριστικών (>90% αποδοση που σημαίνει μικρή απώλεια σε θερμότητα) και είμαι ευχαριστημένος, αν και έχει μόνο τον server και τα μηχανήματα του δικτύου πάνω. 

apc.jpg

http://www.apc.com/home/gr/en/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...