Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά μήπως όλα τα AIO PCs δεν είναι μια οθόνη με τα πάντα κολλημένα πίσω της;

Δηλαδή τι ακριβώς αντιγράφει; Το αλουμίνιο;;; Α, ξέχασα, έχει και πληκτρολόγιο και ποντίκι!!!

Μια χαρά ΑΙΟ φαίνεται κι αν έχει ελκυστική τιμή, θα πουλήσει αρκετά.

Δημοσ.

μην κολλατε...!   δειτε πιο ανοικτα...!   τι παει να πει αντεγραψε?   ΑΝ αντεγραψε....!!  

και ΑΝ αντεγραψε, κατι που ειναι ομορφο σχεδιαστικα, γιατι σωνει και καλα, ειναι μεμπτο αυτο?   μηπως εχει πατενταρει ΚΑΙ αυτο η APPLE?  

εξαλλου, αν δειτε ολη τη σειρα ZEN, εχει τα ιδια σχεδιαστικα χαρακτηριστικα.    δειτε τα ZENFONE και τα AIO, πως εχουν κοινα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα..!  

πραγμα που δεν το λες για τα Iphone με τα αντιστοιχα ΑΙΟ της APPLE...!

Δημοσ.

αντιγραφη του imac ειναι οκ αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε η apple καν σαν εταιρια θα ηταν αναποφευκτο να βγει κατι τετοιο. Απο την πρωτη μου επιπεδη οθονη το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να ηταν all in one και ακομα με ξαφνιαζει το οτι υπαρχουν ακομα desktops. 

ευτυχως που υπαρχουν desktop δεν το ψηνω να δινω πανω απο 1500 ευρω και θελω γενικα να μπορω να αναβαθμιζω τον υπολογιστη μου με οτι μου χρειαζεται καλο το all in one για εργασιακο χωρο αλλα για το σπιτι δεν αξιζει ειναι πολλα τα λεφτα και περιορισμενες δυνατοτητες,για να κανω αναβαθμιση απλα περνω καινουριο μοντελο γιατι μονο στη ραμ και στο σκληρο επεμβαινω

Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο, για ποιο λόγο ακριβώς σας ενοχλεί όταν κι αν κάποιος αντιγράψει την Apple...;;

Θα ηθελες να αγορασεις εσυ δηλαδη κατι που κανει 2000ευρω και να στο δωσει αλλη εταιρια με ανωτερα χαρακτηριστικα και σε τιμη κατω των 1000ευρω; Ε θα θελες;

Οσο γιαυτους που γραφουν οτι θυμιζει imac εχουν δικαιο οσο θυμιζει ενα yugo μια ferrari.

Δηλαδη το μονο τους κοινο στοιχειο ειναι οι ροδες ακα οθονη και πισω hardware.

Μπεεε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τιμή της μεγάλης έκδοσης (i7, 32gb ram κτλ) είναι 1,500 ενώ με i5, 8gb ram κτλ κάνει 1,000

Release date δεν έδωσαν, αλλά φαίνεται ωραίο γι αυτούς που θέλουν windows και εξοικονόμηση χώρου. 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το έχει πάρει κανείς?

Ευχαριστημένος?

Το θέλω για απλή χρήση,ελαφριά παιχνίδια,ταινίες κτλ.

Με βολεύει που δεν έχει καλώδια και εφόσον μπορώ να αναβαθμισω ραμ και σκληρό μου αρκεί.

Από ελληνικό σαιτ το έχω βρει ένα χιλιάρικο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως το ψάχνω σε κάποιο κατάστημα μπας και το δω απο κοντά, αλλά τίποτα :(
Δε βρήκα κανέναν που να το πήρε, αν ηρθε Ελλάδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...